Professionel bilhandel, med gode priser og gode biler. Nemt at få vurderet vores egen bil, selv om vi bor på Sjælland. Serviceminded og hjælpsom ved spørgsmål. Og handlede hurtigt, da der var fejl ve... Toon meer
Lees wat reviewers zeggen
Jeg blev mødt med tålmodighed og forståelse for mine behov og ønsker og hjulpet godt igennem hele processen ved køb af min første el bil. God og ærlig rådgivning fra Bjørn Glistrup gjorde at jeg føl... Toon meer
God behandling og imødekommende ift. alle vores krav og spørgsmål. Dertil var alt som lovet og aftalt, da bilen skulle hentes.
Køb af ny elbil v. Cars i Højbjerg var utrolig nemt. Vi vidste på forhånd hvilken model vi specifikt ønskede, Bjørn var ferm til at fremstille vores muligheder ift. ekstraudstyr, farve og andet, så... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Bedrijfsgegevens
Geschreven door het bedrijf
Drømmer du om at køre rundt i en elbil? Hos CARS.dk kan du gøre drømmen til virkelighed! Vi har ét af de største udvalg af lettere brugte elbiler, og vores ekspertise er din garanti for kvalitet og pålidelighed. Vi har mere end 15+ års erfaring i bilbranchen, hvilket betyder, at vi ved præcis, hvad vi skal kigge efter, når det kommer til valg af de bedste brugte elbiler på markedet.
Din køreglæde starter hos CARS
Geschreven door het bedrijf

- Vælg blandt 100+ biler
- Alt vi annoncerer, har vi klar til prøvekørsel. Kan du ikke finde den bil, du søger - så finder vi den til dig!
- Køreglæde i dag og på den lange bane
- Vi ønsker at give dig den bedste køreglæde. Det gør vi ved at tænke 360 grader rundt om dit bilkøb. Derfor yder vi 100% god service - lige fra rådgivning, finansiering, forsikring og at holde din bil driftssikker med autoriserede serviceværksteder.
- Fleksibel leasing af biler i luksusklassen
- Går du efter førsteklasses kvalitet, rådgivning og ekstraordinær køreglæde? Med CARS Premium tilbyder vi attraktive flexleasingaftaler til dig som privatperson eller igennem din virksomhed.
- Kilometergaranti
- Vi giver fuld kilometergaranti, så du kan stole på, at bilen har kørt de antal kilometer, der står på speedometeret.
- Tryghedsgaranti
- Vi kan ikke trylle en brugt bil om til ny. Men vi kan give dig den skønne følelse af at have fået ny bil. Vi giver alle vores biler et omfattende mekanisk og kosmetisk tjek, så din kommende bil ser ud og kører næsten som ny.
Contactgegevens
Axel Kiers Vej 13, 8270, Du finder os i 8270 Højbjerg, Denemarken
- 86 150 150
- info@cars.dk
- www.cars.dk
Geen recente geschiedenis van het vragen naar reviews
Heeft nog niet op negatieve reviews gereageerd
Absolut køreturen værd fra Sjælland til…
Absolut køreturen værd fra Sjælland til Højbjerg :)
Bjørn fra Cars er kompetent, serviceminded, og overholder aftaler …. Jeg anbefaler gerne Cars i Højbjerg :)

Bjørn hos Cars Højbjerg
Fantastisk oplevelse hos Cars i Højbjerg! Bjørn var god, til høre omkring vores forventninger, som også gjorde vi vidste at det var hos Cars vi skulle købe vores bil
Varme anbefalinger herfra!

Antwoord van CARS.dk
Køb af bil 👍super oplevelse alt har…
Køb af bil 👍super oplevelse alt har spillet 100%
Alt var klart som aftalt utrolig god service kan kun anbefale Cars Århus
Lucas gav en grundig gennemgang og Derkin var super vi fik en god handel og kan kun anbefale dem

Professionelt, kompetent og trygt
Jeg har lige haft fornøjelsen af at købe min første elbil hos Cars i Højbjerg. Derkin var rigtig behagelig at handle med. Han overholdt alle aftaler og det skabte tryghed for mig i handlen. Lucas var den der sørgede for at tage godt imod med et stort smil og en stor tålmodighed med alle spørgsmålene - tak Lucas. Professionelt, kompetent og trygt, er de ord jeg umiddelbart tænker om Cars.

Antwoord van CARS.dk
Efter vi har købt en bil har vi nu 4…
Efter vi har købt en bil har vi nu 4 gange og talt med prøvet indgå en aftale om at få lavet en skade uden held DE vender aldrig tilbage
der er virkelig useriøse vil ikke anbefale dem
Har lige købt en E—up
Har lige købt en E—up. Hurtig respons på kontakt via Bilbasen og hurtig med et samlet købstilbud hvor min bil indgik i byttehandlen. Grundig gennemgang af bil inden prøvetur hvor man hele tiden havde fornemmelsen af at der var den tid der var brug for. Den nye bil var færdig poleret og klar til levering et godt stykke tid før lovet. Hurtig og kompetent hjælp efter afsluttet handel med nogle tekniske udfordringer. Kan helt klart anbefale andre at handle her.

Antwoord van CARS.dk
Seriøs og professionelt bilkøb.
Seriøs og professionelt bilkøb.
Vi har haft fornøjelsen af at købe bil af Bjørn hos Cars i Højbjerg.
Vi er meget tilfredse og vil helt sikkert anbefale Cars til andre!

Antwoord van CARS.dk
Venlighed og lyst til at handle
Har kun positive ting at fortælle om vores bilkøb hos Cars.dk. Lige fra første telefoniske henvendelse hvor der var villighed og lyst til at handle.
Det samme gælder vores besøg og prøvetur af bilen, som endte i et køb.
Efter lukket handel fik vi ordnet klargøring, service og syn på blot 4 hverdage.
Ligger Cars.dk inde med min næste bil, vil jeg ikke være et sekund i tvivl om at besøge dem igen.
Tak til Cars.dk Aarhus og Bjørn for en god oplevelse.
Dbh
Rasmus

5 stjerner til Team Odense
Vi har netop handlet vores næste bil hos Cars.dk i Odense hos Mikkel. Det har været en super god oplevelse, og Mikkel er en meget kompetent rådgiver, som vi har følt os meget trygge hos. Han har svaret på alt hvad vi måtte have af spørgsmål, kommet med gode råd, og det som der måtte være tvivl om, er alt sammen blevet fulgt til dørs!
Vi fik den bil vi gik og drømte om, og han tog den gamle bil i bytte til en fair pris.
Udvalget af biler hos Cars.dk var også ret imponerende, mange forskellige modeller, noget for en hver smag, også de andre modeller vi havde i tankerne, så vi kunne sammenligne.
Tak for en god handel! Top karakter herfra!

Yderst tilfreds
Jeg er meget tilfreds med bilen og meget tilfreds med hele den måde, handlen foregik på. Sælger var i øjenhøjde med mig og jeg fik ekstra god service. Alt spillede max og var snorlige, også da pengene var overført.

Antwoord van CARS.dk
Super god service fra start til slut!
Super god service fra start til slut!
Jeg købte en Tesla model Y hos Cars for nylig og deres service og hjælpsomhed har været helt i top hele vejen igennem. En stor anbefaling herfra.

Antwoord van CARS.dk
Vi købte en Opel Mokka e hos Cars i…
Vi købte en Opel Mokka e hos Cars i Højbjerg.
Bjørn Glistrup gav den bedste service og gjorde handlen til en rigtig god oplevelse.
Vi kan kun give Cars og Bjørn vores bedste anbefaling.

Antwoord van CARS.dk
Klasse service og en gennemført god…
Klasse service og en gennemført god oplevelse

God service.
Jeg blev modtaget af en ung og venlig sælger når jeg ankom til Cars i Højbjerg. Han var serviceminded og klar til at yde en indsats. Han fandt en bil til mig som opfylder mine krav og fand en pris på min bil som jeg godt kunne acceptere. Aflevering gik som planlagt, alt i alt er jeg ganske tilfreds med handelen.

Antwoord van CARS.dk
God og professionel service fra start til slut
Fra start til slut fik jeg en super god og professionel service ved køb af ny bil. Især Bjørn Glistrup gjorde et fantastisk godt stykke arbejde og hjalp og svarede på alle de spørgsmål jeg havde omkring køb af el-bil.
Per

Antwoord van CARS.dk
Super service, Bjørn hjalp med det hele, følte mig meget tryg

Antwoord van CARS.dk
Cars i Højbjerg kan klart anbefales
Vi havde en utrolig god oplevelse hos Cars i Højbjerg.
Fik lavet en god handel med Bjørn med det samme, og kunne hente den nye bil inden for få dage.
Meget venligt og imødekommende personale - kan klart anbefales.

Køb af Polestar 2
Køb af Polestar 2
Jeg har haft fornøjelsen af at købe en nyere brugt Polestar 2 af Bjørn - ikke så lidt som et bump på vejen, og jeg fik en utroligt billig forsikring i samme ombæring.
God oplevelse.

Bjørn Glistrup var meget venlig
Bjørn Glistrup var meget venlig, lyttende og imødekommende og frem for alt ærlig.Og tydeligvis megen viden på området. Vi kan på det varmeste anbefale bilkøb hos Bjørn👍👍vi vil ihvertfald komme igen 👍