Al jarenlang een zeer tevreden klant van cibdol met mooie betaalbare cbd prducten
Ik had CBD olie besteld die niet meer voorradig bleek te zijn waardoor mijn bestelling werd geannuleerd. Na melding kreeg ik direct, uitzonderlijk, een beter alternatief (hoger percentage CBD) aa... Toon meer
Dit product heeft volgens mij de meest natuurlijke en mild smaakende CBD olie , andere oliën die ik geprobeerd hebt zijn sterk van smaak. De werking is opwekkend en rustgevend , bij een onrustige nach... Toon meer
Duidelijke omschrijving producten op website. Product heeft een grote meerwaarden voor mijn chronische pijn. Maakt het allemaal net wat dragelijker. Dus product doet ook wat het moet doen. Verzening... Toon meer
- #8 van de 94 beste bedrijven in Vitamine- en supplementenwinkel
Live the lifestyle you’ve always wanted with the help of Cibdol life supplements. Whether that’s support for your mind, body, or both, our all-natural supplements, oils, and powders are here for you. For life.
Handelsweg 1a, 5492 NL , Sint-Oedenrode, Nederland
- +41 61 588 03 13
- support@cibdol.com
- www.cibdol.com
Vraagt klanten om een review
Heeft 50% van zijn negatieve reviews beantwoord
zeer correct en punctueel
Snelle levering goed product
Alles in orde,vlotte bezorging.
vlotte levering
Goede uitleg over het gebruik, wel een lange levertijd
Ik heb de medewerker gebeld en uitleg gevraagd hoe ik de cibdol cbd olie kon gebruiken en opbouwen en ook welke % voor mij geschikt zou zijn. Ik heb hier een duidelijke uitleg over gekregen en daarom voor deze cbd olie gekozen.
Wel duurde het lang voordat ik de cbd olie ontving, ruim een week.
hecibdol cbd 5% en 2%b het gisteren 1ste maal…
heb het gisteren 1ste maal gebruikt,half uur voor slapen,en ik heb vrij goed geslapen.Hiervoor gebruikte ik een andere cbn,die niet zo doeltreffend was,op aanraden heb ik dus deze cbn 5% en 2%cbd gebruikt en blijkt toch effectiever te werken,hopelijk blijft het ook zo
Onmiddellijk antwoord op mijn vragen
Super snelle levering
Super snelle levering, mooie produkten en ook nog een extraatje om te proberen
Goede kwaliteit
Snelle verzending, goede BF actie en CBD van goede kwaliteit (tov 2 andere merken die ik heb geprobeerd).
Goede service na bestelling niet te hebben ontvangen
Eerste bestelling werd niet afgeleverd door de vervoerder (DHL), hierop werd door Cibdol gelijk actie ondernomen door een nieuwe zending op te sturen en een onderzoek te starten naar de vervoerder. De communicatie met Cibdol hieromtrent verliep prima. Inmiddels heb ik de 2e zending (wel) ontvangen, helaas niet binnen de vermelde bezorgtermijn, wellicht als gevolg van kerstdrukte (?).
Alles correct
snel geleverd
snel geleverd; ben een fan van Cibdol en heb m’n vriendin ook een potje gegeven, waardoor zij nu ook fan is…!
Goede producten, snelle levering
Ik ben zeer tevreden met de Cibdol producten en gebruik ze elke dag. De 3=2 actie is heek aantrekkelijk en het bestellen loopt heel vlot.