Bestelling is zeer eenvoudig middels de voortreffelijke website met instructies voor opmeten. De order is perfect uitgevoerd en geleverd binnen de verwachte termijn. De lamellen zijn zeer goed ingepa... Toon meer
Mooie kwaliteit luxaflex ! Alleen er zaten 2 soorten verschillende bevestiging steunen bij ! Dus ze hangen niet gelijk !!
Bamboe jaloezieën besteld via de website. Alles dan ook goed uitgelegd tijdens de bestelling. bestelling op de afgesproken datum geleverd. Uitstekend verpakt en goed binnen gekomen. Ik heb deze op maa... Toon meer
Diverse afmetingen jaloezieën besteld. Alle maten zijn netjes, correct en keurig afgewerkt geleverd, incl. bevestigingsmaterialen. De touwtjes om de jaloezieën te bedienen zijn dezelfde kleur als de... Toon meer
Clickforblinds.com - Made-to-Measure Blinds Online, Aluminium Blinds, Wooden Blinds, buy blinds online - we deliver to your door anywhere in Europe.
Vraagt klanten om een review
Heeft 20% van zijn negatieve reviews beantwoord
De jaloezieën zien er prachtig uit
De jaloezieën zien er prachtig uit; boven verwachting. De levering ging erg snel en alles was erg zorgvuldig ingepakt.
Vlotte assistentie
Bij het plaatsen van de bestelling waren er problemen met het uitvoeren van de betaling. Maar na het versturen van een mailtje werd snel voor een oplossing gezorgd zodat de bestelling kon worden geplaatst. Alles is zeer vlotjes verlopen en de lamellen hangen nu reeds te blinken aan het raam :-)
Mooie kwaliteit
Mooie kwaliteit, kleur is zelfde als eerder bestelde houten jaloezieën, dat is heel fijn!
Fantastische service en producten
Goede communicatie bij vragenalles ging 100 procent goed professioneel en snel.
Inmiddels heb ik al 3 huizen aangekleed met hun producten. Chspeau!
Goede online tool
Goede online tool, duidelijke communicatie ivm levering en levering binnen de afgesproken termijn.
Levering was helemaal volgens de…
Levering was helemaal volgens de gemaakte afspraken en alls werd geleverd in stevige verpakking. Ook een snelle en vriendelijke reactie van de klantendienst. Bestelde producten zijn zeer kwalitatief afgewerkt
Kapot ladderkoord...
Ons jaloezie was bij aankomst helaas kapot. 1 ladder koord was stuk. We wilden het wel zelf repareren, maar dat vond ClickForBlinds geen goed idee. Ze hebben de jaloezie weer opgehaald en met een week terugbezorgd. Geweldige service!
In een woord perfect
Deze afmeting kwam ik nergens anders tegen. Blijkbaar wordt het gemaakt in Polen. De jaloezie is perfect. Kleur is goed. En er werd keurig gebeld of het goed was dat de jaloezie zou worden neergelegd op de oprit. Het was ook nog eens perfect verpakt. Dus ik ben er blij mee.
Prachtige jaloezieën
Ik heb al vaker bij jullie besteld en jaloezieën zien er altijd prachtig uit! Ondanks dat de prijzen hoger zijn geworden vind ik het nog steeds goede prijs/kwaliteit verhouding.
uitstekende vlugge levering en alles…
uitstekende vlugge levering en alles tot in de puntjes zeer goed geregeld
Goede kwaliteit
Goede kwaliteit, snel en goed geleverd. Reageren snel op vragen. Goed zelf op te meten en te installeren.
Top winkel⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Snel geleverd ondanks dat de jaloezieën op maat gemaakt moesten worden top top top✌🏼
100% tevreden
Snelle levering en keurige afhandeling.Alles precies op maat en het staat ontzettend mooi en met een luxe uitstraling. 100% tevreden!
Goed bedrijf!
Goed bedrijf, prachtige luxaflex! Beantwoord je vragen altijd nog dezelfde dag. Houd zich keurig aan de beloofde leverdatum.
Alles klopte
Alles klopte. Vorige keer had ik zwart. Ja zwart is zwart maar nu een kleurtje maar wat is hij mooi.