Jag började använda Kalaosalvan för flera år sedan . Efter bara någon vecka så försvann mina eksem runt ögonen och även rosacean . Idag använder jag bara kakoasalvan både till ansikts och ögonkräm och... Toon meer
Cacaosalvan är den absolut bästa salvan jag har någonsin använt, både för händerna och som ansiktskräm för natten. Rekommenderar den varmt för alla med känslig hud. Den läker eksem, sår och sprickor.... Toon meer
Något längre leveranstid än förväntat, men det kan ju vara Postens fel, förstås. Annars nöjd.
Har under åratal använt kakaosalvan och alltid haft minst en burk hemma. Nyss tog den sista slut och jag fick akut behov, den här gången djupa hälsprickor. Tänkte jag måste ha nån salva direkt. Gi... Toon meer
Vi saluför hudprodukter baserade på kakaons oljor och fetter.
Kramsta Hällvägen 4, 827 52, Järvsö, Zweden
Fantastisk produkt
Gott bemötande
Bra service
Tack Mikael för alla år!
Bra produkt som hjälper mot det mesta när huden är irriterad. Snabb leverans.
Stillar klåda vid insektsbett, övriga småsår. När man rakat benen och det kan klia efteråt , jättebra att smörja på. I övrigt en skön salva för huden.
Otroligt härlig kräm! Använder den dagligen till ansikte och kropp!
Trygg och finfin produkt som vårdar och helar hud!! Rekommenderar kakaosalvan för trygg hudvård!
Jättenöjd med alla Cocoafresh produkter som jag provat
Har under åratal använt kakaosalvan och alltid haft minst en burk hemma.
Nyss tog den sista slut och jag fick akut behov, den här gången djupa hälsprickor. Tänkte jag måste ha nån salva direkt. Gick till apoteket, men kände mig nästan gråtfärdig när jag läste innehållsförteckningarna.
Beställde istället fler burkar kakaosalva så fort jag kunde.
Känner mig trygg och lugn nu när salvförråden är fyllda igen.
Använder oljan på mina torra händer, går in fint i huden utan att kladda.
Toppen produkter som jag använder året om .
Kakao Hudsalva och chokladolja samt
Kakaosalva extra till min hund, trampdynor o armbågarna .
Alltid hemma i husapoteket 👍
Är supernöjd! Jag har nyligen diagnosticerats med rosacea och är jättekänslig för sol och värme i ansiktet. Jag fick röda utslag och finnar, inget vidare. Har använt Kakaosalvan i en vecka nu - och dessa utslag är i stort sett borta!

Antwoord van Cocoafresh