Lees wat reviewers zeggen

Beoordeeld met 2 van de 5 sterren

Fik stjerneskud med tykt lag panering, of ingen kogt fisk, og endelig en Irish kaffe med et pap surerør der gik op i limningerne, så vi har drukket al den opløste lim, ialt en dårlig oplevelse.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Den bedste frokost bøf ever.. Var i dag Søndag på Pyramiden med manden min. Vi ville have en frokostbøf med deres skønne kartofler og tilbehør.. øv det serveres kun fra mandag til lørdag, men men men... Toon meer

Beoordeeld met 3 van de 5 sterren

Vi har fået (20) pizza leveret flere gange til større børnearrangement. Kun 1 gang kom leveringen lidt for sent. Gode pizzaer. I caféen vil jeg anbefale pizza eller salat. Andet er lidt ordinært. Br... Toon meer

Bedrijfsgegevens

3 sterren
2 sterren
1 ster

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Har lige spist på pyramiden meget…

Har lige spist på pyramiden meget kedelig afslutning trods god mad og service men jeg spørger 2 tjenere om jeg må betale og begge siger jeg skal gå i køen som er udenfor butikken på dette tidspunkt! Jeg vil ikke som kunde stå i kø for at betale min regning det skal klares når jeg er færdig med min mad! Jeg kommer ikke tilbage pga dette!

17 april 2026

stjerneskud

25 maart 2026
Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Den bedste frokost bøf ever..

Den bedste frokost bøf ever..
Var i dag Søndag på Pyramiden med manden min. Vi ville have en frokostbøf med deres skønne kartofler og tilbehør.. øv det serveres kun fra mandag til lørdag, men men men.. kokken forbarmede sig over mig og vi fik de skønneste møre frokost bøffer(oksemørbrad) med dertil hørende Gemyse og det smagte pragtfuldt👏👏 Tusind tak for skøn kundepleje og vi kommer helt sikkert tilbage og tak for god betjening👏👏🥰

18 januari 2026

Absolut et besøg værd...

Meget hyggelig, flot indrettet og hjertevarm restaurant. Personalet er meget opmærksomme /hjælpsomme, også når kunderne forlanger det urimelige. Ejeren er på fornavn med hovedparten af kunderne. Ingen tvivl om at råvarerne er af bedste kvalitet. Bedste anbefaling herfra.

9 november 2025
Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

God betjenting og lækker mad

Jeg har både været på Cafe pyramiden og spise og få leveret. De har gode tjenere som er observerende og venlige, og et rigtigt lækkert menukort. Jeg har endnu ikke træffet noget jeg ikke kan lide og som ikke er tilberedt perfekt. Også hurtig levering og varm mad til døren.

11 september 2025

Ekstrem dårlig oplevelse

Ekstrem dårlig oplevelse
De har ikke styr på, hvad der er i maden, de oplyser noget forkert flere gange, hvilket er uhensigtmæssigt når man har allergener. Så får jeg serveret noget forkert, får så det korrekte, men laksen ser dårlig ud og har også dårlig lugt.
En hakkebøf serveres kold, det var ærgerligt siger de.
Ejer påstår laksen altid er frisk og han har så travlt, at det aldrig kan nå at blive dårligt.
Han er lige glad med den virkelige dårlige betjening.
Ingen kompensation af nogen art.
Arrogante svar.
Sætter aldrig mine ben der igen.

8 oktober 2025
Beoordeeld met 2 van de 5 sterren

Købte i går Hakkebøf vendt i…

Købte i går Hakkebøf vendt i hvidløgssmør, serveres med årstidens garniture, kartoffelbåde,
tzatziki og valgfri sauce*.......

Den hakkebøf virkede som om den var stegt i sidste uge og dermed genstegt - meget tør og kedelig og garniture med en chili, der fik det hvide ud i øjnene - den skulle ikke have været der - køber aldrig denne ret igen.

4 oktober 2025
Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Nu er det anden gang at de ikke magter…

Nu er det anden gang at de ikke magter at komme med maden til tiden. Da jeg bestiller siger de at der kan gå op imod 90 minutter. Nu er der gået 2 timer og 10 minutter. Har ringet for 30 minutter siden og spurgt hvor min mad blev af, og der lovede de den ville være der inden for 15 minutter. Den er stadig ikke kommet

25 april 2025
Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Virkelig dårlig og skuffende oplevelse

Vi havde bestilt plads til 6 personer i forvejen kl. 10 ved bord Nr. 16 og samtidig opgivet ønske om brunch.
Vi kom som de første gæster på slaget 10, men måtte vente ½ time på maden.
Brødbakken indeholdt kun rugbrød og kedeligt fladbrød uden smag - intet franskbrød. Der er en åben bagerbutik lige ved siden af, så der er ingen undskyldninger.
Pølserne var helt sorte på den ene side.
Selv om vi bestilte juice og kaffe til alle og en børne snack kurv skulle vi betale 10 kr. for et glas alm. vand fra hanen.
1 uge senere spiste vi frokost på Rådhuskroen. Her fik vi helt gratis en hel kande vand på bordet, selv om vi kun var 2 personer - sådan.
Det var en meget skuffende oplevelse og vi kommer naturligvis ikke i Cafe Pyramiden igen.

15 april 2025
Beoordeeld met 3 van de 5 sterren

Hyggelig café

I caféen vil jeg anbefale pizza eller salat. Andet er lidt ordinært. Brunch er forsøgt 1 gang i dag … aldrig mere! Tør røræg, knasende pandekager, kolde pølser. 2 skiver dejlig rugbrød ( dog var den ene ende skiven, lidt øv) det hvide brød var pizzabund, virkelig mærkeligt og ikke appetitvækkende. Dejlig frugt. Stedet er hyggeligt, og man kan sidde forholdsvis uforstyrret. Servering med smil.

18 februari 2025

Is dit jouw bedrijf?

Gratis account aanmaken

Lees meer over geverifieerde reviews.