1. Reisbureau

Tourism in Africa is traditional. Before you know it you will travel from safari lodge to safari lodge without experiencing the real Africa! Charlie's Travels is a young travel agency specializing in tailor-made adventurous trips. Together with an international team with the same adventurous mentality we organize unique trips across the entire African continent!

4,6

Uitstekend

Tanzania en Zanzibar

Wij zijn afgelopen januari met Charlie’s Travel naar Tanzania en Zanzibar geweest. Wat een fantastische reis. We wilden naast de Big 5 ook het lokale leven ervaren, en dát hebben we gedaan, en wat hebben we ervan genoten Alles tot in de puntjes verzorgd door Charlie’s Travel 👍👍👍👍👍

3 januari 2026

Antwoord van Charlie's Travels

Wat een heerlijke review om te lezen, dank jullie wel! Zó mooi dat jullie niet alleen voor de Big 5 gingen, maar ook echt het lokale leven hebben omarmd. Dat is precies waar Tanzania voor ons om draait! Fantastisch om te horen dat alles tot in de puntjes klopte en dat jullie zo genoten hebben. Hopelijk denken jullie nog vaak terug aan die zonsopgangen op de savanne en de relaxte dagen op Zanzibar.

Wie weet tot het volgende avontuur!

Echt geweldig, gewoon doen!!

Ik ben al vaker in Afrika geweest met verschillende reisorganisaties, die allemaal goed waren. Maar Charlie's Travels is verreweg de beste ervaring tot nu toe! Een schitterende reis gemaakt door Namibie en Botswana met mijn dochter. Alles klopt, vanaf het moment van het samenstellen van de reis (waarbij er volop ruimte was voor eigen ideeën en er steeds werd meegedacht om het nog beter te maken, dankjewel Anna!) tot de begeleiding tijdens en na de reis. Prachtige en speciale locaties , helemaal in de sfeer van het beleven van een zo authentiek mogelijk ervaring. Tijdens de reis waren ze via de app en telefoon direct beschikbaar om zaken op te lossen. (Zelfs in het weekend op zaterdagavond, dankjewel Nick!) Het enthousiasme en de liefde voor Afrika is in alles voelbaar. Ik ga zeker nog vaker naar Afrika en dat gaat dan zeker via Charlies zijn!

30 oktober 2024

Antwoord van Charlie's Travels

Wow Lia, wat zijn wij blij met zo'n heerlijk review! Maar bovenal, wat zijn wij blij dat jij en je dochter zo ontzettend genoten hebben van Namibië en Botswana. Twee prachtige landen waar je inderdaad super authentiek kan reizen. Ik zal de complimenten doorgeven aan Anna en Nick en we helpen je natuurlijk graag bij je volgende Afrika avontuur!!

Geweldige communicatie

Geweldige communicatie, super begeleiding ter plaatse, super mooie experiences, top accomodaties. Wat wil je nog meer voor een reis naar Afrika. Super betrouwbare partij!

6 december 2024

Antwoord van Charlie's Travels

Wat een heerlijke review Tom. Super om te horen dat de reis naar Afrika alles was wat jullie wilden! Tot de volgende! ;)

Fantastische reis gehad

Fantastische reis gehad. Alles van top tot teen goed verzorgd. De reis was op maat gemaakt voor onze groep door Melle en Ben. Prachtige authentieke locaties en alles ook nog gericht op behoud van natuur en cultuur.
Heerlijk gegeten, alles vers en super klaargemaakt door chef Daniel en hulpchef Steve.
Een fijne chauffeur Jeremiah, die je veilig overal heen bracht van chaotische stad tot 'onbegaanbare' zandweggetjes.
En gids Judy: wat een topper! Zij wist onze groep 40+ dames ontzettend goed te begeleiden, regelde alles en zorgde dat we ons altijd veilig en goed verzorgd voelden. Ze paste moeiteloos het programma iets aan als het nodig was en was ook nog eens, net als de chefs en driver, super gezellig.
Kortom: een organisatie en een team dat wij van harte aanbevelen!

20 oktober 2024

Friendly South-Africa

Charlie's Travels made our trip amazing!

16 juli 2024

Thanks Jochem! We loved having you in our beautiful continent

Afwisselend fantastisch programma

Afwisselend programma, genoten van de prachtige natuur, prachtige lodges met vaak een eigen moestuin waarmee de heerlijkste gerechten werden bereid. Chauffeurs altijd op tijd, snel contact met organisatie. Het was fantastisch.

6 mei 2024

Antwoord van Charlie's Travels

Nog bedankt voor deze fijne review! Heel erg leuk om te lezen!

Reis Zuid-Afrika

Reis Zuid-Afrika
Charlie’s Travels is een uitstekende reisorganisatie.
We hebben samen met Anna en Lauren onze reis op een interactieve wijze samengesteld. Er werd goed meegedacht en kwamen met goede adviezen. Op al onze wensen werd adequaat, snel en creatief gereageerd. Zoals het regelen van ‘privat transfers’ omdat we liever niet zelf wilden rijden met een huurauto en bij late aankomst op airport was een locale simkaart geregeld. Dit is ons zeer goed bevallen!
Ook konden we gedurende onze reis bij vragen of calamiteiten altijd een beroep doen op Anna en Lauren en gedurende de reis namen ze regelmatig contact met ons op om te vragen hoe het met ons ging.
De accommodaties zijn met zorg geselecteerd en waren van uitstekende kwaliteit en de service van hoog niveau. Wat ons ook aansprak was hun policy om veelal zaken te doen met lokale ondernemers.

Kortom …. een reis om nooit meer te vergeten!
We kunnen iedereen die een bijzondere reis willen ervaren, Charlie’s Travels van harte aanbevelen.

22 maart 2024

Antwoord van Charlie's Travels

Bedankt voor jullie fantastische review! We zijn ontzettend blij te horen dat jullie zo'n geweldige ervaring hadden met Charlie’s Travels, en specifiek met onze toppers Anna en Lauren!

De reis was lekker avontuurlijk

De reis was lekker avontuurlijk, we hadden wat auto pech 2x maar ook dit is netjes opgelost.We hebben een andere auto gekregen , waar we ons avontuur mee konden voortzetten.
Verder was alles oké geregeld er zijn nog wel wat verbeter punten en dat is vooral de communicatie met de Host van Charlie's travel maar later naar een dag of 6 ging dat een stuk beter.
Al met al echt een geweldige reis gehad met dank aan Seba hij heeft het allemaal netjes opgelost.

11 februari 2024

Antwoord van Charlie's Travels

Bedankt voor je review! We zijn blij te horen dat jullie reis lekker avontuurlijk was.

Jammer van de autopech, maar goed om te weten dat het netjes is opgelost en jullie snel een andere auto kregen. Fijn dat alles verder goed geregeld was. We nemen je feedback over de communicatie met onze host zeker mee.

Heel fijn om te horen dat Seba alles netjes heeft opgelost en dat jullie uiteindelijk een geweldige reis hebben gehad.

Bedankt voor het delen van je ervaring!

Kenia ….Wat is een onvergetelijke vakantie…

Wat is een onvergetelijke vakantie hebben wij gehad mede dankzij charlies travels! Alles was zo top geregeld, de dagen vlogen voorbij zoveel moois gezien, ervaren en gegeten!! Maar vooral het gevoel dat we hadden dat we alles ‘ zelf’ hebben gedaan 😉.
Alle mensen die we ontmoet hebben waren allemaal zooo aardig en behulpzaam waarbij het team van Charlies niet vergeten mag worden ! Dank voor onze waanzinnig vakantie in Kenia!! 🇰🇪

10 december 2023

Antwoord van Charlie's Travels

Wat een mooie review, Mareine! Heel erg bedankt. Wij zijn super blij dat jullie Kenia door 'onze' ogen hebben mogen zien. Geniet van de herinneringen!

Vakantie Oeganda & Kenia

We hebben een super leuke vakantie gehad in Oeganda en Kenia! Super goed georganiseerd en fijne aanspreekpunten! Een leuk afwisselend programma! Zowel van de overnachtingen als de activiteiten. Erg leuk dat er nauwe contacten zijn met locals, waardoor we een kijkje konden nemen in het echte Oegandese en Keniaanse leven! Bedankt!

22 oktober 2023

Antwoord van Charlie's Travels

Hey Lara! Wat fijn om te horen dat jullie zo'n vette vakantie in Oeganda en Kenia hebben gehad. Hopelijk genieten jullie nog lang na en zien we jullie weer.

Ontdek en voel Kenia!

Ik heb al eerder rondgereisd door Afrika. Maar door Charlies heb ik Kenia beleefd op een unieke en betrouwbare manier. Zet je zintuigen open en beleef! Onvergetelijk....

11 oktober 2023

Rondreis Kenia

We hebben een fantastisch reis gehad.
We overnachten op byzondere accommodaties.
De gidsen waren fantastisch.
Kortom een aanrader om bij charlie's travel een reis te boeken

29 augustus 2023

Antwoord van Charlie's Travels

Bedankt voor de mooie review, Jacqueline en Louis! Fijn om te horen dat jullie zo hebben genoten van alle aspecten van de reis. Geniet van alle napret en mooie herinneringen!

Een onvergetelijke reis door Kenia

Tijdens onze tweede reis naar dit prachtige land zijn we weer op unieke plekken geweest. We verbleven kort in Nairobi, gingen op safari in Amboseli, hiken in Taita Hills, hielden nog een stop in Lumo en kwamen tot rust in het schilderachtige kustplaatsje Watamu.
Onze absolute highlight was Taita Hills, in het zuidoosten van Kenia. Onder leiding van onze gids Abel (die echt super was!), wandelden we door de dorpjes, kwamen in aanraking met de lokale bevolking en konden we genieten van heerlijke uitzichten.
Het was een reis die volledig aangepast was aan wat wij graag wilden. Ook het persoonlijk contact zorgde ervoor dat we ons volledig op ons gemak voelden, zowel bij het plannen als tijdens de reis zelf. Onze derde reis met Charlie’s Travels is alvast geboekt! 😊

26 december 2022

Antwoord van Charlie's Travels

Hey Veronique! We zijn ontzettend blij dat we hebben kunnen bijdragen aan een reis die helemaal aansloot bij jullie wensen, en we kijken er nu al naar uit om jullie te verwelkomen voor een derde avontuur met Charlie's Travels. Bedankt voor het delen van jullie geweldige ervaring, en tot snel voor nog meer onvergetelijke momenten! 😊🌍🌟

Reviews in alle talen tonen. (49 reviews)