ik heb mijn laptop overgegeven aan cheapfixit om het scherm te vervangen. duurde erg lang en na 2 dagen sinds de reparatie is het weer kapotgegaan.

prima refurbished laptop geleverd ; zelf wat betere specs als besteld. Duurde alleen enkele dagen langer en update daarover had wat beter gekund

Refurbished Dell laptop gekocht bij Cheapfixit. De laptop functioneert naar behoren, we zijn er blij mee!

3,6

Gemiddeld

Heeft 100% van zijn negatieve reviews beantwoord

na 2 dagen reparatie laptop was weer kapot

24 februari 2026
Logo Cheapfixit

Antwoord van Cheapfixit

Beste Maciej Siekiera
Wij vinden het erg jammer om te horen dat u ontevreden bent.
Wij willen graag benadrukken dat wij na de reparatie geen enkel bericht, telefoontje of e-mail van u hebben ontvangen over een eventueel probleem. Als er binnen twee dagen opnieuw een defect is ontstaan, hadden wij dit uiteraard graag direct van u vernomen zodat wij het onder garantie hadden kunnen controleren en samen naar een passende oplossing hadden kunnen kijken.
Wij staan altijd open voor contact en service. U kunt ons alsnog bereiken via 0183515459 of mail info@cheapfixit.nl zodat wij dit netjes met u kunnen afhandelen.
CheapFixIt

Goede eerlijke service

Ze hebben mij al een paar keer goed geholpen.

1 keer konden ze mij niet helpen. Dat hebben ze gelijk eerlijk aangegeven. Ze weten dus wat ze kunnen en ook wat ze niet kunnen. En dat wekt vertrouwen.

11 april 2024

Zeer tevreden met Cheapfixit

Ik heb al meerdere refurbished laptops bij Cheapfixit gekocht. In alle gevallen waren de laptops in prima conditie en redelijk geprijsd.
Het is prettig dat de laptops in de winkel kunnen worden bekeken en besproken. Tel daarbij op dat de laptops na aankoop binnen een werkdag klaargemaakt werden voor gebruik dan is Cheapfixit voor mij de eerste keuze voor refurbished laptops.

8 februari 2024

Topwinkel

Goede producten, scherpe prijzen en gedegen technische support en advies. Klantvriendelijk en attent. Zo kreeg ik bij m'n tweede refurbished laptop extra HDD geheugen omdat ik hier al eerder een laptop had gekocht.

30 mei 2023

Ruim een jaar geleden bij Cheapfixit…

Ruim een jaar geleden bij Cheapfixit een Dell refurbished laptop gekocht die het goed deed (beter dan de goedkopere nieuwe laptops van tegenwoordig). Helaas is uit het niets de ssd harde schijf gecrasht. Meteen gebeld en zonder problemen kosteloos binnen een paar dagen een nieuwe ssd kaart gekregen, in de laptop geplaatst en hij deed het weer als vanouds.

Goede services, zoals het hoort te zijn!

27 april 2022

Hartstikke fijne ervaring

Hartstikke fijne ervaring. Diverse problemen gehad met (rot)telefoon, vaak zonder iets in rekening te brengen ervoor hebben ze me geholpen met kleine reparaties. Ook als er iets ingrijpends gedaan moest worden, meegedacht met hoe ze dit snel konden regelen voor me zodat ik er het minste last van zou hebben.

4 oktober 2021

Deskundig en goed!

Nette Dell laptop tegen een scherpe prijs aangeschaft, vriendelijk, denkt mee in praktische oplossingen en goede service!

15 juni 2021