31 dec bestelling geplaatst, kreeg mail track trace dus dacht moet goedkomen. Maar op 18 jan stond er ineens bezorgd terwijl ik niks heb ontvangen. Reageren nergens op zijn alleen per mail te bereiken... Toon meer

Belazerderij ze willen na je bestelling proberen nog van alles aan je te verkopen.nog steeds mijn krultang niet binnen.niet bestellen!de positieve reviews zijn nep.hebben ze zelf geschreven

Mooie print en stof is van goede kwaliteit.alleen jammer,dat er al bij de eerste x gebruik een knippertje loskwam

Op 7 november een bestelling gedaan en betaald. Wel een mail gehad na paar weken dat ik nog even geduld moet hebben. Heb inmiddels dezelfde artikelen voor kwart van prijs elders gekocht. Ik heb nog... Toon meer

1. Gezondheids- en schoonheidsartikelen winkel

Wat is beter dan een goed behandeld en gevoed lichaam? Precies. Er gaat niets boven het gevoel van een grote glimlach op ons gezicht met die goede energie. Onze focus is om een oplossing te bieden voor ieders specifieke behoeften. Your body cares!

1,6

Zeer slecht

Fijne pads

Na een iets langere levertijd heb ik gisteren het pakketje mogen ontvangen en uiteraard direct gebruikt. Makkelijk in gebruik, alleen lagen de pads ergens in bed de volgende ochtend ipv op mijn gezicht😂. De pads voelen prettig aan op je gezicht.

6 november 2020

Hey Annie,

We zijn op de hoogte van de langzame levertijd, meerdere klanten hier last van op dit moment. Dit komt door de huidige toestand in Nederland.

We raden aan om nog even geduld te hebben en je pakketje zal snel bij je aankomen.

ComfieWear

Niks ontvangen terwijl men zegt dat het…

Niks ontvangen terwijl men zegt dat het "geleverd" is!

4 november 2020

Hey Nathalie,

We zijn op de hoogte van deze fout op onze website, meerdere klanten hier last van op dit moment.

Hey Alev,

We lezen dat je een kapotte levering hebt gehad. Stuur even een email naar info@comfiewear.com met je gegevens en we zullen je direct een nieuwe toesturen.😊

Niks ontvangen

Ik wacht al 3 weken op mijn bestelling maar nog niks ontvangen.

Product paar weken later alsnog ontvangen

Hey Kersten,

ComfieWear

Product nog steeds niet geleverd

Product nog steeds niet geleverd. Terwijl al 3x de bezorgdatum is aangepast.

Hey Kel,

Nog niets ontvangen

Hey Wendy,

Nog niets ontvangen

30 oktober 2020

Hey Monique,

ComfieWear

Op zich een leuk idee, maar na 3 dagen plakten de strips al niet meer goed. De plakrand is op zich supersterk, maar vooral bij mijn mond en voorhoofd, laat het de hele tijd los en als ik het dan weer aandruk, voelt het niet strak op mijn huid, dus kan me niet voorstellen dat het dan ook maar iets kan doen. Ik heb alle richtlijnen netjes opgevolgd: huid schoongemaakt, om de dag de strips voorzichtig met warm water gewassen en gedroogd aan de lucht. Nadat ik dit had gemeld, heb ik meteen gratis nieuwe strips opgestuurd gekregen, dus de service is perfect en heel attent
Overigens zou het handig zijn om een bewaaretuitje te hebben voor de strips.

30 oktober 2020

Hey Angelica!

We willen graag een oplossing bieden voor je huidige situatie. Onze patches zouden namelijk minimaal 25 keer gebruikt kunnen worden tot de “plakrand” zijn werking gaat verminderen. Als je ons even je adres kunt sturen naar info@comfiewear.com sturen we je een nieuwe set toe.

Tot snel!

ComfieWear

Reviews in alle talen tonen. (45 reviews)