Hej cafe mocca Præstø I har en skøn lokation på Præstø havn, super vejr idag,super søde tjenere,der virkeligt var på dupperne og service minded bestilte fish and chips + en fadøl Salat var ikke... Toon meer
Mad og betjening / service er ok. Toilettet var en svinesti og uhygiejnisk, hvor alt 'sejlede'. Har været på flere andre lignende cafeer, hvor toiletter skinner, og der er pinligt rent hele tiden,... Toon meer
Var på cafe Mocca og skulle spise mad, Bestilte en burger , burgeren var ok men brødet var brændt og totalt sort. Utroligt man som kok vil sende sort brød ind til kunderne. Vi kunne få en kop kaffe g... Toon meer
Vi kommer ind og der står 3 unge piger og diskutere om en regning til en kunde og diskutere med kunden i 10 min, og vi sætter os ned imens personalet havde tralvt med at sætte ting på plads og vi b... Toon meer
Bedrijfsgegevens
Geschreven door het bedrijf
Café Mocca er utvivlsomt et af de bedste spisesteder i Præstø. Cafeen ligger idyllisk placeret på havnefronten i den smukke gamle købstad Præstø. Hos os får du både den smukke udsigt over havnen, skibene og Præstø Fjord samt skønne delikatesser fra menukortet. Så hvis du leder efter et hyggeligt spisested i Præstø, så er Café Mocca helt sikkert det rigtige valg for dig. Vi serverer et bredt udvalg af velsmagende brunch, frokost og aften-retter til enhver smag. Alt sammen lavet af de bedste råvarer, hvor kvaliteten er i højsædet. Vi glæder os rigtig meget til at byde dig velkommen i vores hyggelig café. Hvis du vil sikre dig, at der er et ledigt bord til dig og dit selskab, kan du altid ringe til os på 55 94 31 32 eller klikke på book bord på www.cafemocca.dk. Du kan nyde vores lækre mad i en hyggelige atmosfære indendørs såvel som udendørs. Vores personale gør alt for at sikre sig, at du, din familie eller venner får den bedste oplevelse. Cafe Mocca holder åbent året rundt. Vi har som erklæret mål, at gå foran, når det gælder arrangementer på havnen og i byen, der kan skabe glæde, trivsel og uforglemmelige oplevelser for alle.
Havnepladsen 4, 4720, Præstø, Denemarken
- info@cafemocca.dk
- www.cafemocca.dk
Geen gegevens bekend over review-uitnodigingen
Heeft nog niet op negatieve reviews gereageerd
Dejlig frokost
Vi spiste frokost d. 7.8. Sød og imødekommende betjening. Jeg fik Moules Frittes. Nok den bedste portion jeg har fået længe i Danmark. Suppen var velsmagende og muslingerne fine, ingen der skulle kasseres. Fritterne var sprøde og aiolien dejlig.
Min mand fik æggekage med flæsk. Flæsket måske lidt til den tørre side, men en god æggekage.
Dejligt hjemmebagt brød til begge retter.
Var til fætter/ kusine komsammen…
Var til fætter/ kusine komsammen lørdag, hvor vi fik brunch, 32 mennesker. Var meget skuffet over denne brunch, dårlig mad,meget lille brunch bord,dårligt mad nok til alle. Anbefales ikke videre.
Super lækker frokost
Super lækker frokost - vi fik hhv. burger, caesar salat og stjerneskud.
Al salat var frisk, bøf og fiskefilet stegt perfekt, sprødt bacon.
Hurtig og meget venlig betjening.
Smuk udsigt.
Tak for en gennemført god oplevelse.
Godt med og de var søde ved en ☺️
Vi var blevet anbefalet at besøge jer…
Vi var blevet anbefalet at besøge jer og bor et godt stykke væk men kører gerne for det rette sted.
Vi sad dog begge med en følelse af at det bare ikke levede op til forventningerne.
I har den bedste beliggenhed men skuffer på jeres service og maden, noget af det var hjemmelavet men en del af det var færdigkøbt.
Et så stort sted som jeres så forventer vi ikke bake off brød og ej heller marmelade i små plastic bægre som på en rasteplads.
Kaffen skal heller ikke være en kaffe som er en stor produktion, men skal altså smage af at man har noget ordentligt kaffe og evt. noget andet end bare sort kaffe.
Allergier synes jeg ikke jeg kunne se der var taget højde for, der stod intet beskrevet om indholdet af maden.
Vi synes vi plejer at være fair i vores anmeldelser, men vi var desværre ret skuffede og deraf denne anmeldelse desværre, men det var ikke 199 kr. pr. Person værd.
Vi tænker desværre at der leves lidt højt på et tidligere godt ry og en fantastisk beliggenhed men at standarden og passionen gennem årene må være forsvundet.
Club Sandwich med skiveskæret Kylling…
Club Sandwich med skiveskæret Kylling fra netto og uden pomfritter. Synes godt nok de er gået langt ned i kvaliteten. Dog var personalet meget behagelige
Vi spiste laksetatar og carpaccio til…
Vi spiste laksetatar og carpaccio til forret. Burger og ribeye til hovedret - og det var virkelig lækkert!
Vores hund var meget velkommen og fik en skål vand, og de var søde til at lave noget laks til hende. Kan klart anbefales 😋
Lækker mad og virkelig god service
Lækker mad og virkelig god service, kan kun anbefales🤩
Det var en blandet oplevelse at spise…
Det var en blandet oplevelse at spise på café Mocca.
Moules Frites, Nachos og Cæsar Salad var ganske udmærkede.
Buffet med stegt flæsk kan ikke anbefales. Kartofler var kolde, undersaltede og udkogte. Sovsen kunne stå selv og var melet. Flæsk var tørt. Salaterne dertil var velsmagende.
Vores isvand var lunkent - hjalp med ekstra isterninger.
Cheesecaken må være kommet fra frost - ihvertfald ikke frisk.
Betjeningen var velmenende og sød men havde måske ikke været i job så længe
Iskutteren i Kalvehave… der var god…
Iskutteren i Kalvehave… der var god levende musik, fik bestilt mad og informeret om at der var 1 times ventetid? Det skyldes take away??? Da maden kom? Var pølsebrødet brændt på… bøfferne oversteget så de smuldrede, bacon sort…. Det var ikke pengene værd 🥲
Var der i dag og bestilte kaffe og…
Var der i dag og bestilte kaffe og brunch.
Kaffen kom med det samme og efter en lille halv time spurgte jeg en ung pige hvornår vi fik vores mad da vi gerne ville have den til kaffen.
Hun kom tilbage og rettede mig at vi kun havde ventet 20 minutter og ikke en halv time som jeg havde sagt. Hun sagde at deres køkken ikke kan følge med når der er mange gæster og ikke love man kan få drikkevarer og mad samtidig.
Maden var fin men i den dyre ende i forhold til kvalitet.
Kommer ikke igen!
VAR fast ferie kunde fik en brunch…
VAR fast ferie kunde fik en brunch tallerken hold kæf... noget lor...
Købt omelet,købt friture steg kroketter med Købt reje salat , gammel spegeskinke tør croissant i alt meget meget dårlig sidste år og alle de andre år før kanon brunch og burger med må finde et andet sted ærligt
Er normalt gæster på café mocca i præstø, men med den brunch tallerken ,købe omelet,croissanter, madpandekage ,kartoffel quetter dyppet i friture, rejesalat,halv gammel serano skinke ,føj føj
Dårligt alt
Lang ventetid
Havde bestilt bord kvart i 7 en mandag. Bestilte mad som var i den lettere afdeling. Ventede 1 time før de kom og undskyldte den lange ventetid. Der gik yderligere 20 min. Vores nabobord kom efter os og bestilte efter os. De var færdige med at spise inden vi fik vores mad. De fortalte de havde før oplevet at vente halvanden time. Personalet undskyldte flere gange og vi kunne få en kop kaffe på husets regning. Børnene drikker ikke kaffe. Deres køkken er for lille og ikke gearet til et stort ryk ind. Derfor skal man have stor toldmodighed.
Ikke mere Café Mocca
Vi var 4 voksne, hvor 2 af os bestilte club sandwich. Den ene var perfekt, med kylling og passende salat mængde, den anden var fuld af salat og meget lidt kylling. Der var næsten ikke plads på tallerken, til at skære sandwichen, pga al den salat på tallerkenen. Der var ærteskud i begge to, men ellers var det forskellige salat. Det blev nævnt til en tjener, som trak på skulderen, efter et par minutter nævnte vi det for en anden tjener, vi blev tilbudt en ny, men der var de andre færdig med at spise.
God dejlig frokost på havnen i Præstø..
God dejlig frokost på havnen i Præstø..
Hurtig og god servering af veltilberedt mad.
Jeg giver 5 stjerner og ser frem til at besøge stedet igen.
Maden var lidt længe undervejs
Maden var lidt længe undervejs, men den var god og der var nok. Sødt personale og god atmosfære.
Hold dig til kerneforretningen
Var på besøg hos Iskutteren Mocca, som er et sted vi plejer at komme sommeren igennem. Det er vores 3 besøg i år, og må sige kvaliteten er dalet noget.
Isen er blevet halv størelse, og prisen er gået op.
Betjeningen er ligegyldig, hvis ikke lige frem træt af kunderne.
I dag valgte jeg en belgisk vaffel med softice, som ikke solgte sig selv.
Beklager at måtte sige, at fra nu af bliver det den modsatte ende af havnen når familien skal have is.
Håber i finder lysten tilbage til service, og at levere en ordentlig is.
Elendig oplevelse
Elendig oplevelse. Ventede over en time på maden, hvor de havde glemt den ene ret, så der gik 15 minutter mere. Jeg fik en tunsandwich med en skive citron inde midt i sandwichen. Det man havde åbnet en dåse tun og hældt i en boller. Lige udover de to agurke skive, og den ene tomat. Alt det, for 139 kr. Der var ingen peberfrugt, som der ellers stod i menukortet. Snackkurven med ''rodfrugt-fritter'' havde kun normale pomfritter i. Midt under middagen kom de med en pastaret, og spurgte om det var os der havde bestilt den. Alt i alt en forfærdelig oplevelse, vil ikke komme tilbage
Dyr kage Vi besøger med jævne mellemrum café…
Vi besøger med jævne mellemrum café mocca
Det gjorde vi også idag - skulle have en kop kaffe med kage til
Det gør vi så IKKE mere
Nok den dyreste kage længe
Jeg føler mig virkelig snydt
Der står ikke pris ved kagerne i monteren så vi bestilte bare et stykke hver - næsten 100 kroner stk
Det syntes jeg er røveri
Personalet var heller ikke særlig behjælpelig med hvad det var for nogen kager
En dårlig oplevelse
Lees meer over geverifieerde reviews.