Cheffurniture

Slecht bedrijf komt afspraken niet na

Slecht bedrijf komt afspraken niet na. Had een tafel besteld en aanbetaling gedaan van de helft van het bedrag. Wacht al meer dan een jaar op Geld of een oplossing maar geloof niet dat deze nog komt. Pas op je wordt bedondert

21 januari 2026

Cheese from the bacon

Geen tafels, geen afspraken nakomen, geen geld terug, niet reageren, bel u volgende week. Bel u woensdag. Komt niks na.
Wel met ander nummer kun je nog tafels bestellen en je aan betaling over maken

20 december 2025

Wij zijn helaas weer een gezin dat…

Wij zijn helaas weer een gezin dat problemen heeft gehad met dit bedrijf. We kozen een tafel uit, deden de aanbetaling en daarna begon het lange wachten. Pas na maanden kregen we een eerste leverdatum door. We verkochten onze oude tafel om plaats te maken voor de nieuwe… en raad eens? Op de dag van levering kwam er helemaal niets.

Na contact opnemen kregen we pas dagen later een eerste excuus. Er werd een nieuwe datum beloofd, maar opnieuw kwam er niets. Weer excuses, weer een nieuwe datum — en opnieuw niets geleverd. Zo naderden we bijna negen maanden wachttijd toen ons werd verteld dat de tafel die we hadden gekozen nog in Indonesië stond. We kregen twee opties: óf nóg langer wachten, óf een andere tafel nemen die al in Nederland was. Teleurgesteld kozen we uiteindelijk voor de tafel die hier beschikbaar was.

Na negen maanden werd de tafel eindelijk geleverd. Twee weken later verscheen er een grote scheur in het blad. Ons werd gezegd dat dit normaal was en dat het na de zomer zou worden gerepareerd. Aan het einde van de zomer namen we weer contact op, maar sindsdien worden we opnieuw aan het lijntje gehouden.

Als je problemen wilt vermijden, blijf dan alsjeblieft weg bij Chef Furniture. Het is vooral veel vertraging, slechte communicatie en onnodige stress. Investeer je geld liever bij een bedrijf dat wél verantwoordelijk en betrouwbaar is.

En graag geen contact meer opnemen — ik verwijder mijn review niet opnieuw!

22 september 2025

Deze recensie omdat wij in januari dit…

Deze recensie omdat wij in januari dit jaar bij Chef Furniture een eettafel hadden besteld.
Deze moest per direct geheel betaald worden zodat er binnen zes weken geleverd kon worden.
Helaas is er toen niets geleverd en nu zijn wij al die tijd al bezig om ons geld terug te krijgen.
Ali Alouid el Kadi heeft alle smoezen inmiddels gebruikt die er te verzinnen zijn en heeft mooie woorden om je weer een paar weken aan het ‘lijntje’ te houden maar afspraken komt hij zeker niet na.
Afgelopen juli hadden wij al een negatieve recensie geplaatst maar deze er op verzoek van Chef Furniture er later (onder druk) weer afgehaald omdat hij binnen drie weken absoluut ons geld terug zou betalen. We hebben de helft gehad. Hierna nog wel beloftes en zielige verhalen maar geen betaling!
Inmiddels word er niet meer gereageerd op app , e-mail of telefoon.
Dus koop NIET bij Chef Furniture!!
Dit is pure OPLICHTING en geloof vooral zijn mooie praatjes niet.

9 januari 2025

Bestel hier niet!

20 Juni een bestelling geplaatst voor een tafel, de afgesproken levering was voor 1-8 Augustus. Zit nu in eind Oktober en er is nog niks van gekomen. Ik had in eerste instantie engelen geduld met hun redenering dat ''vanwege privé omstandigheden het zakelijk slecht gaat'' maar die geduld is op. Elke vraag die ik heb word niet beantwoord en ontweken, telefoon word niet opgenomen en beloftes met nieuwe lever datums en planningen worden niet nagekomen. Het vertrouwen is volledig verloren. Op geven moment hun social media bekeken (Facebook) en waargenomen dat hun de comments hebben uitgezet en er op de laatste posts alleen maar boze emoji-reacties zijn. Het spreekt boekdelen. Misschien is het verhaal waar, misschien ook niet. Hoe dan ook is je kop in het zand steken geen manier van zaken doen. Het is onverantwoordelijk, respectloos en onvolwassen.

In de tussen tijd zit ik mooi in een nieuwe woning zonder tafel met het bord op schoot. Het is te belachelijk voor woorden, een grote nachtmerrie.

Update, 20 November: Inmiddels mijn bestelling geannuleerd en geld terug gevraagd. Net zoals andere mensen hier doet dit bedrijf een poging om je te blackmailen door te zeggen dat hun een deel van het geld pas terug storten als je je review verwijderd en dit bewijst. Schaamteloos. Alsof dit ook maar enigszins je reputatie zou verbeteren.

20 juni 2025

Dit is een oplichter

Dit is een oplichter. Niet kopen hier.
Na 8 maanden nog steeds geen tafel geleverd. Na meerdere keren mijn geld terug gevraagd maar ook daar geen reactie op

22 oktober 2025
Reviews in alle talen tonen. (11 reviews)