Står att min vara är levererad. Skickades som brev och skulle hamna i min postlåda men nepp inget där. Riktigt uselt. Tur det var bara 129kr men det svider lite ändå. Uppdatering jag fick till sist mi... Toon meer

Beställde ett silikon skal via CDON, leveransen var snabb och väl packad. Kvalitén är hög och passformen är perfekt och får inte telefonen att bli mycket större. Skalet är inte för hårt heller så vo... Toon meer

Beställde nya öronkuddar till mitt gamla Siberia V2-headset. Kunde inte hitta någon annan europeisk sida som sålde detta. Fick dem i posten 5 dagar senare. Med tanke på att jag beställde dem sent på... Toon meer

Beställde via Elgiganten som utan tydlig information använde en underleverantör. Ett glasskydd för mobiltelefon utan någon skyddsförpackning är lika brilliant som att skicka ett kristallglas i en stor... Toon meer

1. Mobiele telefoonaccessoire winkel
  2. ook in
  3. Computers en accessoires winkel
  4. Computerwinkel
  5. Mobiele telefoon winkel

Informatie afkomstig van verschillende externe bronnen

Mobiltillbehör, Tillbehör Surfplattor och Datortillbehör

2,6

Slecht

Geen gegevens bekend over review-uitnodigingen

2,6

Alle reviews

6 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Kunne jeg give 0 stjerner

Kunne jeg give 0 stjerner, havde jeg givet det- Modtog min ordre i sidste uge og indholdet er væk. Har kontaktet elgiganten, som jeg troede var dem jeg havde købt igennem, men det viser sig så at det åbenbart er noget "markedplace" de nu har hvor man køber tingene igennem andre firma, bla dette her. Jeg har prøvet at kontakte caseonline nu 3 gange pr mail,,men hører intet fra dem. Det er jo ikke muligt at kontakte dem pr fon, Kan slet ikke forstå at Elgiganten , så stort et firma kan samarbejde med et fusk firma som Caseonline.
Nu står jeg her uden min ordre, og de svarer mig overhovedet ikke. Så kan kun sige, hold jer væk herfra og vær opmærksom på når I bestiller noget på elgiganten, om der står markedplace.

7 december 2021

Simpelthen det dårligste jeg nogensinde…

Simpelthen det dårligste jeg nogensinde har oplevet. Bestilte den 15 februar. Den 25 februar ringer jeg og rykker på min ordre. I dag den 9 marts har jeg fået det forkerte. Og man kan ikke ringe til jer fordi det går igennem elgiganten. Så de kan ikke hjælpe.

9 maart 2021

Scam firma

Brug ikke denne, eller deres .DK eller .NO afdelinger, du får ikke de varer du bestiller, det er ihvertfald min oplevelse med dem.

Taber firma der helt sikkert ikke holder længe.

18 februari 2021

Levering som lovet

Levering som lovet. Eneste jeg kunne sætte min finger på, er den manglede tracking af pakken. Men kom som lovet ovenikøbet lige oveni juletiden

25 januari 2021

Köpte skärmskydd

Köpte skärmskydd, torklapparna var helt uttorkade och skyddet fäster inte, och bubblorna går ej skrapa ut. Satt hur många andra skydd tidigare utan problem.

12 december 2020

Beställde ett skärmskydd av Caseonline…

Beställde ett skärmskydd av Caseonline via Elgiganten. Elgiganten gjorde vad dom skulle men inte Caseonline.
Det står 1-3 dagar. För mej tog det 3 veckor.
En mycket god vän till mej beställde 2st magnetiska fram och baksida till Iphone. Efter 5 veckor är det fortfarande inte levererat.
Planera ditt köp och ha inte bråttom.
Tror wish är snabbare.

20 september 2020

Hold jer væk

Hold jer væk
Der er ingen service overhovedet
Ej heller ikke en levering af varen

De svare aldrig på mails

18 september 2020

Köpte ett linsskydd till min Oneplus 7T…

Köpte ett linsskydd till min Oneplus 7T i December. Det går inte att ta bilder med kamerablixten utan att bilderna blir helt mjölkiga/dimmiga. Skickade ett mail till supporten om detta för ca. 2 månader sedan, har fortfarande inte fått någon återkoppling.
Rekommenderas inte.

11 februari 2020