3,0

4 sterren
3 sterren
2 sterren
1 ster

Heeft nog niet op negatieve reviews gereageerd

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Jeg er rigtig super glad for mit…

Jeg er rigtig super glad for mit arbejde hos Charity Guard, Odense. Super skøn teamleder. De sødeste kollegaer. Dejlige flexible arbejdstider. Vi bliver altid hørt. Der er plads til alle, uanset evt. handicap og her er plads til både der unge og os på +50. Kan kun anbefale denne arbejdsplads.

16 mei 2024

Dejlig arbejdsplads!

Jeg har været rigtig glad for min tid hos CharityGuard! Et dejligt fleksibelt job med de sødeste kollegaer og chefer/teamledere, hvor du bliver hørt og imødekommet. Der bliver hygget og grint, stemningen er altid god!
Kan kun anbefale dette sted.

7 december 2022
Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Anmeldelse fra en gammel kending

Jeg har arbejdet ved Charity Guard af flere omgange, og jeg har kun positive minder og reflektioner til overs. Solid og meget fair løn, søde kollegaer og ledelse, frihed under ansvar i en hyggelig og uformel atmosfære. En arbejdsplads hvor mangfoldighed og personlig udvikling er i højsædet, hyggelige arrangementer i og udenfor arbejdstid, gør det til en yderst behagelig arbejdsplads. Jeg er meget glad, og tryg ved at jeg har muligheden for at komme retur, hvis det skulle blive aktuelt for mig på et tidspunkt. Knus Morten.

29 september 2022
Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Hvorfor har i slettet min kommentar

Hvorfor har i slettet min kommentar?
Var det fordi at den var så ærlig?

ELENDIG arbejdsplads! Jeg vil gerne advare alle mod denne arbejdsplads. Havde i haft en overenskomst, havde jeg meldt jer til en fagforening!!!
Voksenmobning og ydmygelse fra ledelsen på det groveste plan. Fantastiske søde hårdtarbejdende kollegaer. Men cheferne og flere af teamlederne, har jeg intet til overfor. I kører de ansatte ned med hyppigt pres og i fortjener på ingen måde at være i ledelse. Al for høj musik på arbejdspladsen - alt for stressende kaotisk stemning. Vi blev ofte behandlet som små børn, der skulle udsættes for daglige skideballer og ydmygende kommentarer i det offentlige Forum.
Jeg er rystet over den tid jeg havde hos charityguard i København. Massefyringer og ekstremt dårligt arbejdsmiljø.
Alle frygtede dagligt en fyring.
Alt var som en konkurrence for ledelsen og flere af de ansatte fortalte mig, hvordan de brød sammen af de pres der blev pålagt dem.
Alt i alt en enormt ydmygende oplevelse.
Donere jeres penge direkte til organisationerne frem for at støtte denne vanvittige arbejdsplads. Føj - jeg håber at arbejdstilsynet møder op en dag så i kan få en velfortjent reprimande!

20 januari 2022
Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Jeg har været meget glad for

Jeg har været meget glad for, at arbejde for CharityGuard. Jeg har været der fra august 2020 til juli 2021, og blev desværre nødt til, at sige op grundet flytning. Det er et super fleksibel job med god løn og de BEDSTE kollegaer samt chefer. Du bliver hørt, rost og samtidig er der også plads til sjov og ballade. Jeg kan kun anbefale CG!

20 juli 2021
Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Værste arbejdsplads nogen sinde

Værste arbejdsplads nogen sinde. En stjerne er laaaangt mere end hvad de fortjener. En ussel ledelse som kun har til formål at nedgøre dig og hele tiden ånder dig i nakken om at du skal sælge mere og mere. Sjovt nok er de heller ikke medlem af nogen fagforening fordi de er klar over at de behandler de ansatte som skrald. Udskiftning er MEGET hyppig .. du bliver holdt øje med konstant også får du nærmest skældud hvis ikke du får solgt noget i åbent forum så alle er vidne til det. De køre en psykisk terror på dig som er uhensigtsmæssigt. En af cheferne fortalte mig at de gjorde meget for at slette de negative kommentar som er på nettet omkring charityguard - desværre nok derfor man ikke ser så mange anmeldelser om denne virksomhed. Donere jeres penge direkte til UNICEF eller en af de andre virksomheder de samarbejder med. Det er under ALT kritik. Og jeg bønfalder jer ALLE om IKKE at støtte denne virksomhed på nogen måde.

Alle kollegaerne var 100% enige og det endte med at vi var 4-5 som sagde op på samme tid. Det eneste gode ved denne virksomhed er kollegaerne. INTET andet.

4 juni 2021
Review zonder uitnodiging

Lees meer over geverifieerde reviews.