Wszystko przebiegło bardzo sprawnie i szybko . Jestem zadowolona z zakupu. Używam olejek już ponad rok czasu i widziałam efekty już po ok 2 tyg po zastosowaniu . Używam go na ukojenie nerwów. Jestem... Toon meer
Lees wat reviewers zeggen
Moja żona i ja wierzymy, że włączenie 1000 mg CBD do naszej diety zawierającej witaminy i minerały wzmocniło i wzmocniło nasz układ odpornościowy. Od wprowadzenia CBD 3 lata, dobro zminimalizowało ty... Toon meer
Produkty Canabigold to złoto… Razem z mężem ich używamy, ja na lepszy sen, mąż na problemy z nocnym zgrzytaniem i zaciskaniem zębów. Spisały się na medal. Produkty i obsługa na wysokim poziomie. Gorąc... Toon meer
Bedrijfsgegevens
Geschreven door het bedrijf
Bezpieczne i legalne. Gwarantowane stężenie CBD.
Contactgegevens
Władysławowo 30A, 82-300, Elbląg, Polen
- +48539535545
- info@cannabigold.com
- www.cannabigold.pl
Vraagt klanten om een review
Ekspresowa wysyłka oraz świetna jakość…
Ekspresowa wysyłka oraz świetna jakość produktów :-)
Paczka nie doszla na czas
Paczka nie doszla na czas. Czas zaksiegowania plus nieszczesna dostawa mimo iz miala byc na nastepny dzien nie stalo sie tak. W efekcie nie otrzymalismy zamowionego towaru przed wyjazdem za granice.
Szybko i sprawnie zamawiany produkt…
Szybko i sprawnie zamawiany produkt dotarł do mnie
Nadal będę korzystać z tej formy zakupu
Pozytywne dosw
Super produkt i solidny sprzedawca
Dostawa i produkty dobrej jakości.
Jakość przede wszystkim
Poprzez komfortową, szybką dostawę otrzymałam skuteczny produkt, zgodny z opisem.
Brak dostawy
Nieprawidłowe dane zostały przekazane do wysyłki i w rezultacie przesyłka nie dotarła.
Błyskawicznie przesłane zamówienie
Błyskawicznie przesłane zamówienie. O efekcie działania specyfików będzie można mówić po kilku tygodniach.
To nie moje doświadczenie ale sugestia…
To nie moje doświadczenie ale sugestia ortopedy spowodowała że podaje CBD mojemu 95 letniemu tacie z dobrym efektem/dolegliwośći ze strony kręgosłupa zmalały
Bardzo miła obsługa sklepu i szybka…
Bardzo miła obsługa sklepu i szybka wysyłka ! Produkty ze strony są moimi ulubionymi i jedyna marka której tak naprawdę ufam.
Godne polecenia
W Cannabigold są dostępne wysokogatunkowe produkty CBD, stosuje olejki przy RZS i naprawdę niwelują ból. Do tego bardzo szybka i sprawna realizacja zamówień w opakowaniach nadających się do recyklingu, a dla mnie to jest bardzo ważne. I te promocje 😁
Krótki termin ważności
Nie chciałam dawać niskiej oceny, ponieważ lubię produkty od CannabiGold, ale ostatnio otrzymałam 2 op. vit.D3+K2 z krótkim terminem ważności - do 01.2023. Na stronie napisano, że 1 opakowania wystarczy na 3 mies, co jest niemożliwe z tak krótkim terminem. Poprostu wyrzucone pieniądze. Zostałam tym razem oszukana.
Dit is Trustpilot