Un desastre absolut.
Un desastre absolut.
Si esteu pensant a instalar una estufa agafeu qualsevol altre instalador, aquest només us portarà maldecaps. No he conegut mai ningú amb tan poca professionalitat, i la qualitat també deixa molt a desitjar.
És cert que al principi ens va convèncer amb els dibuixos i les explicacions, i que té cert sentit de l'estètica, però aquí s'acaba tot. La resta són promeses buides. No puc ni comptar les vegades que va prometre que vindria tal dia i no es va presentar, i a més sense ni tan sols avisar, i quan t'has d'organitzar per assegurar que hi hagi algú a casa t'està fent una p**ada. Un any i mig després d'haver-la instalat se'ns ha trencat una porta, un dels punts sobre els que pivota la porta s'ha trencat, així que tenim l'estufa inutilitzable. Pensava que amb els preus tan cars que té almenys el producte sería de bona qualitat, però m'ha quedat demostrat que no és així.
Vaig trucar el Carles i de nou promeses buides: "vindré el dimecres" i després no es presenta, de nou sense avisar. Després de perseguir-lo durant 4 setmanes he desistit, vaig a buscar-me una solució pel meu compte perquè d'aquesta persona ja no en vull saber res més.