CJ Hvidevareservice Randers Reviews 477

TrustScore 4.5 uit 5

4,4

Lees wat reviewers zeggen

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

På baggrund af fremsendt beskrivelse af E:15 fejl på vores Siemens opvaskemaskine havde vi besøg af Vogn 3. Teknikeren fandt hurtigt fejlen, skiftede en pakning og testede maskinen. Efter en god halv... Toon meer

Beoordeeld met 4 van de 5 sterren

Fejlen på opvaskeren blev rettet, men vores oplevelse kunne have været bedre. Montøren virkede uvenlig og meget lidt meddelsom. Jeg forsøgte at lette det lidt ved at række ham lågen, da den skulle... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Yderst kompetent og behagelig ung mand, der belyste vores problemer yderst professionelt. Tog ligeledes meget hensyn til vores ejendele og efter reparation, fik han sat det hele på plads, præcist s... Toon meer

Beoordeeld met 4 van de 5 sterren

Skulle have fikset lyset i emhætten og det viste sig at det var nogle komponenter på printpladen så print skulle skiftes. Kom 14 dage senere for at udskifte. Serviceteknikeren var helt klart ikk... Toon meer

Bedrijfsgegevens

1. Aannemer

Informatie afkomstig van verschillende externe bronnen

vi reparerer alt i hvidevarer så som vaskemaskiner opvaskemaskiner tørretumblere køleskabe frysere Micro ovne osv. og sælger varmepumper samt monterer dem

Contactgegevens

2 sterren
1 ster

Heeft 100% van zijn negatieve reviews beantwoord

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Dygtig og kompetent montør som…

Dygtig og kompetent montør som forklarede problemet og løste det omkring vores opvaskemaskine

25 maart 2026

Antwoord van CJ Hvidevareservice Randers

Hej Claus, tak for den fine anmeldelse, det vil vi give videre til teknikeren. God dag, mvh. CJ Hvidevareservice Randers

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Truer med faktura selvom garantien har…

Truer med faktura selvom garantien har kontaktet Skousen hovedkvarter det er da firmaer kommer aldrig inden for min dør igen.

13 maart 2026

Antwoord van CJ Hvidevareservice Randers

Hej Lars, vi skal som firma oplyse om at fejler produkterne ikke noget, selvom de er indenfor garantien, så vil man som privatperson og ejer af produktet modtage en regning, da producenterne i så fald ikke vil dække omkostninger for besøget. Rigtig god dag. Mvh. CJ Hvidevareservice Randers

Har ikke andet end 5 stjerner

Har ikke andet end 5 stjerner. Levere en fantastisk service.

4 maart 2026

Antwoord van CJ Hvidevareservice Randers

Hej Mike, mange tak for den fine anmeldelse. God dag. Mvh. CJ Hvidevareservice Randers

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Cj gør det virkelig godt

Cj gør det virkelig godt. De er søde og rare og rigtig teknikere der gør en dyd ud af at få det til at spille. Især er de hjælpsomme med at vurdere om rep kan betale sig

27 februari 2026

Antwoord van CJ Hvidevareservice Randers

Hej Lars, mange tak for den fine anmeldelse. Det vil jeg videregive til mine teknikere. Rigtig god dag. Mvh. CJ Hvidevareservice Randers

Særdeles kompetent montør

Særdeles kompetent montør. Hurtigt og effektivt. Kan anbefales herfra,

4 februari 2026

Antwoord van CJ Hvidevareservice Randers

Mange tak for anmeldelsen, den sætter vi pris på. Rigtig god dag, mvh. Katrine/CJ Hvidevareservice Randers

Super god oplevelse

Super god oplevelse, montør meget oplyst på produktet og effektiv i sit arbejde

14 november 2025

Antwoord van CJ Hvidevareservice Randers

Hej Kim, tusind tak for den gode anmeldelse, den sætter vi pris på. Mvh. CJ Hvidevareservice Randers

God og reel service

God og reel service

16 september 2025

Antwoord van CJ Hvidevareservice Randers

Mange tak for den fine anmeldelse, rigtig god dag. Mvh. Katrine // CJ Hvidevareservice Randers

Hurtigt besøg

Hurtigt besøg, venlig servicesmontør, som hurtigt fandt problemet,

18 augustus 2025

Antwoord van CJ Hvidevareservice Randers

Tak for den fine anmeldelse, rigtig god dag. Mvh. Katrine // CJ Hvidevareservice Randers

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Venligt personale og god service

Venligt personale og god service! Min opvaskemaskine blev fikset 🌟

17 juli 2025

Behageligt personale

På trods af lidt lang ventetid på at få teknikker ud, var det en god oplevelse, både teknikker, og administration.

7 juli 2025

Antwoord van CJ Hvidevareservice Randers

Tak for den fine anmeldelse,selvom ventetiden var lidt længere pga. sommerferie afvikling i firmaet. Rigtig god dag. Mvh. Katrine // CJ Hvidevareservice Randers

Beoordeeld met 4 van de 5 sterren

Overordnet virker det fint nok

Overordnet virker det fint nok , der burde være 3 timers interval og ikke 5 timer .
Man er bundet hjemme i alle disse timer 👌

30 juni 2025

Antwoord van CJ Hvidevareservice Randers

Hej Eva, tusind tak for anmeldelsen, vi vil se om dette er noget der vil kunne gøres i fremtiden. Rigtig god sommer. Mvh. Katrine// CJ Hvidevareservice Randers

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Efter booking blev jeg hurtigt…

Efter booking blev jeg hurtigt kontaktet, for at finde det rigtige maskine nummer kode. Så blev opgaven udført, så jeg er meget tilfreds.

24 juni 2025

Antwoord van CJ Hvidevareservice Randers

Hej Henry, mange tak for den fine anmeldelse. Rigtig god sommer. Mvh. Katrine// CJ Hvidevareservice Randers

Max stjerner

Max. stjerner til CJ Hvidevareservice. En yderst kompetent medarbejder, der klarede problemet med køleskabslåge perfekt.

6 mei 2025

Antwoord van CJ Hvidevareservice Randers

Hej Jonna, tusind tak for den fine anmeldelse. Rigtig god sommer. Mvh. Katrine// CJ Hvidevareservice Randers

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Fin service i forbindelse med…

Fin service i forbindelse med reparation af vinkøleskab. Kompressor var stået af..firmaet fandt en lignende model, hvorefter kompetent montør klarede det i løbet af 5 kvarter..Holder reparationen har det sparet mig for ganske mange penge..

3 april 2025

Hej Poul, tak for anmeldelsen. Mvh. Katrine // Cj Hvidevareservice Randers

Lees meer over geverifieerde reviews.