1. Zitbankenwinkel
  2. Woonkamermeubilairwinkel

Calia Italia nasce nel 1965 a Matera e da allora creiamo divani e poltrone di design accessibile e democratico, i con cura e attenzione per tutto il mondo. Siamo presenti in tutta Italia con oltre 5 Calia Italia Store e una fitta rete di rivenditori nel mondo dell'arredamento.

3,5

Gemiddeld

Heeft 81% van zijn negatieve reviews beantwoord

1ster is nog teveel

1ster is nog teveel. Ongelooflijke rommel. 3-zit bank gekocht in gekende designzaak. Meer dan €3000. Qua afwerking ziet de bank er goed uit. Echter na minder dan 2 jaar gebruik al compleet doorgezakt op de plaatsen waar je zit. Komt nooit meer terug in zijn oorspronkelijke staat. Niet kopen dus die meubels van Calia want je krijgt er snel spijt van!

1 december 2024
Logo caliaitalia.com

Antwoord van caliaitalia.com

Hello Line, we're sorry to read your comment. We've messaged you privately to gather more information and find a solution. Or, feel free to contact us directly at eventi@caliaitalia.com
Thank you.

Fabriek calia italia en meubelen huybrechts liedekerke

(12) calia italia heeft een reactie gegeven dat ze een oplossing hebben ....ze vragen me van een mail te sturen naar hen wat ik vandaag gedaan heb op 06/05/2025 ....dus ik wacht nu op hun voorstel en plossing ...word vervolgd tot op heden nog geen reactie van calia ontvangen!

Update calia italia ....heeft opmerking gegeven van contact met hen op te nemen en dat ze het probleem gingen bekijken ...tot op heden nog geen enkele reactie of oplossing gekregen ...ze reageren via trustpilot maar in werkelijkheid gebeurd er niets....mensen ik geef jullie goede raad koop nooit of te nooit een salon van calia italia dienst na verkoop is shit en kwaliteit ondermaats!

Furniture store in LiedekerkeOpen
Overview
Reviews
Photos
About
Reviews from the web
5/5Facebook · 6 votes

New

Ik wil hier mijn recentie mede delen van de meubelzaak huybrechts uit liedekerke en 2 aangekochte lederen salons van het merk calia italia..... er werd ons gegarandeerd bij aankoop dat dit kwaliteitsleder was en dat deze zetels jaren hun dienst zouden bewijzen ....nu moeten we helaas het tegendeel beweren , deze zetel begint de zitting op meerdere plaatsen de vernislaag toplaag van het leder te vervellen en de toplaag los te laten , we hebben de winkel meubelen huybrechts erbij geroepen en ons ongenoegen duidelijk kenbaar gemaakt dat dit niet normaal is dat zo een dure zetel begint te vervellen en dit na 3 jaar al , ...de aankoop was ook niet goedkoop te noemen ....het toppunt van al is we hebben 2 zetels en de andere heeft dit NIET! Hun uitleg was slijtage .....in deze zetel ligt steeds een deken ,mijn vrouw is zelfstandige en zit enkel in de zetel savonds ....mijn schoonouders hebben exact dezelfde zetels van calia maar wel in een andere kleur , mijn schoonvader zit van smorgens tot savonds in deze zetel en daar komt de toplaag niet los en word de zetel ook veel meer gebruikt , dus moet er duidelijk Iets mis zijn gegaan met de behandeling van de toplaag productie , de fabriek calia italia wil dit niet aannemen in garantie en de dienst naverkoop laat te wensen over zowel van de fabriek als van de meubelzaak meubelen huybrechts te liedekerke , hun uitleg was dat dit kan hersteld worden maar dat we dit zelf moeten betalen bekostigen ! Had ik dit geweten had ik beter een sofa gekocht in de weba voor veel minder geld , we gaan naar een kwaliteits meubelzaak huybrechts en kopen 2 lederen salons met in ons achterhoofd dat deze zetels zeker voor min 10 jaar goed gaan zijn .....dus wij voelen ons bedrogen ....trouwens echt kwaliteits leder mag niet vervellen en is er duidelijk Iers mis gegaan met de productie en fabriek noch meubelen huybrechts wil hun verantwoordelijkheid opnemen! Er kan overal eens iets mis gaan maar neem dan wel u verantwoordelijkheid over het eindproduct ....dus mensen koop nooitveen lederen salons bij calia italia.....kwaliteit laat te wensen over!

2 oktober 2024
Logo caliaitalia.com

Antwoord van caliaitalia.com

Hi Marnix, we're sorry to read your comment. We've messaged you privately to gather more information and find a solution. Or, feel free to contact us directly at eventi@caliaitalia.com
Thank you.

Toon reviews in alle talen. (80 reviews)