3,7

Gemiddeld

Geen gegevens bekend over review-uitnodigingen

Maandag gebeld voor een rubber van de…

Maandag gebeld voor een rubber van de handgreep van de achterklep van de Toyota van mijn vrouw. Vriendelijke man aan de telefoon die op dat moment alleen in de zaak stond. Op dat moment ging er nog een telefoon en die moest hij opnemen. Hij gaf mij te kennen dat hij snel terug zou bellen. Dat gebeurde keurig binnen 5 minuten. Het onderdeel was op voorraad en 2 dagen later al binnen. Prima service. Goed geholpen. Ga zo door!!

17 juli 2023

via onderdelenlijn kapot ondedeel van hen gekregen. Willen geld niet retourneren.

Via de onderdelenlijn bij car een air suspension computer besteld voor €250.- Duur maar zij boden als enige aan. Dus toch maar gedaan. De unit blijkt echter defect. Geen twijfel mogelijk. Alle aan gekoppelde circuits zijn goed en gecontroleerd. Nu bieden zij maar de helft van het geld terug en vinden dat zeer coulant. Ik ben 3 weken verder om te achterhalen waarom het niet werkt. Uiteindelijk andere unit gekocht elders. Deze werkte direct.
Ze adverteren met 3 maanden garantie. Telefonisch zegt hij dat dat niet voor elektrische componenten geldt. Echter is dat makkelijk. We zijn een bedrijf. Bieden u voor veel geld geen oplossing.. Ik ben van mening dat iedereen die bij Car bestelt een fout begaat. kijk op ebay. dan ben je beter uit. Daar heb ik uiteindelijk voor €50 een werkende gevonden. Ze zijn dus duur, en leveren kapotte onderdelen.

Reactie op de reactie van CAR
In uw onderstaande reactie zegt u dat u mij die kans niet heeft kunnen geven. Toen ik enkele weken geleden uw collega sprak gaf hij aan dat ik zal moeten kunnen aantonen dat het onderdeel kapot is. Hoe kan ik dat anders aantonen dan een andere ECU te regelen?? Jullie hadden zelf kunnen aanbieden een andere ecu te regelen.. Bovendien heb ik schriftelijk bewijs dat julie 3 maanden garantie leveren. En die reactie is gegeven op de aanvraag via de onderdelenlijn. Zie ondergeplakte text:
Aanbieding van CAR Toyota onderdelen

Onderdeel Soort Garantie Aanbieding
air suspension ecu Gebruikt 3 maanden € 250,00
Totaal € 250,00
Marge (komt geen BTW bij) en exclusief € 8,50 verzendkosten of € 18,50 onder rembours

Dus u zegt nu dat het niet waar is dat er 3 maanden garantie is beloofd op het onderdeel?? dan zal ik dit ook even met de onderdelenlijn aankaarten..
Vreemd trouwens dat ik de eerste beoordelaar ben op trustpilot en dat ik jullie 1 ster heb gegeven.. en dat er nog geen enkele beoordeling was gegeven door anderen. Maar dat jullie een uur later op 6.1 staan?? Hoe zit dat dan?

En nog een kleine correctie van mijn kant: Ze hebben inderdaad aangegeven het onderdeel terug te willen nemen.. Echter krijg ik daarvoor maar de helft van de aanschafwaarde retour. namelijk 125 euro.. Dus je koopt iets met 3 maanden garantie.. en als het niet werkt krijg ik nog maar de helft terug?? bovendien had ik destijds al gezocht op andere sites. Er werd op dat moment nergens het zelfde onderdeel te koop aangeboden. Bovendien wilde ik snel en professioneel geholpen worden waardoor ik voor een Nederlands bedrijf koos.. Dat is dus ook de laatste keer..

Nog even mijn bewijs van goede inzet: Mail van 28 december:

Beste Mark.

Helaas moet ik je melden dat de air suspension ECU die ik donderdag van jullie binnen heb gekregen nog minder doet dan de oude. Namelijk helemaal niets. Ik heb alle circuits die er aan hangen doorgemeten en geen gekke belastingen of andere zaken gevonden. De ECU zou het dus gewoon moeten doen. Het is voor mij onmogelijk om vast te stellen of de ECU werkt omdat deze niet uitleesbaar is in mijn auto. Er komen geen code's uit zoals bi de oude. Lampje gaat ook niet aan op mijn dashboard. Hoe doen jullie dat om zo een los onderdeel te testen op werking? Ik zie nu dus alleen dat de lucht vering niets doet terwijl de spanning en aansluitingen naar de ECU wel volgens specificatie zijn. Alleen de uitgaande spanningen op de sensor en indicatie lamp zijn er niet vanuit de ECU. Hebben jullie een ander exemplaar? Ik heb de auto manueel weer een stuk omhoog gezet en mijn oude ECU er aan gehangen. Ik kan proberen een ECU van een werkende lexus van een vriend van mij er aan te hangen om uit te sluiten dat het nog ergens anders aan ligt.. Maar grote kans dat de ECU die ik ontvangen heb niet goed is.

Ik hoor graag hoe we dit kunnen oplossen.

Ik kan ook de ECU gewoon weer terug sturen..

Met vriendelijke groet.

Milko Lippe

En dan nu het antwoord dat zij stuurde:
Beste Milko,

Dat is vreemd, de ECU is goed werkend uit de auto gekomen waar de eigenaar van hier een paar maanden in heeft gereden.
Lijkt mij verstandig om de ECU even uit te wisselen met de Lexus van uw vriend en daarvandaan verder te gaan kijken.

Mark

Met andere woorden: Zij hebben wel de kans gekregen het op te lossen op een volwassen manier..En het antwoord van CAR is een nette manier van: Zoek het lekker uit.....

Zo krijg je dus je klanten over de zijk.. al helemaal als ik dan heb uitgezocht dat het niet werkt.. en dat dan blijkt dat jullie ecu echt kapot was.. en dat dan ook nog eens moet horen maar de helft terug te krijgen..

27 januari 2017
Logo CAR

Antwoord van CAR

Graag wil ik reageren op het in mijn optiek onjuiste relaas van dhr. Lippe. Het klopt inderdaad dat wij een onderdeel hebben geleverd voor de auto van dhr. Lippe. Gezien de nieuwprijs van boven de € 2000,- lijkt mij een verkoopprijs van € 250,- zeer redelijk maar de klant is natuurlijk vrij om te bekijken of hij het onderdeel elders voor een betere prijs kan krijgen, hij is niet verplicht het onderdeel bij ons te kopen maar heeft hier toch voor gekozen. Echter stelt dhr. Lippe dat wij het onderdeel wat niet naar behoren zou werken niet willen terugnemen. Dat is onjuist, wij hebben van dhr. Lippe niet de gelegenheid gekregen om een ander onderdeel te leveren maar dhr. Lippe is zelf op zoek gegaan en heeft op Ebay een goedkoper onderdeel gevonden. Ik denk dat dhr. Lippe met de aankoop van dit goedkopere onderdeel heeft gedacht, dan breng ik het gekochte onderdeel gewoon terug naar CAR met de medeling dat deze niet werkt! Doordat wij meerdere malen zijn belazerd door klanten met het terugbrengen van elektrische onderdelen is ons beleid dat wij deze niet terug nemen. Dit geld ook voor speciaal bestelde onderdelen. Deze voorwaarden zijn in deze branche overal van toepassing. Deze voorwaarden staan vermeld op onze website en op de factuur. Uit coulance overweging hebben wij toch een uitzondering voor dhr. Lippe gemaakt. Wij hebben aangeboden om het volledige bedrag in de vorm van een tegoedbon aan te bieden of de helf van het aankoopbedrag in contanten uit te betalen. Helaas, dhr. Lippe vind dit alles onredelijk. In mijn opzicht is alles bespreekbaar maar de opstelling van dhr. Lippe bied hier helaas geen ruimte voor. Ik vind zijn relaas dan ook niets anders dan een gefrustreerd verhaal met maar een halve waarheid. Ook vind ik het afschilderen van iemand op internet als zijnde een bende criminelen een vergaande uitspraak wat ik als laster zie. Mocht dhr. Lippe hierover nog in gesprek willen gaan, sta ik hier altijd voor open maar dan lijkt mij een rectificatie van zijn verhaal niet meer dan redelijk
CAR

Reviews in alle talen tonen. (4 reviews)