Första gången jag handlade här och det var mycket bra. Jag köpte en ny slang till min centraldammsugare Allaway och den passade alldeles perfekt (diameter 40mm). Bra pris och snabb leverans - jag är m... Toon meer
Lees wat reviewers zeggen
Bra priser, hög kvalitet på produkterna. Behöver jag slippapper är det dom jag köper av och är man osäker på vilken typ är det bara att kontakta dom så hjälper dom så det blir rätt
Havde købt ny slange til vores Miele støvsuger. Havde dog problemer med den, og det viste sig jeg havde bestilt en forkert model. Carl reagerede straks på min henvendelse og sendte mig et link med de... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
[opdateret] Kundeservice hos Carls ændrede faktisk prisen på sandpapiret efterfølgende, således at den oprindelige rabat genopstod… [oprindelig] Bestilte en del varer 2 sæt af en bestil 3 og f... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Bedrijfsgegevens
Geschreven door het bedrijf
Vi er Nordens største forhandler indenfor slibematerialer. Vi har alt det de andre har og ikke har. Med mere end 35 års erfaring hjælper vi dagligt vores kunder i mål med deres slibearbejde. Vi yder den bedste kundeservice og går højt op i, altid, at have de bedste kvalitets produkter på hylderne,. Vi leverer til dig indenfor max 1-2 dage.
Contactgegevens
Klokkestøbervej 35-37, 8800, Viborg, Denemarken
- info@carls.nu
- www.carls.nu
Geen recente geschiedenis van het vragen naar reviews
Heeft 100% van zijn negatieve reviews beantwoord
Zo gebruikt dit bedrijf Trustpilot
Ontdek hoe ze hun reviews verzamelen, beoordelen en modereren.
Slibning, så er det Carls.nu
Slibning, så er det Carls.nu .Man fornemmer hurtigt at det ikke "kun" er et firma, MEN de er nørder indenfor feltet. Vi ses igen
Har altid været tilfreds.
Har handlet med firmaet i flere år og har altid været tilfreds med både betjening og kvalitet, lige meget hvad jeg har købt.
Niels 🤗
Mycket bra kundsupport och bar kvalitet…
Mycket bra kundsupport och bar kvalitet på varorna
Jeg har handlet flere gange
Jeg har handlet flere gange, og alt er leveret som aftalt og til tiden. Jeg har en enkelt gang fået bestilt forkert, returnering af varen og tilbage betaling foregik uden problemer på få dage.
Nem og overskuelig hjemmeside med…
Nem og overskuelig hjemmeside med hjælpende tekst om varen, som gjorde at jeg fandt hvad jeg skulle bruge på under 5 min.
Dertil kommer at de slibeskiver som jeg købte er rigtigt gode til prisen og varene blev hurtigt leveret.
Så det er ikke sidste gang at jeg kommer til at handle hos Carls.nu
Hurtig behandling fornuftig pris
En udelukkende positiv oplevelse.
Jeg havde problemer med en boreguide
Jeg havde problemer med en boreguide, som jeg (muligvis) selv lavede en fejl, så den gik i stykker. Carls.nu sendte mig en ny boreguide uden omkostninger. Super service
Stort utbud samt snabb leverans
Stort utbud samt snabb leverans. Vi är mycket nöjda med Carls.nu
MVH
Roger Andersson
LKAB
Materialteknik
Luleå
Hurtigt exbåndsavs klinge.pidition af ordre.
Hurtigt expidition af ordre.
Gode varer
Alldeles för lång leveranstid
Alldeles för lång leveranstid. Dom har bra kvalitets produkter till hyffsade priser. Jag beställde fredagen den 5:e september det är den 10:e september idag. Har fortfarande inte fått produkterna. Det funkar inte idag. Andra leverantörer tar det två dagar max. Nä blir inget mer handla här tyvärr.

Antwoord van Carls.nu
Jeg havdet bestilt nogle slibebånd
Jeg havdet bestilt nogle slibebånd, carl ringet så til mig for at være helt sikker på at det var slibebånd og ikke slibeark jeg skulle havde i stedet, det var så slibe ark, fik så lavet en ny bestilling og den gamle anulleret, 10/10 kundeservice havde aldrig fundet ud af det hvis ikke han havde kontaktet mig.
Glad modtager
Som altid kommer de bestilte varer meget hurtigt og af den kvalitet jeg forventer og til en pris der er til at betale. De materialer jeg får leveret lever op til de krav jeg har til effekt og holdbarhed.
Skønt udvalg og god service :-)
Fejl i mængderabat ved restordre
[opdateret]
[oprindelig]
Bestilte en del varer 2 sæt af en bestil 3 og få 20 % rabat…
Da ordren ikke blev bekræftet, ringede jeg og spurgte efter den. Sælgeren fjernede en linje med rest, for at undgå flere ugers leveringstid.
Sammen med linien røg rabatten på de andre varer…
3/5 stjerner

Antwoord van Carls.nu
Super service, der er ikke stjerner nok.
Ringede ang. at slibeskiverne faldt af trekantsliberen, og at det kun var de sidste der gjorde det, henvendelsen var ikke ment som en klage, men at få et godt råd. Det fik jeg, og mere til, fik tilsendt en ny pakke, samt en god samtale om problemet. Hvis alle firmaer ville give en sådan service, så gik alle rundt med et stort smil.

Bra produkter och stort sortiment
Bra produkter och stort sortiment
Mycket snabba leveranser
Konkurrenskraftiga priser
Snabb leverans och bra slipband.
Dit is Trustpilot
Lees meer over Trustpilots reviewproces.
Hier vind je 8 tips voor het schrijven van een goede review.