Nieuw computer gekocht er waren wat probleempje met opstarten maar deze werden supersnel opgelost. Ben zeer tevreden over de service/garantie en zal er zeker klant blijven. Voor mij geen vijf steren... Toon meer
Prima prijs/kwaliteit verhouding. Zeer aantrekkelijke prijs voor een 2e hands: HP EliteDesk Core i7 8700, 16GB, 500GB SSD, Windows 11, tower > € 219,- ,incl vracht. Zonder problemen aan de praat g... Toon meer
De tweede computer besteld en ook deze weer super snel geleverd, nu wel Windows 8.1 pro erop laten doen, dat was dus activeren en wachtwoord ingeven van oud systeem en kon gelijk weer draaien nadat... Toon meer
Na wat twijfelachtige reacties toch gekozen om een pc bij CompuStunt te bestellen. Na goed contact via de mail uiteindelijk mijn order geplaatst. De levering duurde uiteindelijk iets langer dan vooraf... Toon meer
CompuStunt levert sinds 2006 de goedkoopste computers van Nederland,of dit nu een Game-PC is voor thuis, of een zakelijke desktop computer voor op kantoor. Naast nieuw leveren we ook refurbished computers en laptops van a-merken zoals Dell en HP.
Eerbeekseweg 58, 7371CJ, Loenen, Nederland
- info@compustunt.nl
- www.compustunt.nl
Heeft 100% van zijn negatieve reviews beantwoord
Weet iemand hoelang?
Weet iemand hoelang het duurt voordat mijn PC binnen is 2 dagen geleden besteld
Pc besteld
Pc besteld kwam snel binnen. Echt een monster pc gekregen voor een hele lage prijs.
Klanten"service" hebben ze nog nooit van gehoord
PC dinsdags besteld en ging al meteen mis op de site. Klikte op IDEAL betalen maar bankieren app werd niet geopend. Moest het dus zelf overmaken, met als gevolg dat mijn PC werd pas gebouwd als de betaling binnen was. Normaal duurt zo'n overschrijving luttele minuten maar volgens Compustunt duurde het de hele dag. Dus moest nog langer wachten op mijn PC. Kreeg vrijdags 13.15 uur eindelijk het bericht dat mijn PC klaar was en opgehaald kon worden. Maar ik moest wel opschieten want ze gingen om 14.00 uur al dicht. 40 km in 45 minuten was nog wel te doen maar ik vond het al bijzonder klantonvriendelijk en de toon waarop het vermeld werd was ook bijzonder onprettig. PC opgehaald en vroeg aan de medewerker of alles getest was, een volmondig ja volgde. Thuis gekomen viel mij meteen op dat de beschermfolie al half los hing. Na een betere inspectie zag ik een kras aan de binnenzijde van het doorzichtige zijpaneel en viel mij op dat ik in één van USB poorten de stekker er niet goed in kreeg. Mail gestuurd met mijn ervaringen maar kreeg een bijzonder onvriendelijke mail terug zonder excuses of enig begrip voor de situatie. Ik moest maar bewijs dmv. van foto's leveren. Na 3 mails met uitleg van de situatie en foto's van mijn kant kreeg ik de melding dat ik de PC maar moest opsturen. Dit zou betekenen dat ik de PC minimaal een week kwijt zou zijn en er werd geen woord gerept wie er voor de bezorgkosten moest opdraaien. Natuurlijk ging ik hier niet mee akkoord en zit ik nu met een beschadigde PC en zeer ontevreden ervaring.

Antwoord van CompuStunt
Ik heb 2 laptops besteld op dinsdag
Ik heb 2 laptops besteld op dinsdag, deze werden woensdag bezorgd door DHL. Eerste indruk dus heel goed, eentje vroeg elke keer om een update dus ik heb contact opgenomen en ze hebben dit vrijwel direct opgelost. Beter kan eigenlijk niet. Ik zal jullie van harte aanbevelen en kom ook terug als ik andere computers nodig heb, de prijzen zijn bovendien echt heel laag.
8Gb ram ipv 16 Gb ram gekregen....
Geen factuur gekregen na ontvangst pc , nagevraagd via de mail en toen pas gekregen, 16 Gb ram zou er in de pc zitten , slechts 8 Gb ram aanwezig. In contact geweest met Compustunt en alles wordt geregeld.... Top....!!!

Antwoord van CompuStunt
Prijs/Kwaliteit
Op tijd geleverd. Een medewerker van Big Blue heeft de PC, met zijn kennis, geconfigureerd. Loopt, draadloos, als de brandweer. De on-chip (Ryzen 7} video voorziet uitstekend in mijn behoefte. Ik speel geen games en ik heb geen zware videobewerkingen.
Kortom: de prijs/kwaliteit verhouding is niet te kloppen!
Betrouwbaar bedrijf en prima service!
Voor een scherpe prijs heb ik een computer bij CompuStunt gekocht, waar ik de komende jaren weer veel plezier van kan hebben. Na het lezen van diverse positieve reviews besloot ik de knoop door te hakken en tot aankoop over te gaan. De gehele afhandeling verliep vlekkeloos. Van de bevestiging van de bestelling tot de melding van de bezorging, alles was goed geregeld.
Bij aankomst van de computer kwam ik echter tot de teleurstellende ontdekking dat er geen beeldsignaal was. De computer was weliswaar voor verzending gecontroleerd, maar er bleek toch iets mis te zijn. Na het melden van dit probleem per e-mail werd er snel en adequaat gereageerd. Ik koos ervoor om met de computer naar de winkel te gaan, waar het euvel vakkundig en met spoed werd verholpen. Ook hier werd ik weer op een correcte, snelle en klantvriendelijke manier geholpen.
Inmiddels draait mijn computer perfect.
Mocht ik in de toekomst weer een nieuwe computer nodig hebben, dan weet ik zeker waar ik die ga kopen!
Super tevreden.
Ik had op 21-08 een computer besteld en kon hem 24-08 ophalen. De meneer die ons hielp was vriendelijk en behulpzaam. Alles netjes verpakt en thuis alles op gezet en aangesloten.
De computer doet het prachtig. Super blij dat hem hier heb besteld. Kom in de toekomst zeker terug.
Service met een hoofdletter S
Donderdag 19-10-2023 besloten om bij deze webshop een nieuwe PC te bestellen nadat mijn oude van 12 jaar oud was gecrash. Na wat heen en weer mailen voor wat betreft de configuratie erg goed geholpen door de service afdeling. Uiteindelijk besloten wat het moest gaan worden en ja besteld. Ik kan hier natuurlijk opnoemen wat er in de configuratie zat maar dat zou wel een hele lange beoordeling worden ;-) . In ieder geval zat in het pakket Windows 11 Pro en Office 2021 Full version. Op Dinsdag 24-10-2023 werd de PC keurig en netjes op tijd bezorgt. Alles was goed verpakt en onbeschadigd. Na het uitpakken gelijk opgestart en dat ging echt super snel. Opstarten duurde nog geen 15 seconden :-) . Helaas was er wel een klein probleem met het activeren van het Office pakket maar na wat heen en weer mailen is dit supersnel opgepakt en opgelost. Al met al kan ik zeggen dat dit een zeer tevreden klant is.
De beste
Echt de beste van het beste voor een goeie prijs ik vind de pc helemaal top compustunt dank u wel.
Bestelling van Game PC bij Compustunt: zeer tevreden!
11 jaar geleden heb ik bij CompuStunt mijn eerste game PC mogen kopen, en heb dat gezien mijn tevredenheid weer bij CompuStunt gedaan. Dit keer heb ik de game PC met de RTX 4070ti, i7 13700K en 32GB DDR5 RAM aangeschaft.
Allereerst deskundig geholpen met mijn vragen over o.a. processorkoeling en DDR-geheugen. CompuStunt is daarnaast flexibel geweest in mijn gewenste aanpassingen van de nieuwe game PC. Helaas was er een probleem met de levering, maar dat is niet de schuld van CompuStunt geweest. Desondanks heeft CompuStunt dat spoedig opgelost zonder het probleem neer te leggen bij de consument.
Kortom is CompuStunt een deskundige en betrouwbare partij waar je voor een eerlijke prijs een game PC naar wens kan kopen.
Prima service
Op dinsdag een computer besteld volgens mijn wensen en op vrijdag al binnen. Alles werkt zoals het zou moeten en dat tegen een gunstige prijs. Van harte aanbevolen.
Prima!
Scherpe prijzen. Keurig en snel bezorgd. Helemaal prima!
Snel en goede levering.
Product informatie was accuraat op website. Bestelproces was simpel en de aflevering was vliegens vlug de volgende dag. Alle communicatie was daarnaast ook goed.
Prachtige sculpturen, uitstekende service
Het begint traditie te worden dat ik hier iets koop als ik een leuk cadeautje zoek wat bijzonder is. Dit keer een prachtig beeldje voor mijn schoonmoeder, maar al eerder diverse sculpturen die in ons huis staan. De levering gaat vlekkeloos en super snel, pakketjes zijn heel secuur ingepakt en de prijzen zijn echt heel schappelijk. Zeer, zeer blij dat ik deze webshop ontdekt heb!
Ik kon dit bedrijf helemaal niet
Ik kon dit bedrijf helemaal niet, heb een bestelling geplaatst en werd geleverd precies als op de foto. Super blij mee en zal jullie zeker aanbevelen. Vr gr Diana
Prima
Computer besteld, binnen een paar dagen geleverd, goede prijs, snelle en vriendelijke service achteraf.
Desktop netjes afgeleverd
Desktop netjes afgeleverd binnen de afgesproken termijn. Prima geïnstalleerd en deze werkt dan ook goed.
Bedrijf is een aanrader. Uitstekende prijs-prestatieverhouding wat mij betreft.
Prima service, betaalbare prijzen !!
Contact gehad met CompuStunt omdat ik advies nodig had m.b.t. een nieuwe desktop pc. Uitstekend advies hierover gekregen afgestemd op mijn gebruik van de desktop, Uiteraard is dan de prijs ook belangrijk en die viel me alles mee !!
Prima service, snelle reacties en vooral snelle levering !!
Dik tevreden, ga zo door CompuStunt!!
Top!
Na meerdere keren uitgebreid geïnformeerd te hebben (en telkens zeer snel en zeer correct antwoord gekregen te hebben) heb ik een super sale configuratie besteld. Hierbij heb ik een ander moederbord, zwaardere voeding, een andere behuizing, geheugen, brander e.d. laten plaatsen. Allemaal tegen hele schappelijke prijzen. Deze aanpassingen waren geen enkel probleem. Alles heel vlot en netjes verpakt geleverd. Helaas bleek eerst W11 om een aanmelding te vragen...melding hiervan gemaakt en kreeg binnen een paar uur een nieuwe code. Top. Daarna bleek dat de brander niet in de kast zat, maar dat bleek ook niet te kunnen in de behuizing die ik gekozen had. Dat was ook gemeld alleen had ik er over heen gelezen. Meteen werd aangeboden het teveel betaalde terug te storten of een externe brander te ontvangen. Voor dat laatste gekozen en deze werd netjes, zonder verdere kosten thuisbezorgd. Daarna, alsof de duvel er mee speelde, hield de voeding ermee op. Gemeld en binnen 2 uur had ik een nieuwe voeding, geïnstalleerd en wel. Goede service, helaas door wat pech getroffen maar meer dan netjes opgelost zonder gezeur of moeite. Klantgericht en vriendelijk. Kom zeker weer terug (dit is mijn tweede systeem, de eerste had ik in 2013 aangeschaft en nu dus een nieuwe). Ga zo door, beste van Nederland!