Cewe.se Reviews

2.939
TrustScore 4.5 uit 5

Lees wat reviewers zeggen

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Jag ville ha ett collage av bilder på min dotter, från födseln till 2-åring. Ett collage/minnen från hennes korta stund - 2 år - på jorden. Det kom snabbt tillbaka till Stjärnurmakarna i Landskrona... Toon meer

Beoordeeld met 2 van de 5 sterren

Missnöjd med fotoboken. Fotot på pärmen var inte hel, bara hälften av bilden kom med. Dessutom kom två sidor med bilder fel i ordningen. Men allt är mitt eget fel, som inte kontrollerade tillräckligt... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Jag har gjort tre små böcker med kloka ord och ideopatiska uttryck med egenritade bilder. Väldigt enkla och bra mallar att arbeta efter och många färger och omslag välja på. Och snabbt efter att jag... Toon meer

Bedrijf heeft geantwoord

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Per som ger så bra support. Gjort flera böcker fått så mycket hjälp. Han hjälpt mig fixa bilder uppslag tålamod vänligt bemötande. Böckerna blev så bra. På gång med fler böcker. Ert program så lätt... Toon meer

Bedrijf heeft geantwoord

Bedrijfsgegevens

1. Fotoprintservice

Over Cewe.se

Geschreven door het bedrijf

Om Cewe.se

Få ut mer av dina bilder! På Cewe.se hittar du ett stort sortiment av produkter som du kan designa själv med dina egna bilder: Gör en CEWE FOTOBOK - ditt eget personliga fotoalbum, beställ inbjudningar, tackkort och julkort, designa en fotokalender, få en unik väggdekoration till ditt hem, framkalla dina bästa bilder eller designa din egen fotomugg, en musmatta till kontoret eller en av våra många andra fotopresenter.

Har du frågor om din beställning kan du skicka ett mail till kundservice på support@cewe.se. Öppet måndag till fredag kl 09:00 - 20:00. Söndag: kl 14:00 - 20:00.

Geschreven door het bedrijf

4 sterren
3 sterren
2 sterren
1 ster

Vraagt klanten om een review

Alle reviews

(2.939)

400 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Beoordeeld met 2 van de 5 sterren

Tveksamt om jag ska beställa där i framtiden...

CEWE hade glömt min order, var förvirrade när jag påminde, en del av bilderna saknades, när jag fick dem 1 månad efter beställningen. Jag fick ändå 30% rabatt, efter jag frågade efter det... Mkt tveksamt om jag ska beställa där i framtiden...

Hej
Stort tack för din feedback. Vi beklagar mycket att det har varit forsenad leverans på din beställning. Vi skickar en värdekod till dig som du kan använda om du vill beställa på nytt. Vänligen Per, CEWE kundtjänst

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Fin kvalitet på layout och bilder

Fin kvalitet på layout och bilder. Hade möjligen önskat att själva fotoboken haft samma utförande som presentasken i linne textil. Det kanske gick att få det fast jag missade?
Annars väldigt nöjd!

Hej Louise,
Tusen tack för bedömning och feedback.
Presentaskerna varierar berorende på böckerna och vi har tyvärr inte en sån möjlighet med den boken du som du beställde. Vänligen Per, CEWE kundtjänst

Beoordeeld met 4 van de 5 sterren

Bilder och leverans helt OK.

Bilder och leverans helt OK.
Trevligt med egna bilder till spelet, som blev en uppskattad present.

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Beställde 5 fotoböcker och vi fick 5…

Beställde 5 fotoböcker och vi fick 5 stycken utan omslag som studentpresent till våra lärare (rätt fotobok kommer ej komma fram i tid till studenten) när jag hade beställt med ett jätte fint omslag både fram och bak.

Elgiganten ringde CEWE support och sa att jag kunde ge ut dem nuvarande böckerna utan omslag, men att jag skulle sedan samla in dem, FÖRSTÖRA dem, skicka in bevis på att jag förstört dem, och SEN kan dem påbörja produktionen på dem RÄTTA böckerna.

1 juni 2026
Review zonder uitnodiging

Hej Edvard,
Stort tack för feedback.
Vi beklagar mycket att det har varit problemen med detta. Jag kan inte se ordernummeret så jag kan inte undersöka det - men skriv gärna till support@cewe.se med "Att: Per" i rubriken så skall jag se over det och se till att ni kostnadsfrit kan beställa 5 böcker igen. Vänligen Per, CEWE kundtjänst

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Sämsta fotoboken någonsin

Sämsta fotoboken någonsin. Bilderna hamnade utanför pappret

2 juni 2026
Review zonder uitnodiging

Hej Fredrik,
Stort tack för din feedback. Kontakta mycket gärna vår kundtjänst på telefon: 08-52509130 eller e-post: support@cewe.se angående detta. Det är altid möjligt att få pengarna tillbaka för ditt köp om du inte är nöjd med produkten - detta enligt vår 100%-nöjdhetsgaranti. Vänligen Per, CEWE kundservice

Fotobok

Gjorde en fotobok. Bra kvalité och snabb leverans. Jättenöjd!

19 mei 2026

Hej Malin,

Snabb service

Snabb service, god kvalitet, fina färger!

16 mei 2026

Hej Christel,
Tusen tack för din fina feedback - det är vi mycket glada över att höra.
Vänligen Per, CEWE kundservice

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Jag beställde tre fotoböcker som blev…

Jag beställde tre fotoböcker som blev så fina! Gillar att papprena inte är sådär supertjocka så att boken inte blir jättetjock. Blev fin färgåtergivning på bilderna! Smidigt att fixa iordning i appen. Supernöjd!

14 mei 2026

Positiv upplevelse!

Precis fått produkten, men den känns proffsig och gedigen. Inget att klaga på!

7 mei 2026

Nöjd kund

Mycket fin fotobok och snabb leverans.

7 mei 2026

Hej Mona,

Beoordeeld met 2 van de 5 sterren

Jämfört med andra liknade fototjänster…

Jämfört med andra liknade fototjänster var leveranstiden lång och boken var mycket dyrare. Det blir två stjärnor för tjejen i kundtjänst var mycket trevlig och tillmötesgående! Men jag kommer tyvärr välja andra fototjänster nästa gång jag vill göra en fotobok.

6 mei 2026

Hej Cecilia,
Stort tack för din återkoppling.
Vi hoppas ändå att du är nöjd med din beställning. Håll gärna utkik på vår hemsida efter kampanjer så kan det bli lite billigare.

Hej Mohamed,
Stort tack för din återkoppling.
Vi hoppas att du är nöjd med din beställning och det är bra att leveransen kom snabbt.
Vi har också börjat med expressleverans hos Cewe för våra standardprodukter om man arbetar på hemsidan eller i Fotoprogrammet på datorn.

Som jag hade hoppats på

Som jag hade hoppats på. Ev hade fotopappret kunnat var tjockare för en mer lyxig känsla men det blev en jättebra present till min fars födelsedag.

5 mei 2026

Hej Patrik,
Stort tack för din återkoppling.
Vi är glada över att du är nöjd med din beställning och hoppas att du vill göra fler fotoprodukter hos Cewe. Vi har flera olika papperstyper, fråga gärna så hjälper vi dig välja rätt till nästa gång.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Boken blev som jag hade tänkt mig Kvaliteoch…

Boken blev som jag hade tänkt mig och snabb leverans

29 april 2026

Hej Monica,
Stort tack för din återkoppling.
Vi är glada över att du är nöjd med din beställning och hoppas att du vill göra fler fotoböcker hos Cewe i framtiden.

Hej Ingrid,
Stort tack för din återkoppling.
Vi är glada över att du är nöjd med din beställning och att leveransen fungerade bra. Vi hoppas att du vill göra fler beställningar hos Cewe.

införa ytterligare leveransförsök

Inga ytterligare försök gjordes att leverera paketet till mottagarens adress, paketet levererades omedelbart till platsen

28 april 2026

Hej Lotta,
Stort tack för din återkoppling.
Vi beklagar att du har upplevt problem med leveransen och ber dig kontakta vår kundservice så vi kan hjälpa dig att få din beställning om du inte redan har gjort det.

Kundservice Cewe
Tel: 08-52503190
support@cewe.se

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Bra kvalitet och snabb leverans av…

Bra kvalitet och snabb leverans av fotoboken.

22 april 2026

Hej Stefan,
Stort tack för din återkoppling.
Vi är glada över att du är nöjd med din beställning och att leveransen kom snabbt.

Dit is Trustpilot