Al jarenlang een zeer tevreden klant van cibdol met mooie betaalbare cbd prducten
Ik had CBD olie besteld die niet meer voorradig bleek te zijn waardoor mijn bestelling werd geannuleerd. Na melding kreeg ik direct, uitzonderlijk, een beter alternatief (hoger percentage CBD) aa... Toon meer
Dit product heeft volgens mij de meest natuurlijke en mild smaakende CBD olie , andere oliën die ik geprobeerd hebt zijn sterk van smaak. De werking is opwekkend en rustgevend , bij een onrustige nach... Toon meer
Duidelijke omschrijving producten op website. Product heeft een grote meerwaarden voor mijn chronische pijn. Maakt het allemaal net wat dragelijker. Dus product doet ook wat het moet doen. Verzening... Toon meer
- #8 van de 94 beste bedrijven in Vitamine- en supplementenwinkel
Live the lifestyle you’ve always wanted with the help of Cibdol life supplements. Whether that’s support for your mind, body, or both, our all-natural supplements, oils, and powders are here for you. For life.
Handelsweg 1a, 5492 NL , Sint-Oedenrode, Nederland
- +41 61 588 03 13
- support@cibdol.com
- www.cibdol.com
Vraagt klanten om een review
Heeft 50% van zijn negatieve reviews beantwoord
Bestelling altijd netjes verpakt en…
Bestelling altijd netjes verpakt en geleverd goede producten
CBD is van hoge kwaliteit
CBD is van hoge kwaliteit. Producten zien er verzorgd en kwalitatief strak uit.
Heel fijn.
Prima service, goede producten.
Bestel al langere tijd, eens per maand ofzo, bij Cibdol.
Altijd zonder problemen. Snelle levering. En de bestelling altijd in orde/compleet.
Met een leuk kaartje erbij met wie de bestelling heeft ingepakt :)
Prima dus.
Snelle service en goede product kennis.
Snelle service en goede product kennis.
Daarbij helpt de cbd mij prima!
Tegen pijnklachten en slapeloosheid
Vlot geleverd en voldoet aan…
Vlot geleverd en voldoet aan verwachting, ik slaap prima na een tabletje.
alles goed geregeld
Good product
Good product. I'm happy to be able to give the cats something natural for their sore gums.
Heb spijt dat ik gekocht heb
Heb spijt dat ik gekocht heb
Rommel rare smaak
Smaakt naar rotte vis
Smaakt nergens naar
En heel erg duur
Raad niemand om te kopen
Zegt genoeg dat ze reviewers hebben uitgezet vanwege negatieve reacties
Oplichters

Antwoord van Cibdol CBD
Producten waren niet meer beschikbaar…
Producten waren niet meer beschikbaar en geld werd snel terug gestort.
Voor mij zonde van het geld Levering en contactet Cibdol is prima.
Levering en contactet Cibdol is prima.
Mijn ervaring met de capsules is helaas geen enkel effect op lichaam en geest.

Antwoord van Cibdol CBD
Snelle service.
Goede en snelle service.
Snel en goed verpakt in de brievenbus gekregen.
Goede informatie op de site en snelle…
Goede informatie op de site en snelle levering
Cibdol is helend! Ik voel wat minder rug pijn en slaap…
Ik voel wat minder rug pijn en slaap beter
duidelijke website en snelle levering
Vijfsterren klantenservice
Snel, efficiënt en professioneel zo zou ik de klantenservice omschrijven.