Carré Jewellery Reviews

TrustScore 4.5 uit 5

Lees wat reviewers zeggen

Beoordeeld met 3 van de 5 sterren

Ett fantastiskt smycke, tack! Men leveransen fungerade dåligt, jag fick ingen avisering om att det fanns att hämta, så det höll på att bli returnerat till er!

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Virkelig fin service da jeg kom i butikken med et par ældre smykker til reparation og genforgyldning. Smilende, rolig og venlig betjening. Uprætentiøs stemning i butikken. Jeg følte mig velkommen og... Toon meer

Bedrijf heeft geantwoord

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Jeg havde overset man kun bestiller én ørering afgangen. Så bestilte over to omgange med 12 timers mellemrum. Det søde personale som behandlede min ordre var heldigvis så venlige at pakke dem sammen... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Har købt de smukkeste guld øreringe med sorte diamanter, online. Har smykker hos Carré siden 90’erne. De smykker som er belagte, holder flot. Har fået ny guldbelægning på de første øreringe, og de... Toon meer

Bedrijfsgegevens

4 sterren
3 sterren
2 sterren
1 ster

Vraagt klanten om een review

Heeft 100% van zijn negatieve reviews beantwoord

Zo gebruikt dit bedrijf Trustpilot

Ontdek hoe ze hun reviews verzamelen, beoordelen en modereren.

Alle reviews

63 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Super flotte smykker

Super flotte smykker. Og meget at vælge imellem
Super søde og venlige når man får beskeder og skal i kontakt med dem
Skriver pænt tilbage vedr ombytning af ring str

1 september 2022

Super god oplevelse

Super god oplevelse. Der var en enkelt ting i min bestilling som ikke var på lager alligevel, men det tog Carré fint hånd om og vi fik justeret min bestilling.

7 juli 2022
Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Bad om at få det pakket ind

Bad om at få det pakket ind, som I tilbød mig, men da jeg åbnede pakken var dette ikke sket.

13 juni 2022

Kære Rasmus,

Tak for din anmeldelse. Jeg er ked af at høre, at du ikke modtog gaveindpakning - det kan jeg virkelig godt forstå du har været utilfreds over. Vi har desværre oplevet en teknisk fejl på vores hjemmeside, med at gaveindpakningen ikke dukkede op på vores ordrebekræftelser, som så har betydet at vi ikke har kunne se, at du har ønsket gaveindpakning. Det beklager jeg virkelig mange gange.

Jeg håber stadig, at gaven faldt i god jord på trods af manglende indpakning. Igen, det beklager jeg!

Hav en fortsat dejlig dag, og en dejlig sommer.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Altid en fornøjelse at handle med…

Altid en fornøjelse at handle med Carre. Super service og hurtig levering.

13 juni 2022

Kære Aase,

Tusinde tak for din flotte anmeldelse. Det sætter vi rigtig stor pris på, og det er altid så dejligt at høre fra vores søde kunder!

Hav en dejlig sommer🌞

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Smukke smykker i super kvalitet

Smukke smykker i super kvalitet. God, grundig og hurtig service både på web og i butikkerne. Fik mine hoops inden for tre dage fra online køb. Har købt carré i tyve år og er fast kunde af samme årsag. Har givet arven videre til mine døtre.

12 juni 2022

Kære Charlotte,

Årh, hvor er det bare skønt at høre, og især fra en stamkunde! Vi er meget smigrede over at have kunne få lov til at levere vores fine smykker til dig i tyve år, og nu også til din familie. Det er en utrolig stor kompliment, og vi håber vi kan få lov til at yde jer samme service fremover!

Hav en fortsat dejlig dag, og en god sommer!🌞

Beoordeeld met 4 van de 5 sterren

Dejligt let at handle online og hente i…

Dejligt let at handle online og hente i butikken(Århus ). God betjening

11 juni 2022

Kære Bente,

Mange for din fine anmeldelse. Dejligt at høre at du er tilfreds med vores click and collect service, og vores betjening! Jeg håber smykket også faldt i god jord.

Fortsat god dag til dig, og god sommer!🌞

God kundeservice

Hurtig levering af varen. Flot indpakning. Sød betjening ved kontakt til kundeservice. :)

28 mei 2022

Kære Liselotte,

Tusinde tak for din flotte anmeldelse. Vi sætter stor pris på, at du er tilfreds med vores service! Vi håber på at kunne få lov til at yde den igen en anden gang.

Hav en dejlig dag, og fortsat god sommer! 🌞

Perfekt

Fine ørestikker. Hurtig levering.

28 mei 2022

Kære Birgitte,

Tak for din dejlige anmeldelse. Det er vi glad for at høre! Jeg håber, at du den dag i dag har fået masser af brug ud af dine nye Carré ørestikker.

Hav en fortsat dejlig dag, og god sommer!

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Nemt at bestille og hurtig levering

Nemt at bestille og hurtig levering , flot

22 mei 2022

Kære Iben,

Mange tak for den fine anmeldelse. Vi sætter stor pris på at du er tilfreds med din oplevelse hos os!

Hav en fortsat dejlig solskinsdag!

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Altid god service og hurtigt levering.

14 mei 2022

Kære C.,

Tusinde tak for din flotte anmeldelse. Hvor er det dejligt at høre, at du er tilfreds med service og levering. Jeg håber også smykkerne er faldet i god jord. 😊

Hav en fortsat dejlig dag!

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Kære Carré og Anna, privat og meget professionel service!!!

Kære Carré, og især Anna i Lyngby!
Jeg har aldrig før fået så god service!
Pga. hofte operationen, kunne jeg ikke besøge jeres forretning.
Jeg ville så gerne købe en kæde,- og et vedhæng.
Vedhænget skulle være Tourmalin,- i en helt speciel rød nuance!
Anna fra Carré, sendte mig billeder at sten, og kæder....
Jeg tog en beslutning, og glædede mig til at posten skulle komme!
Da jeg åbnede pakken, blev jeg så ked af at farven ikke var helt som på billedet.
Jeg skrev til Anna, hun fandt en anden, og sendte den til mig med det samme!!!!
Jeg returnerede selvfølgelig også med det samme.

Under alt det her ballade med mig, var alt alligevel så let!
Troværdigheden udvist af Carré og Anna mod mig, var så professionel og privat!

Dette er hovedårsagen til, at jeg nu køber endnu en ring, eller et par øreringe om lidt!!!

Carré, Anna skal der sættes pris på!
Hun er en fantastisk sælger!!!

10 mei 2022

Kære Line,

Hold nu op, sikke en fantastisk skøn anmeldelse. Tusinde tak, hvor er det dejligt at høre, at du er tilfreds, og tak for de meget flotte ord! Det er så skønt med søde og glade kunder, det sætter vi rigtig stor pris på.

Jeg håber, at du har fået en masse brug ud af dine nye smukke Carré smykker, og håber at vi kan få lov til at yde samme service for dig en anden gang! 🥰

Hav en fortsat rigtig dejlig dag!

Beoordeeld met 4 van de 5 sterren

hurtig og effektiv håndtering

5 mei 2022

Kære Lars,

Mange tak for din fine anmeldelse. Dejligt at høre, at du er tilfreds med vores ordrehåndtering. Jeg håber at ordren faldt i god jord! 😊

Hav en fortsat dejlig dag.

Dit is Trustpilot

Lees meer over Trustpilots reviewproces.

Hier vind je 8 tips voor het schrijven van een goede review.