Hier gekeken voor een gamecode.Extra erop gelet dat het om GEEN account gaat.Een gevonden hiervoor extra betaald je hebt namelijk de keus uit account of meer prijs officiële code.Krijg ik toch alsnog... Toon meer
Ps Plus gekocht van 12 maanden met activatie via een Account, activeren kost een paar stappen maar werkt tot zover perfect. Kan alles downloaden en spelen wat je wil. Ze bieden 30-dagen garantie... Toon meer
Switch game besteld 2 januari. Zou binnen een paar uur binnen zijn. Niet gekomen. 2 dagen later order geannuleerd. Nu 2,5 maanden later nog steeds mijn geld niet terug. Ze blijven maar zeggen het... Toon meer
Je krijgt geen gamekey, maar wat verwacht je ook voor zulke lage prijzen? Ik kocht een “gamekey” wetende dat het waarschijnlijk niet helemaal zou kloppen. Je krijgt vrij snel een mail met een lijst aa... Toon meer
Heeft 8% van zijn negatieve reviews beantwoord
Oplichters 1ste klas!!!
Oplichters 1ste klas!!!
Ik had op 17 november meerdere nintendo switch games gekocht voor een mooie prijs. Alle games werden aangeboden als een code zowel op hun site als andere maar dit is dus niet zo!!!
Eenmaal na de betaling kreeg ik vreemde instructies om "een random account" toe toevoegen. Hier had ik NIET VOOR BETAAL EN STOND OOK NERGENS VERMELD DAT OM ACOUNTS GING!
Tot de dag van vandaag heb ik nog steeds mijn geld niet terug gekregen! (en het was geen klein bedrag).
Dus wees gewaarschuwd! trap niet in deze oplichter site die je accounts verkoopt maar adverteer als code.
Tot heden nog steeds niks, tot as vrijdag (13 december) zijn de 20 werkdagen dat "kon" duren om. ben benieuwd of ik voor die tijd mijn geld wel dan terug hebt.....
Update 21-12: op 15-12 had ik weer contact gezocht met hun, toen zei ene "Brian" dat ze meer tijd nodig hadden om mijn geld terug te storen... Tot de dag van van vandaag hebben wij NOG STEEDS NIET ons geld terug gekregen... hoeveel tijd heb je nog nodig... stelletje oplichters....
Net ene "dale" gesproken, die bleef in herhaling vallen en vond maar moeilijk te begrijpen dat ik al zo lang wacht op mijn geld en NU TERUG WILT HEBBEN. Ik hoop dat ik überhaupt dit jaar nog mijn geld zal zien, laat staan ooit nog.. elke keer de zelfde smoesjes dat ze geen controle er over hebben en al die onzin.
Er is nu gezegd dat ik mijn geld binnen Nu en paar dagen binnen moet hebben... Nou we gaan het zien.

Antwoord van Consogame
Ik heb een product key voor smash bros…
Ik heb een product key voor smash bros ultimate gekocht voor de nintendo switch maar kreeg een of ander random account die ik moest toevoegen aan de switch. Ik vertrouwde dit voor geen meter dus heb dat niet gedaan. Ook werd ik misleid omdat er op de website geadverteerd word over een key.
Ik heb ze een email gestuurd om mijn geld terug te krijgen maar kreeg dat niet en ik heb nog steeds geen reactie op die mail. niet dingen op deze website aanschaffen want je krijgt niet het product dat je verwacht.

Niet kopen hier ! Leveren maar spel blijft niet werkend
Niet kopen!! Heel mijn nintendo switch kan ik weggooien hij is gebaned door nintendo!
Ik had een spel gekocht voor een leuke prijs. Bestelling ging goed maar je krijgt een account waarmee je inlogt. Ik was daar opzich niet blij mee maar ik kreeg me geld niet terug omdat ze het konden leveren.
Het eerste account deed het maar na een dag moest ik opnieuw inloggen. Dit lukte niet dus heb ik een bericht gestuurd in de chat. Daar werd ik keurig geholpen en kreeg een nieuw account toegestuurd via de mail.
Deze deed het ook maar nu doet die het ook niet meer en daarnaast heeft nintendo nu me online service beperkt ik kan met geen 1 account meer op de eshop.
Wederom weer een chat gestart en mijn geld terug gevraagd dit gaan ze nu doorzetten. Ook heb ik nog hulp gevraagd wat betreft de online service die ik niet meer kan gebruiken hier krijg ik later een mail over.
De site is betrouwbaar leveren wat ze aanbieden. Helaas voor mij blijven de account die verschaft worden niet bruikbaar.
Klantenservices is goed en snel!
Kortom voor mij helaas niet meer
slechte tot geen levering
voor het eerst een spel gekocht. Zou max 48 uur duren. Uiteindelijk na 9 dagen mijn link gekregen, werkt de link niet. Dus weer afwachten. Geld terug is daar iig geen optie

Koop hier niet!
Ik dacht hier een game (key) te kopen (verblind door de lage prijs, mijn eigen schuld, ik weet het), maar kreeg in plaats daarvan instructies om een vreemd account toe te voegen (toch maar gedaan). Na 1 dag hebben ze het account alweer gelocked (password veranderd) zodat de game niet meer te spelen was. In contact met ze geweest en ze bieden absoluut geen refund, daarvoor in de plaats geven ze je doodleuk weer instructies voor een ander account om toe te voegen. Dit is dus de scam! Ze verkopen je een account, veranderen het password en verkopen dat account gewoon weer aan een ander. Koop hier niet!
SCAM
Koop hier niet, je krijgt niks. Ze houden je aan het lijntje, maar leveren niet. Als je aangeeft dat je niks hebt ontvangen na 48 uur zeggen dat je pech hebt en dat ze niet aan refunds doen. Zijn scammers dus. Ver wegblijven.
Koop hier niet
Koop hier niet, je moet een account op je switch zetten om de game te spelen ipv dat je een legitieme code koopt. Dit is niet legale business. Ook werkt het bij mij (nog) niet en moet ik wachten op een nieuwe activatie code. Vage chat met support, ik heb er weinig vertrouwen in
Slechte service laten je steeds wachten…
Slechte service laten je steeds wachten om vervolgens geen game te geven en geen refund
Na aankoop
Na aankoop, dus als je niet meer terug kunt blijk je geen gekocht te hebben. Maar een account van hun die je op je switch moet instaleren. Het staat ergens in hun voorwaarden dat dit het geval is. Als je ze er op wijst en je geld terug eist zeggen ze dat ze alles hebben vermeld over een account en je krijgt niks terug.
Dus trap er niet in tenzij je het niet erg vind dat een vreemde een account heeft op jouw nitendo switch.
bedrijf levert laat/niet
bedrijf geeft aan gelijk te leveren na 50 uur wachten nogsteeds geen game en alleen smoesjes.
Minimaal 4 uur gewacht op een account…
Minimaal 4 uur gewacht op een account met game erop en NOG STEEDS niks gekregen, doen we nooit meer.
Niet vertrouwen ze liegen niet intrappen
Niet vertrouwen ze liegen niet intrappen
Snelle service!
Good service
Good service, quick respond, friendly help desk. Overall good experience.
5 minuten alles was geregeld top service
Really nice and clear steps to follow.
Great and direct help!
Leveren duurt heel lang
Duurt erg lang voor leveren terwijl ze zeggen dat ze nstand deliveren.
Dan ga je in gesprek met de klanten service en die wil ook niet helpen en komt alleen met smoesjes.
Nooit hier iets bestellen !!!!!!
Oplichterij!
Een PS5 key gekocht, na 3 dagen nog geen code en op geen van de mails wordt gereageerd. De mensen die hier een 5 sterren review achterlaten laten ook op andere sites dubieuze reviews achter dus vertrouw dat niet. Koop hier geen games, er zijn betere sites te vinden. Pure oplichterij!
Je krijgt geen code en als je er wat…
Je krijgt geen code en als je er wat van zegt blijven ze je uit stellen dus niet doen !!