Som altid rigtig god service. Man bliver altid orienteret inden der laves noget. Meget kompetente mekanikere og venligt kontor personale. Jeg synes det er vigtigt med en mekaniker man kan stole på, o... Toon meer
Lees wat reviewers zeggen
Forståelse med det samme for hvilket behov jeg har brug for som kunde. Hurtig og kvalificeret hjælp med alt, som bilen kan fejle eller kan have af skavanker.
Fantastisk service! Jeg fik mine vinterdæk skiftet på værkstedet, og hele oplevelsen var fremragende. Personalet var venligt og professionelt, arbejdet blev udført hurtigt og effektivt. Jeg har benyt... Toon meer
Bedrijfsgegevens
- Autobedrijf/Garage
- Autoruitreparatie
- Automarktplaats
- Autofinanciering en -lening bedrijf
- Autoreparatie en -onderhoud
- Voertuiginspectie
Geschreven door het bedrijf
Kør ind til det lokale CarPeople-værksted, når du skal have serviceret elle repareret din bil, have et fair tilbud på et serviceeftersyn eller en reparation, have ordnet et stenslag, en revne eller hvis frontruden skal udskiftes, købe eller have skiftet og opbevaret dæk, have efterset dit aircondition- eller klimaanlæg eller have bilen klargjort til syn.
Contactgegevens
Kuopiovej 16, 5700, Svendborg, Fyn, Denemarken
- 20221021
Zo gebruikt dit bedrijf Trustpilot
Ontdek hoe ze hun reviews verzamelen, beoordelen en modereren.
Meget kompetent og imødekommende
Meget kompetent og imødekommende, og Svendborgs bedste kundeservice
Kig, prøv og køb - sådan !
Forståelse med det samme for hvilket behov jeg har brug for som kunde.
Hej jeg havde min Porsche Cayenne oppe…
Hej jeg havde min Porsche Cayenne oppe ved dem og de havde den af 2 omgange og de sagde at fejlen med 100%sikkerhed var nede i min gear kasse og at det ville de ik røre ved pga af dårlige erfaringer det er helt fair der hvor jeg nu stejler er jeg fik da lige en regning på det meget amatøragtige arbejde jeg kørte den direkte ud til andet værksted i Svendborg og der ku de på under 5min fortælle mig det intet havde med min gearkasse og gøre men min servo pumpe fejlen var løst på et par timer og jeg er nu meget glad og tilfreds men er meget skuffet over te biler og deres dom over min bil som så på ingen måde passede og så ska jeg også betale for det 👎
super hurtig service :-)
Som altid rigtig god service
Jeg synes det er vigtigt med en mekaniker man kan stole på, og det kan man her. Kan kun varmt anbefales.
Min venstre forlygte var sprunget
Min venstre forlygte var sprunget, jeg tog så op forbi T.E Biler, og hold kæft en god service. Jeg kom lidt i 12 og de skulle til at gå til spisepause, garagen var fyldt med biler, og jeg skulle bare have skiftet en pære.
Det tog den kære mekaniker 30 sekunder, også var jeg på vej afsted igen med en helt ny pære.
Skide god service og utrolig smilede, kæmpe stor cadeaux, jeg kommer i hvert fald igen næste gang bilen fejler noget. :)
🌟 Outstanding Experience with T E Biler!
My experience buying a car from T E Biler was truly excellent. Annette and Thomas, the owners, were extremely friendly, professional, and made the entire process smooth and transparent. They answered all my questions clearly and ensured the car met my expectations. I highly recommend T E Biler to anyone looking for reliable and honest service.”
Nemt og hurtigt
Det var nemt og hurtigt at få skiftet 2 dæk selvom jeg ikke havde bestilt tid.
God service 👌
Super service, kvalitet og modtagelse
Alt kører på værkstedet - virkelig super service. God dialog om reperationer. Altid mødt med et smil fra alle ansatte.
Top prof arbejde/super service
Dit is Trustpilot
Lees meer over geverifieerde reviews.
Lees meer over Trustpilots reviewproces.
Hier vind je 8 tips voor het schrijven van een goede review.