Link met Algorand werkt al meer dan een…
Link met Algorand werkt al meer dan een half jaar niet.

Antwoord van Coinomi
The blockchain wallet trusted by millions. Securely store, manage and exchange Bitcoin, Ethereum, and thousands of other blockchain assets.
Boulevard Georges-Favon 43, 1204, Geneve, Zwitserland
Heeft 100% van zijn negatieve reviews beantwoord
Link met Algorand werkt al meer dan een half jaar niet.

Antwoord van Coinomi
Oplichters!!! Doe geen zaken met hen!!! 1e keer netjes uitbetaald, de 2e keer geld kwijt. Er wordt niet gereageerd.

Antwoord van Coinomi
Na vier dagen bitcoins verkocht te hebben nog steeds geen geld op mijn persoonlijke rekening, zeer traag laatste keer dat ik gebruik maak van deze app.

Antwoord van Coinomi
Prima ondersteuning. Helaas veel foto's maken, maar dat kon met een andere mobiel.
Snelle en accurate ondersteuning.

Antwoord van Coinomi
Ik heb Coinomi app 12 maanden gebruikt ze hebben een zware lek in hun systeem echter durven ze het niet toe te geven. Deze app heeft mij 9K gekost.
Na enkel mails sturen geven ze aan dat ik mijn 24 woorden wachtwoord heb afgegeven terwijl dit helemaal niet het geval is. ik gebruik meerdere apps zoals Bitvavo en Binance waar ik dit nog nooit heb meegemaakt. Wat ook nog bizar is wanneer mijn coins verdwenen zijn is het tot aan de cent 0.00. Heb daarvoor zo vaak coins overgemaakt naar me andere portemonnees nog nooit is het me gelukt om tot aan de cent leeg te halen. NOOIT MEER

Zij zijn echt niet oké.
Je moet echt opletten als je beginner bent, want coinomi maakt het je moeilijk.
Ik had smartcash, verge en dogecoin gekocht bij hun clvia Changelly en ineens beslissen ze te stoppen met handelen van de coins die ineens keihard omhoog of omlaag gaan. Je kan dan een nieuwe profider zoeken om een nieuwe wallet aan te maken en je coins daar naartoe te sturen. Het is gewoon slecht dat zij coins aanbieden maar je er via hun vervolgens niet van af kan. Live ondersteuning stuurt ook alleen maar een link zo van: Ja hier is de lijst met wat WEL mogelijk is.
Coinoni is wat mij betreft een dikke afrader.

Antwoord van Coinomi
De laatste tijd zijn er continu problemen met het aankopen en verkopen van munten. Of het gaat niet op het moment dat je snel wilt verkopen, of aankopen blijven meer dan 13 uur ergens hangen. Ik heb nu al een paar keer munten gewisseld binnen Coinomi en dit levert continu heel veel problemen op. Hierdoor verlies je geld en heb je geen beschikking over je eigen geld wanneer je dat wilt

Antwoord van Coinomi
Brendon helped me a lot :) very friendly!
Overzichtelijk maar het switchen van coins is nagenoeg niet te doen! Ik wacht inmiddels al dik 10 uur en momenteel is er nog steeds niets gebeurt. Dit tov andere aanbieders onacceptabel.

Antwoord van Coinomi
Zeer makkelijk in gebruik. Klantenservice reageert zeer snel en helpen je er doorheen als je iets niet weet. Switchen van coins duurt wel ff.
Verder niets op aan te merken.