1. Electronica reparatieservice

Informatie afkomstig van verschillende externe bronnen

ComServe helpt al bijna 20 jaar klanten op het gebied van aftersales en serviceconcepten voor de zakelijke markt.

2,6

Slecht

Misleidend

De plastic behuizing van mijn MSI laptop was kapot gegaan bij het scharnier. Laptop is toen naar Comserve gegaan. Enkele weken later kreeg ik een onderzoeksrapport van ze waar letterlijk dit in stond naast het oorspronkelijke probleem:
Diagnose 3: De ventilator is defect en maakt enorm veel lawaai.
Diagnose 4: GPU test - crashed. Het moederbord is defect.
Diagnose 5: De accu laadt niet op.

Ik had totaal geen problemen met mijn laptop behalve dat er een stukje plastic afgebroken, dus ik schrok me dood. De behuizing, ventilator en moederbord zouden onder garantie vallen en voor een nieuwe accu zou ik 226 euro moeten betalen. Hier ben ik uiteraard niet akkoord mee gegaan. Laptop is toen naar Polen gestuurd en daar zijn de garantieonderdelen gerepareerd.

Na ongeveer 5 weken mijn laptop weer terug en wat blijkt? Accu laadt gewoon prima op en gaat nog steeds uren mee. Ik vind de manier van communiceren zeer vreemd. Het lijkt wel alsof ze geld proberen te verdienen door onwaarheden te verkondigen.

14 mei 2022

ABSURD LANGE REPATIETERMIJN

Ik ben uitermate teleurgesteld in de service van dit bedrijf. Ze doen zich voor als een professioneel bedrijf die zo SNEL en goed mogelijk hun service uitvoeren. Professioneel, snel, goed, service? Ik heb hier niks van gemerkt. Mijn laptop is op 7 december bij de service-afdeling aangekomen voor reparatie(barst in het scherm, verder werkte alles perfect), met de belofte dat het in maximaal 4 weken gerepareerd zou worden. We zijn nu 9 weken verder en er is nog niks gekomen van de reparatie. In tegendeel, de eerste reparatie is zelfs mislukt door hun eigen fout(blijkbaar laadde de laptop niet meer op) en het is nog steeds niet opgelost.
Er word ook totaal niet duidelijk gecommuniceerd met de klant waarom het zo lang duurt, hier moet je allemaal zelf achteraan gaan! En dan ontvang je een excuus dat er gewacht word op onderdelen. 9 weken lang wachten op onderdelen? Moet het polycarbonaat nog geproduceerd worden? Klachten worden overigens ook niet serieus genomen. Als klant heb je dus niks te zeggen en kun je bij een reparatie beter ergens anders terecht dan dat je de reparatie door dit bedrijf te laten uitvoeren. Dit bedrijf staat eerder voor SCHADE dan voor reparatie.

7 februari 2022

Alles verliep zoals afgesproken

Een paar maanden terug mijn tv opgestuurd na de retour te hebben aangemeld bij mediamarkt. Het scherm was defect. Ik zat binnen de garantie dus 't werd voor niks gemaakt. Hij werd binnen een paar dagen opgepikt en 't zou 2 weken kunnen duren. Dit was ook 't geval. Tv werkt prima sindsdien.

12 januari 2022

Philips tv

Vorige week maandag onze tv op gehaald en de week erop weer netjes afgeleverd alles super verlopen hij doet het weer prima
De tv viel trouwens nog onder de Philips garantie

8 september 2021

oplichters

oplichters. Komen afspraken niet na, bellen niet terug, niet kundig en veel te duur.

2 juli 2021
Logo Comservegroup

Antwoord van Comservegroup

Beste David,

Heeft u voor ons een referentie nummer van waar dit over gaat? Dan kunnen wij het samen met u oplossen.

Zou u dit kunnen mailen aan cs[at]comservegroup[dot]com

New ComServe Group B.V.

Laptop na 4 keer nog niet gemaakt, wel rekeningen!

Laptop is in één maand 3 keer teruggeweest. Orginele problemen na de tweede keer pas verholpen. Daarna problemen met de videokaart gekregen. Bedrijf zegt dat het niet onder garantie valt en stuurt een prijsopgave. Terwijl ze zelf de software opnieuw erop gezet hebben en daar de fout in zit! Maar daar moet je als klant van ComServe voor betalen. Verwijzen bij klachten daarop naar de winkel.

UPDATE: Nadat ik toch betaald heb om mijn laptop de software te herstellen, blijkt dat ze dat meteen hebben gedaan. Namelijk al al op 12 mei en niet pas toen in de factuur had betaald op 28 mei. Men was ook te beroerd om de diagnostische versie van Windows te verwijderen. Kortom; eigenlijk doen ze vrij weinig...

Verder blijkt de laptop wederom niet te werken en heeft nog steeds dezelfde GPU exceptions. Dit is echt onacceptabel. Kortom bij dit bedrijf werken echt incapabele mensen die alleen uit zijn op geld. Zelfs de dozen met retour sturen zitten van ellende met ducktape aan elkaar vast. Een ieder doos pakken kost waarschijnlijk teveel geld voor deze aasgieren.

UPDATE: Laptop opnieuw opgestuurd en nu erkennen ze wel hardware defect, maar weigeren de kosten voor zogenaamde software "reparatie" terug te betalen. Ze hebben gewoon zelf een verkeerde diagnose gesteld.

10 juni 2021
Logo Comservegroup

Antwoord van Comservegroup

Beste Etienne,

We weten niet precies waar dit over gaat. Normaliter crediteren wij namelijk altijd onterecht berekende koste.

Zou u uw referentie nummer kunnen mailen aan cs[at]comservegroup[dot]com

New ComServe Group B.V.

Fijne ervaring met joycon reparatie.

Fijne ervaring met joycon reparatie.
Zoals velen had ik last van joycondrift. Via DHL kon ik het kosteloos opsturen naar comservegroup (het werd zelfs opgehaald bij mij thuis). Binnen twee weken een smsje gekregen dat het pakket weer opgestuurd was en de volgende dag goed verpakt binnen gekregen. De drift is helemaal weg en het heeft me niets gekost

23 maart 2021

Goede en snelle service

Aan de oudere beoordelingen te lezen hebben ze hun zaken nu wel weer op orde.

2 weken geleden bij Nintendo gemeld dat mijn rechter joycon aan het driften is. Reparatieformulier ingevuld en op de verzendbon stond dit bedrijf. Ik heb hem gewoon opgestuurd en dag daarna dacht ik, laat ik eens kijken op trustpilot. Daar schrok ik een beetje van. Dacht die controller zie ik nooit meer terug.

Nou, eergisteren kreeg ik een SMSje van DHL dat het pakket weer onderweg terug is naar mij, Gisteren ontvangen en het werkt weer als voorheen.

Ik persoonlijk heb totaal geen slechte ervaringen met dit bedrijf. Reparatie is netjes uitgevoerd, controller is goed verpakt weer teruggestuurd.
Goed werk!

28 januari 2021

Waardeloze firma

Waardeloze firma! Reageren niet op email, komen afspraken niet na en komen niet met een oplossing. In plaats daarvan dreigen ze met in gebreke stelling en dat dat ons veel geld gaat kosten. Terwijl deze firma zelf in gebreke blijft! Echt slechter dan slecht. Helaas hierbij terecht gekomen via campusshop. Jammer dat je toch 1 ster moet geven want ze verdienen er geen! Totaal niet klantvriendelijk.

21 januari 2021

Waardeloos

Waardeloos bedrijf. In snap niet dat grote bedrijven zoals Nintendo herstellingen laten uitvoeren door deze firma.
Ze zijn niet bereikbaar. Via telefoon kom je terecht in een wachtrij en na 1 uur wachten wordt gewoon afgehaakt. Ook op mails wordt niet geantwoord. De status van de herstelling op hun website staat al sinds het begin op "reparatie in behandeling". Niemand die mij kan vertellen wat er aan de hand is, en hoe lang het zal duren.
Het gaat hier notabene over een gloednieuwe Nintendo Switch waarvan het scherm niet werkte bij ingebruikname.

5 januari 2021

Reparatie switch

Onze switch ligt er nu al een maand. Telefonisch zijn ze niet bereikbaar en ze bellen niet terug na een terug bel verzoek. De kinderen willen graag hun switch terug is lang en breed al voor betaald maar nog steeds geen reparatie. Zeer slecht dit

2 januari 2021

Flutbedrijf dat jullie zijn

Flutbedrijf dat jullie zijn! Als jullie een laptop herstellen zet dan op zijn minst jullie tas koffie opzij luierikken! Schaamteloos hoe jullie met mensen omgaan. Een duur toestel aankopen en jullie gebruiken het als vod!
Gewoon daarna proppen in de doos en alles beschadigen. Schandalig. 2 keer hebben jullie herstellingen uitgevoerd en niet eens de moeite genomen om te testen en te zien dat het probleem nog steeds niet verholpen is. Wat een amateurs. Jullie zouden jullie diep moeten schamen. Misschien even terug kennis opfrissen "hoe herstel je een product" bah viezerikken!

31 december 2020

Slechte reparatie

Na reparatie van een laptop deed hij het nog slechter dan voorheen, wel eerst moeten betalen en nu blijft het doodstil. Dus laptop gekocht, service van dit bedrijf erbij gekocht en vanaf het begin aan met een kapotte laptop, met als resultaat dat mijn dochter niet verder kan met school. Word een gevalletje van een advocaat inschakelen denk ik 😡😡

30 november 2020

Ernstig slechte service

jammer dat ik nog een ster moet geven. Die verdienen ze niet. Wat een belachelijk slecht bedrijf. Op geen enkele wijze zijn ze bereikbaar. Niet per telefoon en op email reageren ze ook niet. Bij bellen wordt je, als je geluk hebt, een bericht inspreken. Echter hoef je de moeite niet te nemen, ze bellen toch niet terug.
Omdat ze moeilijk bereikbaar waren eens uitgeprobeerd om met meerdere toestellen tegelijk te bellen. Wat blijkt... Overal zijn wij tegelijk de 4e wachtende en overal worden wij na ongeveer 3 minuten verbroken. En dit na meerdere keren herhalen. Het enige verschil was dat wij de ene keer de 4e wachtende waren, dan de 1e of de 2e, maar als eindoordeel altijd een verbroken verbinding.

Dan nog de reparatiekwaliteit aan onze wasmachine. De 1e reparateur deed zijn werk naar behoren. Hij heeft netjes de deur vervangen en zag een ander defect. Hierop kwam na veel moeite een 2e monteur. Deze vergat bij het repareren een aantal onderdelen vast te zetten en terug te plaatsen. Nadat hij de machine had gerepareerd en ging kalibreren bleek plots dat de motor kapot was. Wel heel erg toevallig dat dit direct na de 2e reparatie ineens kapot was, terwijl de machine een dag ervoor nog zonder problemen zijn was deed. De monteur belde ter plekke met zijn bedrijf en tijdens dit gesprek gaf in zekere zin ons nog de schuld dat de motor kapot was. Hij was er nl helemaal niet in de buurt geweest. Vergat daarbij alleen te zeggen dat hij de machine meerdere keren heen en weer en gekanteld heeft met een zekere haast waar een ADHD jaloers op is.

Maargoed... inmiddels 3 MAANDEN verder vanaf de 1e reparatieaanvraag zijn wij nog steeds aan het kl**ien met het bedrijf en is onze machine in plaats van meer gerepareerd, meer stuk.

Inmiddels door nood onze rechtsbijstand moeten inschakelen. Hoop dat er nog een goed gevolg aan komt.

10 september 2020

3 weken wachten op een emailtje dat de…

3 weken wachten op een emailtje dat de controllers van onze switch niet goed op een switch zouden passen (terwijl de klacht is dat de controllers een eigen leven leiden) en de controllers bij ons gewoon perfect passen.. Een rekening krijgen a bijna 50 euro, voor een fabrieksprobleem (Joycon drift en slechte antenne in de controllers).. Vrijwel geen respons op emails. Matig matig matig.

9 september 2020

Waardeloos bedrijf

Ik heb 5 keer geprobeerd telefonisch contact te krijgen, 2 mailtjes gestuurd, zonder reactie terug. Telefoon wordt niet beantwoordt en er is geen mogelijkheid om een voicemail in te spreken ivm een volle inbox. Ik ben nu een week verder en nog geen reactie. Ik heb dit nog nooit meegemaakt, ronduit slecht en onprofessioneel. Een aantal keren contact opgenomen met Samsung zelf en mijn klacht neergelegd. Nu inmiddels zelf
de storing opgelost, maar dit is te gek voor woorden! Ik snap niet dat Samsung hier zaken mee doet.
Ik hoop dat ik nooit meer iets van bedrijf nodig heb.

6 augustus 2020

Loze beloftes!

Er wordt duidelijk medegedeeld dat een reparatie 3 tot 5 werkdagen duurt. We zijn nu bijna twee weken verder, nog steeds geen mobiel en zij kunnen mij ook niet zeggen wanneer ik deze dan wel terugkrijg! Erg slecht dat er mij dingen worden beloofd, die niet waargemaakt kunnen worden. Als oplossing krijg ik mijn mobiel nu opgestuurd (kapot) en mag op zoek naar een ander bedrijf die dit wel sneller kan repareren. Al met al ben ik straks minstens een maand verder voordat het is gerepareerd.

28 januari 2019
Toon reviews in alle talen. (21 reviews)