Banner for Canavita

Canavita Reviews

1.341
TrustScore 4.5 uit 5

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Utrolig gode produkter og en service jeg aldri har opplevd før. Pakkene kommer veldig fort frem og de har altid varer på lager sammenlignet med veldig mange andre som hele tiden er tomme for et eller... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Bara bra upplevelser. Första beställningen blev fel men det skickades omgående ut rätt utan knussel. Andra beställningen fastnade nånstans hos fraktbolaget. Men så fort jag mejlade om den beställninge... Toon meer

Beoordeeld met 3 van de 5 sterren

Jeg valgte at købe 3 fl 40% da jeg lever med komplekse smerter. Leveringen var hurtig. Først prøvede jeg med det antal dråber der stod, da det var uden effekt ringede jeg og fik en snak med en f... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Godt produkt som gir det det lover. God kundeservice som følger opp og løser problemer som kan dukke opp. Anbefales. Drawback: Du må ikke kjøre bil når du tar dette, eller en stund etterpå.

Bedrijfsgegevens

Geschreven door het bedrijf

Founded in 2020, Canavita develops and produces CBD oil of the highest quality in Denmark and is the biggest manufacturer of CBD products in Scandinavia. Our mission is to spread knowledge about the beneficial properties of CBD and cannabis products and give you the opportunity to safely and securely buy your CBD products online. All of our products contains <0.2% THC.

Organic Danish quality & 30-day satisfaction guarantee

Geschreven door het bedrijf

Your satisfaction means everything to us!
As a new customer at Canavita, you always have a 30-day satisfaction guarantee. This means that if you are not satisfied with the effect after 30 days of use, we are not satisfied either, and we will refund your purchase. Experience the power of nature today!

Promotion box for Canavita

Order in your preferred language

Fast delivery: Denmark, Norway and Sweden.

Uitstekend

TrustScore 4.5 uit 5

1K reviews

5 sterren
4 sterren
3 sterren
2 sterren
1 ster

Vraagt klanten om een review

Heeft 94% van zijn negatieve reviews beantwoord

Alle reviews

(1.341)

319 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Snabb leverans

Snabb leverans. Underbar service. Man får lätt svar på sina frågor.

25 juni 2026

Kära Linda,

Stort tack för din fina recension! 🙏

Det gläder oss verkligen att höra att du är nöjd med både den snabba leveransen och vår kundservice. Vi strävar alltid efter att ge snabb hjälp och göra det enkelt att få svar på alla frågor – stora som små 😊

Kom ihåg att du alltid är varmt välkommen att ringa eller skriva till oss om det är något vi kan hjälpa dig med 💚

Vi önskar dig en riktigt fin dag! ☀️

Vänliga hälsningar,

It works

It changed my life

2 juli 2026

Kjære Anniken,

Tusen takk for den fantastiske anmeldelsen din!🙏

Det betyr utrolig mye for oss å høre at produktet vårt har gjort en så stor forskjell for deg. 💚

Det er nettopp slike tilbakemeldinger som motiverer oss til å fortsette arbeidet vårt hver eneste dag!

Husk at du alltid er hjertelig velkommen til å ringe eller skrive til oss dersom det er noe som helst vi kan hjelpe deg med – Stort eller smått!💚

Ønsker deg en riktig fin dag!☀️

Kjære Oddbjørg,

Tusen takk for din anmeldelse!🙏

Jeg er bare SÅ glad for å høre at du også er fornøyd med vårt naturlige produkt 🌿

Husk at du alltid er velkommen til å ringe eller skrive til oss hvis vi kan hjelpe med selv den minste ting!💚

Ha en flott torsdag!☀️

Snar levering,god oppfølging

Snar levering,god oppfølging

24 juni 2026

Kjære Tanya,

Tusen takk for din anmeldelse 💚

Jeg er bare SÅ glad for å høre at du også er fornøyd med våre naturlige produkter og vår service 🙏

Det er hele grunnen til at vi er her - For å kunne bidra til å gjøre en forskjell i hverdagen 🌿

Ha en flott onsdag! 😊

Beoordeeld met 3 van de 5 sterren

Jeg valgte at købe 3 fl 40% da jeg…

Først prøvede jeg med det antal dråber der stod, da det var uden effekt ringede jeg og fik en snak med en flik gut og efter han hørte min historie så bad han mig prøve 6 dr 3 gange dagligt og det gjorde jeg til alle 3 fl stod tomme torsdag 9 juli.
Dette er skrevet søndag 12 juli da jeg ville være sikker på at det jeg skrev var korrekt.
Jeg har tidligere prøvet dråber der hjalp mig til at sove bedre, de her 40% dråber hjalp desværre hverken på 2x piskesmæld eller søvn.
Eneste ændring var desværre negativ da mit psoriasis blev væsentligt forværret i perioden og ved 3 fl begyndte jeg at få en brændende fornemmelse i halsen kort efter indtag. Gav det en rigtig god forsøg med 3 fl da jeg ved at når man har levet med smerter i flere år så skal der ofte længere tid til at ændre på tingene. Jeg kan pg ovenstående desværre ikke anbefale Canavita dråberne.

12 juli 2026
Review zonder uitnodiging

Kære Dorthe,

Tak fordi du tog dig tiden til at dele din oplevelse💚

Det er naturligvis ærgerligt at høre, at vores produkt ikke levede op til dine forventninger.

CBD virker fantastisk for mange, men desværre, men naturligvis ikke lige godt for alle. Vores erfaring er, at cirka 8 ud af 10 brugere oplever en mærkbar positiv effekt med vores produkter inden for 3 dages brug med rette dosering.

Husk at du altid er velkommen til at ringe eller skrive til os, hvis vi kan hjælpe med selv det mindste! :-)

Du ønskes en rigtig dejlig onsdag! 💚

Kære Mahmut,

Tusind tak for din anmeldelse! 💚

Jeg er bare SÅ glad for at høre, at du også er tilfreds med vores naturprodukt 🙏

Kjære Harald,

Tusen takk for din anmeldelse!

Jeg er bare SÅ glad for å høre at du også er fornøyd med vårt naturlige produkt 🙏

Ha en flott onsdag!☀️

Kære Jane,

Tusind tak for din anmeldelse! 💚🙏

Jeg er bare SÅ glad for at høre, at du også er tilfreds med vores service og vores naturprodukt 🙏

Du ønskes en rigtig dejlig tirsdag!☀️

Hurtig levering og god olie

Hurtig levering og god olie

29 juni 2026

Kære Henrik,

Tusind tak for din anmeldelse! 💚 Og tak fordi du endnu engang valgte naturen og valgte Canavita.

Jeg er bare SÅ glad for at høre, at du også er tilfreds med vores naturprodukt og for vores service 🙏

Du ønskes en rigtig dejlig tirsdag og en skøn sommer!☀️

Jag tycker det fungerar bra

Jag tycker det fungerar bra

22 juni 2026

Kära Susanne,

Stort tack för din recension! 🙏

Jag blir så glad över att höra att du också är nöjd med våra naturprodukter. 💚

Kom ihåg att du alltid är varmt välkommen att ringa eller skriva till oss om det är något som helst vi kan hjälpa dig med – stort som smått.

Jag önskar dig en riktigt fin dag! 💚

Vänliga hälsningar,

Recreational

19 juni 2026

Kjære Kirsti,

Tusen takk for anmeldelsen din! 🙏

Jeg er bare SÅ glad for å høre at du også er fornøyd med naturproduktene våre 🌿

Husk at du alltid er hjertelig velkommen til å ringe eller skrive til oss dersom det er noe som helst vi kan hjelpe deg med – stort eller smått.

Ønsker deg en riktig fin lørdag! 💚

Mandag–fredag: 09.00–17.00

Very good product

19 juni 2026

Kjære Varvara,

Tusen takk for anmeldelsen din! 🙏

Jeg er bare SÅ glad for å høre at du også er fornøyd med naturproduktene våre. 💚

Ønsker deg en riktig fin lørdag! 💚

Mandag–fredag: 09.00–17.00

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Godt produkt som gir det det lover

Drawback: Du må ikke kjøre bil når du tar dette, eller en stund etterpå.

9 juli 2026
Review zonder uitnodiging

Kjære Lizett,

Tusen takk for anmeldelsen din 💚

Jeg er så glad for å høre at du også er fornøyd med servicen vår 🙏

Husk at du alltid er hjertelig velkommen til å ringe eller skrive til oss dersom vi kan hjelpe deg med selv det aller minste!

Vi ønsker deg en riktig god fredag! ☀️

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Vi har nu prøvet den stærke i 30 dage…

Vi har nu prøvet den stærke i 30 dage og havde håbet den ville virke mod min hustrus gigt og særligt sikre hende en bedre søvn om natten.

Det er desværre ikke sket, selvom det virker godt for andre,virker det ikke for min hustru. Vi havde store forventninger, men som der skrives virker det ikke for alle - selvom vi prøvede med jeres stærkeste produkt.

Kære Rolf,

Tak fordi du tog dig tiden til at dele din oplevelse💚

Du ønskes en rigtig dejlig mandag! 💚

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Kære Jørgen,

Tak fordi du tog dig tid til at dele din oplevelse 💚

Det er naturligvis ærgerligt at høre, at du oplevede gener med mavesyre.

Mavesyre er ikke en kendt eller almindeligt rapporteret bivirkning ved brug af CBD. Den videnskabelige litteratur viser generelt, at CBD har en høj sikkerhedsprofil, og de bivirkninger, der er beskrevet i studier, er typisk milde og forekommer relativt sjældent. Der findes desværre altid individuelle forskelle, og gennem årene har vi oplevet, at de få kunder, som reagerer på vores produkter, oftest er personer med udtalte allergier eller en særlig følsomhed over for forskellige naturlige ingredienser.

Vores erfaring er, at cirka 8 ud af 10 kunder oplever en mærkbar positiv effekt af vores produkter. Samtidig er det vigtigt for os, at CBD skal være tilgængeligt for alle, og derfor tilbyder vi 30 dages tilfredshedsgaranti eller pengene retur, så man trygt kan afprøve vores produkter.

Du er altid meget velkommen til at kontakte os på telefon eller e-mail, hvis du har spørgsmål eller ønsker, at vi hjælper dig med at finde årsagen til din oplevelse. Vi hjælper gerne.

Du ønskes en rigtig dejlig torsdag! 💚

Super

Jeg er meget glad for CBD - det giver mig ro i kroppen. Tager dråber om morgenen og inden sengetid.
Og så er der super service hos Canavita👍

3 juni 2026

Kære Mette,

Tusind tak for din anmeldelse! 💚

Du ønskes en rigtig dejlig onsdag og en skøn sommer!☀️

Beoordeeld met 4 van de 5 sterren

Desværre havde jeg ikke den forventede…

Desværre havde jeg ikke den forventede effekt af den CBD olie jeg havde købt. Jeg henvendte mig for at få råd ift. om jeg kunne justere dosis. Anbefalingen efter lidt opklarende spørgsmål var at prøve deres stærkeste olie. De tilbød at ombytte de olier jeg havde købt imod at jeg mistede retur-retten under deres tilfredshedsgaranti. Det var en fin service, men turde ikke løbe risikoen at de så heller ikke virkede. Fik penge retur uden problemer!

Kære Diana,

Tak fordi du tog dig tid til at dele din oplevelse💚

Vores erfaring er, at cirka 8 ud af 10 kunder oplever en mærkbar positiv effekt af vores produkter. Samtidig er det vigtigt for os, at CBD skal være tilgængeligt for alle, og netop derfor tilbyder vi 30 dages tilfredshedsgaranti eller pengene retur, så man trygt kan afprøve vores produkter.

Du ønskes en rigtig dejlig onsdag! 💚

Kære Kirsten,

Tusind tak for din anmeldelse! 💚

Måske du har været i kontakt med vores norske eller svenske kundeservice.

Du kontakter os blot for vejledning på dansk her:

kontakt@canavita.dl
+4571743548

Kære Tinna,

Tusind tak for din anmeldelse! 💚🙏

Jeg er bare så glad for at høre, at du også er tilfreds med vores service og naturprodukt 🙏

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

It seems to function very well.

It seems to function very well.

Kjære James,

Tusen takk for den flotte anmeldelsen din! 💚

Jeg er så glad for å høre at naturproduktet vårt også gjør en merkbar positiv forskjell for deg. 🙏 Det er nettopp derfor vi er her!

Ønsker deg en riktig fin tirsdag! ☀️