Stol ikke på dette firma
Stol ikke på dette firma. De bondefanger og de er uprofessionelle, laver dårligt arbejde og overholder absolut ikke hverken tidsfrister eller aftaler.
Vi skulle have lavet en sokkel med beton i gulvet på 10,5 m2. Claus sagde at det ville komme til at koste ca 1200,- pr m2 plus moms altså ca 15.750,- incl moms. Opstarten var som aftalte tid, men så skred al ting tidsmæssigt.
Jeg skulle ringe dagligt fordi jeg var nødt til at udsætte tømrer mv. Undskyldningerne var utallige, fra havarerede lastbiler til fastkørte gravemaskiner, sygdom osv osv. Da de endelig kom lavede de en skævhed i soklen på 10 cm på en kun 2 meter lang mur. Der gik igen utallige undskyldninger og tid inden den blev rettet op. Da soklen skulle pudses efterfølgende lignede det noget der var klasket på med en skovl fra et par meters afstand. Da de skulle afrette jorden efterfølgende skulle vi igen høre dumme undskyldninger på forsinkelser, indtil vi endelig med 100 % sikkerhed kunne forvente dem næste dag. Vi aftalte med Tømreren at de kunne komme og lave noget finish, så CL-Flise og anlæg kunne komme til næste dag. Men pludselig samme eftermiddag stod de der med gravemaskinen. Tømreren måtte i hast flytte sit værktøj, så CL kunne komme til. Det tog ca 10 minutter, men vi blev senere faktureret for en time ekstra, ikke af tømrerfirmaet, men af CL!!
Nårh ja, regningen lød på 25.640,-, altså 10.000,- mere end aftalt. Efter lange diskussioner på mails og i tlf fik vi endelig lukket sagen ved 20.390,- Jeg bruger ALDRIG CL-Flise og anlæg, og anbefaler alle at holde sig langt væk.
26 juli 2018
Review zonder uitnodiging