In sep had ik wat besteld, dit werd end okt geleverd. Was niet goed dus retour gestuurd naar china idd. Hier lg het een tijd en zaterdag werd het hier weer afgeleverd. Bedrijf reageert niet meer grrrr... Toon meer
Op hun website wekken zij een indruk dat het winkel is die in Utrecht bevestigd is. Echter bij het retourneren vanwege zeer slechte kwaliteit kom je er achter dat je je gekochte producten naar China... Toon meer
stelletje oplichters!!!! Datgene wat je bestelt lijkt totaal niet op dat wat je krijgt! Na melding hiervan houden ze je erg lang aan het lijntje voordat je het mag terugsturen. Eenmaal teruggestuu... Toon meer
2 alpaca truien besteld, lang op gewacht, helaas toch gekregen. Wat een troep. Materiaal was gewoon geverfd verpakkingsmateriaal en ook nog 12 maten te klein. Zelfde reactie als hier verderop beschre... Toon meer
Heeft nog niet op negatieve reviews gereageerd
De verzonden jurk is nep
De verzonden jurk is nep! Het is een print van een vinted jurk en compleet van polyester.
Contact met de klantenservice is een chatbot, die niet reageert op vragen.
Uiteindelijk kon ik het product terug sturen naar:
5th Floor, East Elevator, Building 5, Niannianhong Furniture Group
No. 201, Yongmao Road, Choujiang Street
Yiwu, Zhejiang, 322000
China
LET OP: Oplichterij
LET OP: Oplichterij!!!
- product komt uit China. Staat nergens op de site. Lange levertijd en niet het bestelde ontvangen.
- de ontvangen trui lijkt in de verste verte niet op de trui die op de site staat. Het is geen trui maar een shirt in afwijkende kleuren en print. En slechte kwaliteit.
- retourneren is niet mogelijk. Een retourmelding moet gemeld worden, maar vervolgens word je aan het lijntje gehouden met allerlei niet relevante, onzin reacties op je mails.
Dank jullie wel voor jullie reviews
Dank jullie wel voor jullie reviews. Het heeft mij goed geholpen en weet dat ik daar niet moet kopen. Producten lijken teveel op de site temu (ook een zwendel bedrijf) dus daardoor was ik al gealarmeerd.
Oplichters
Oplichters. Kleding lijkt niet op foto's. Komt uit China. Retouradres in China, maar je kan naar je geld fluiten. Niks kopen daar
Niet tevreden, geld weg…
Makkelijk bestellen en betalen, maar geen retourbeleid. Niet tevreden, geld weg…
Als je met een creditcard betaald hebt, gewoon je geld terug vragen bij je creditcard aanbieder. Dit is de enige manier om dit soort zwendelaars te stoppen.
jurk besteld en binnen gekregen past…
jurk besteld en binnen gekregen past niet retour aangemeld kreeg de melding dat ik iets kon kiezen voor 10euro enz. aangegeven dat ik de jurk terug wil sturen en geld retour 1week niets gehoord weer email gestuurd en weer geeen duidelijk antwoord en nu pas na 30september bericht vandaag 18november om de bestelling terug te sturen, telefonisch onbereikbaar wat een flut bedrijf bestel niets want je word aan het lijntje gehouden.
geen ster waardig oplichters!
Geen retour beleid…!
Onduidelijke instructies hoe je bestelling terug kan sturen. Je wordt aan het lijntje gehouden met omruilen en toch houden met korting. Meerderde mails gestuurd, en na de zoveelste keer een bericht dat 30 dagen retour termijn zijn verstrekt, vervolgens geen contact meer. Weg geld en een niet passend kledingstuk.
Vreselijk en te erg voor woorden
Vreselijk en te erg voor woorden. Ook wij hebben hier 2 jurken besteld en geen gehoor meer gekregen! Wij hadden het zo snel mogelijk nodig voor een gelegenheid helaas zitten wij nu zonder! 🤬
Verkeerde rok ontvangen en daarna geven…
Verkeerde rok ontvangen en daarna geven ze niet thuis. Mocht na 3x schrijven foto toesturen van de rok. Daarna oorverdovend stil. Kan fluiten naar mijn centen. Rok kan naar de kringloop.
stelletje oplichters!!!!
stelletje oplichters!!!!
Datgene wat je bestelt lijkt totaal niet op dat wat je krijgt!
Na melding hiervan houden ze je erg lang aan het lijntje voordat je het mag terugsturen. Eenmaal teruggestuurd krijg je je geld niet terug ondanks herhaaldelijke keren met verzoek tot terugbetaling.
Nemen de telefoon niet op en reageren dan ook niet meer via de mail.
Onbetrouwbare mensen en oplichters!!!
Oplichters!
Oplichters!
Jurk besteld duurde weken.
Kleur en kwaliteit kwamen totaal niet overeen.
Gebeld nummer niet bereikbaar.
6 mailtjes gestuurd geen reaktie.
Opgelicht blijkt nu ik al deze verhalen lees..
Dus nooit bestellen.
Ik ga aangifte doen!
Dit is oplichterij!
Dit is oplichterij!
Ik heb een jurk besteld (#1437), deze was 50 euro, toen hij aankwam was dit niet wat er op de foto te zien was. Ook is deze een week later aangekomen dan dat beloofd was. Hierdoor was deze jurk te laat voor mijn evenement. Ik wil hem nu graag terugsturen. Na meerdere mailtjes en meermaals bellen heb ik nog steeds geen reactie ontvangen! Ik hoop dat Chrissy beauty in de toekomst beter om zal gaan met hun klanten.
Bestel hier niks!
Groet Linde Kuiper.
Oplichters
Geen retour mogelijkheden als artikel niet past, ze verstrekken geen factuur. Ze reageren niet op mails.
OPLICHTERS
Begin september een jurk voor €50 besteld. Levertijd zou hooguit 2 weken zijn. Heel lang geen activiteit op de Track and Trace. Gemaild, geen reactie. Aangifte gestart en ja hoor, daar waren ze ineens op de mail. Volgens de T&T was het pakket ineens geleverd, dit was niet het geval. Een paar dagen later lag het daar toch ineens in de brievenbus… heel gek allemaal. Aangifte ingetrokken, maar de jurk was afschuwelijk (stof zo goedkoop) dus deze wilde ik retourneren. Wordt er eerst aangeboden om voor €9,50 iets nieuws uit te zoeken. Nee bedankt, gewoon retourneren graag. Moest ik foto’s sturen van de jurk. Daarna geen reactie meer. Nog 2 keer gemaild. Geen reactie. Zojuist weer gemaild en wat blijkt? Domeinnaam bestaat niet meer. Website ook uit de lucht. Weg geld, stelletje oplichters.
WAARDELOOS
In 1 woord: WAARDELOOS. Niks bestellen daar. Levering duurt mega lang. Jurk is slechte kwaliteit en voor retouren zijn ze uit de lucht!!!
Trap er niet in!
Jurk besteld, levertijd 4-6 dagen.
Dit duurde langer dus mailcontact gehad met het bedrijf. Kreeg snel antwoord op mijn mails. Na twee weken is de jurk eindelijk binnen. Stof van de jurk is vreselijk dus ik wil deze retour sturen. Mailcontact niet meer mogelijk, site van Chrissy Beauty is uit de lucht…
Helaas geen optie voor GEEN ster
Helaas geen optie voor GEEN ster. Ook ik ben erin gestonken. Had gecheckt en zag dat het bedrijf zich in Woerden bevind dus dacht te maken te hebben met een legitieme site. Toen ik de jurk van €60 zag voelde ik al aan dat het niet klopte. En inderdaad...geen reactie op mijn retouraanvraag. Had ik maar wat verder gekeken dan had ik deze reviews eerder gezien🥴
Ik heb op 19 september een trui…
Ik heb op 19 september een trui besteld. Ik vroeg de winkel om uit te leggen waarom, toen ik het bericht zag dat de winkel in Nederland was gevestigd, mijn pakket uit Engeland kwam en ik er ruim 2 weken op heb gewacht zonder resultaat. Ik heb geen melding ontvangen over de retourzending, de mogelijkheid om e-mails te sturen en de verzending via e-mail te volgen was onmogelijk en de website van de winkel was geblokkeerd. De trui arriveerde op 2 oktober. Ik bestelde maat xs, kreeg maat s, die lijkt op xl! Ik heb geen toegang tot de website, er is geen mogelijkheid tot retourneren. Ik heb geld verloren
Ik bestelde een jurk en kreeg een jurk…
Ik bestelde een jurk en kreeg een jurk in eenzelfde kleur maar totaal anders. Ik zou ene foto moeten opsturen van de andere jurk en dan zouden ze de retournering in orde maken. Nooit meer iets gehoord en geen contact met ze te krijgen.