Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Bedragere. Der er kun et ord for COPARK, Bedragere. Jeg starter en pakering hos PARKMAN kl. 11.12 ved Helsingør Domkirke. Jeg afskutter paneringen kl. 12.40. Jeg har i mellen tiden fået en pakeri... Toon meer

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Ekstrem og dårlig oplevelse. 2. Marts er vi to der begge parkerer på en adresse i Solrød hvor det er påkrævet med gæstekort. I god tro og orden bruger vi det gæstekort som vores veninde har givet... Toon meer

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Jeg kan kun give 1 stjerne for en ekstremt dårlig oplevelse. Jeg fik en p-afgift den 24. februar på en forkert adresse. Jeg sendte min første klage med det samme, og de lod mig vente i hele 34 dage... Toon meer

Bedrijfsgegevens

1. Valet Parkeerservice

Info over COPARK ApS

Geschreven door het bedrijf

OM COPARK:
COPARK er et privat parkeringsselskab som hjælper boligselskaber, boligforeninger og virksomheder med at håndhæve den private ejendomsret.

OM VORES ANMELDELSER:
Der er ingen tvivl om, at bilister som har modtaget en parkeringsafgift for at have overtrådt private parkeringsbestemmelser sjældent forbinder afgiften med en god serviceoplevelse. Det forstår vi godt.

Ved læsning beder vi derfor om, at der skelnes mellem:

1) anmeldelser af vores services indgivet af vores kunder, som enten er de der ejer eller retmæssigt benytter en parkeringsplads.

2) anmeldelser fra bilister, som har modtaget en parkeringsafgift eller fået afslag på en klage over en korrekt pålagt parkeringsafgift.

1,3

Zeer slecht

TrustScore 1.5 uit 5

5 sterren
4 sterren
3 sterren
2 sterren
1 ster

Heeft nog niet op negatieve reviews gereageerd

Ekstrem og dårlig oplevelse. Mindre en en stjerne ☹️☹️☹️

Ekstrem og dårlig oplevelse.
2. Marts er vi to der begge parkerer på en adresse i Solrød hvor det er påkrævet med gæstekort. I god tro og orden bruger vi det gæstekort som vores veninde har givet os sidst vi besøget hende. Vi retter med kuglepen dato og klokkeslæt, alt er ok. En tredie veninde har ingen gæstekort, med skriver på blankt papir at hun er på besøg. Da vi senere kommer og skal hjem har vi der har gæstekort fået en bøde på kr. 950, og vores fælles veninde med håndskrevet papir har ikke fået. Vi skriver en klage 3. Marts og først besked 7 april. Med et afslag.
Veninden vi besøgte er dement og var ikke klar over ejendommen havde skiftet til andet selskab. Det er simpelthen ikke ok. Hvad gør man ? Man kan ikke ringe og få en saglig samtale, de er total kolde og ufleksible.
Håber virkeligt der må ske noget så ikke andre skal udsætte for samme dårlige behandling.

2 maart 2026

Bedragere.
Der er kun et ord for COPARK, Bedragere.
Jeg starter en pakering hos PARKMAN kl. 11.12 ved Helsingør Domkirke.
Jeg afskutter paneringen kl. 12.40.
Jeg har i mellen tiden fået en pakerings afgift af COPARK på 995 kr. for en pakering som jeg har starte og stoppet gennem PARKMAN.

16 april 2026
Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Maria gav et godt overblik og hjalp mig hele vejen

Normalt ville man aldrig give 5-stjerner til copark baseret på man nok skal betale dumme penge..

Men Maria fra COpark er en fantastisk medarbejder der fik mine frustrationer og problemer lavet om til en betalt bøde og jeg er ærligt taknemelig for de har en medarbejder med så stor toldmodighed og erfaring i at vejlede folk. Jeg er ikke så god til pc og formalia så det gav mig ro i maven og et smil på læben da hun havde hjulpet mig af flere omgange.

Aldrig har jeg sagt tak for at jeg kunne betale en bøde, men det er det Maria kan så tak til hende.

13 april 2026
Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Jeg har fået en parkeringsafgift under…

Jeg har fået en parkeringsafgift under mit arbejde i hjemmeplejen, hvor jeg var på besøg hos en terminal borger, netop hjemvendt fra 3 ugers ophold på hospice.

Jeg kørte i en tydeligt markeret hjemmeplejebil, så det var åbenlyst, at der var tale om et arbejdsbesøg.

Jeg har parkeret samme sted gennem ca. 4 måneder uden problemer. Pludselig får jeg en bøde sent om aftenen i mørke.

Da jeg spørger parkeringsvagten, henviser han til, at båse er markeret med små sten i jorden. Jeg måtte have dem udpeget og bøje mig ned for overhovedet at kunne se dem. Det er ikke en synlig eller rimelig afmærkning – slet ikke i mørke.

Det her fremstår som en urimelig og rigid håndhævelse, hvor der ikke tages hensyn til hverken synlighed eller situation.

Jeg har indsendt klage, men oplevelsen har været stærkt utilfredsstillende.

9 april 2026

Uden for pædagogisk rækkevidde

Kontaktede selskabet vedrørende evt. forkert skiltning på et parkerings område. Var i starten meget lyttende, men i mail tråd med oplysninger fra mig blev den pludselig blokeret. Håber alle jer som klager over de private selskaber at i går videre til regeringen med det her, for så at kunne få de her private selskaber stoppet. Her menes at regeringen skal få lavet klare regler for hvordan parkerings selskaber skal drive P - arealer.
Klagen sendes til klage Transportministeriet, dette skrives i Google og i får mail adresse.

8 april 2026
Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

0 stjerner var desværre ikke en…

0 stjerner var desværre ikke en mulighed.

Jeg har fået afslag på en klage og de fast holder afgiften på 900kr

Jeg var højgravid, var flyttet til en ny by og skulle benytte et toilet. Jeg parkere ved billig blomst og så knækker pilen på min p-skive. Jeg benytter derfor en seddel med noteret tid og skynder mig ind da jeg ikke kan stå at kaste op midt på en parkerings plads. Jeg kommer ud måske 5-10 minutter efter afgiften er pålagt. Jeg klager og de fastholder den. Fordi man ikke kan aflæse min p-skive, men man kan tydeligt se hvad tid jeg er ankommet. Jeg er i chok over jeres behandling af mennesker. Havde jeg holdt uden nogen form for tid aflæsning, havde jeg holdt på en handicap parkering eller på fortorvet så kunne jeg forstå det. Men det her er absurd. I er godt nok det mest umenneskelige firma. Så nu kan jeg starte min barsel med en regning på næsten 1000kr som kunne have været gået til mit barn. Men fordi I ikke kan godtage en seddel med tiden på som står klokkeklart, så skal jeg bruge penge på det. Jeg forstår slet slet ikke hvordan man kan se det er retfærdigt på nogen måde. Jeg er simpelthen i chok over den måde jeg bliver behandlet på efter at have telefonisk henvendt mig, ekstremt ked af det og så for at få en mail en måned senere med svare I kan ikke aflæse min p-skive. Man kunne endda se nået at pilen lå i forruden knækket. Ved siden af papiret. Føj for et firma .

15 februari 2026
Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Jeg kan kun give 1 stjerne for en…

Jeg kan kun give 1 stjerne for en ekstremt dårlig oplevelse.
Jeg fik en p-afgift den 24. februar på en forkert adresse. Jeg sendte min første klage med det samme, og de lod mig vente i hele 34 dage, før de overhovedet svarede. Da svaret endelig kom den 30. marts, var det et standardafslag, hvor de overhovedet ikke havde undersøgt mine beviser eller det faktum, at de havde skrevet en forkert lokation på bøden.
Det er først, når jeg bruger min dyrebare tid på at sende en formel juridisk indsigelse (indsigelse nr. 2) og truer med Parkeringsklagenævnet, at de pludselig kan annullere bøden på under 1 dag.
Hele deres sagsbehandling og deres officielle breve virker utroligt uprofessionelle og er fyldt med mærkelige stavefejl (se vedhæftet billede af deres mail). Det virker som om, de bevidst spekulerer i at trække tiden ud i 34 dage i håbet om, at man bare giver op og betaler. Skammeligt firma!

30 maart 2026

Skod firma

Skod firma.
Svare ikke på spørgsmål på klagen de fastholder bare man skal betale.
Og 950 kr. hvem helved har givet dem lov til de syge beløb. Rimeligheds princippet min bare. Hold da kæft.
Og så skal man betale for at klage. Hold k…

19 maart 2026

Sags-nr 162929

Sags-nr
Updatering - Copark har valgt, at annullere da jeg gjorde dem klar jeg ville gå til parkeringsklagenævnet. De fortsætter dog med, at pålægge ulovligt, bilisterne betaler for meget få kender til lovgivningen på området.
------------------------------------

Copark pålægger ulovlige afgifter. Alle steder hvor der er kontrol af private firmaer skal der være store sorte indkørselsskilte med hvidt p, så bilister kan se de nu kører ind på et privat område som kontrolleres efter privatretslige regler. På den private fællesvej Drosbjerg har Copark før fået af vide de pålægger ulovligt pga manglende indkørselsskilte men de forsætter deres ulovlige praksis.

Jeg har sendt en klage men ved godt deres standard svar vil være de fastholder kontrolafgiften, i så fald bliver der indgivet en klage til parkeringsklagenævnet.

2 maart 2026
Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Jeg har fået en parkeringsbøde uberettiget

Jeg har fået en parkeringsbøde, selvom min p-skive var sat korrekt. Først får jeg at vide, at bøden skyldes forkert p-skive. Jeg dokumenterer, at den var sat rigtigt.

Derefter ændrer firmaet forklaring og siger, at bøden i stedet skyldes, at jeg ikke har parkeret efter skiltning. Problemet er, at der på tidspunktet for bøden ikke var nogen skiltning, og parkeringen var fuldt lovlig. Skiltet er først blevet sat op efterfølgende – efter jeg (og flere andre) har fået bøder.

Efter yderligere klage ændrer de igen forklaring og siger, at det ikke er derfor, bøden er givet – men de nægter samtidig at give mulighed for ny klage, selvom deres egne begrundelser er direkte modstridende.

Det her er ikke en fejl – det er systematisk ansvarsfralæggelse.
Et firma, der ændrer forklaringer, manipulerer med begrundelser og blokerer for klagemuligheder, når de bliver modsagt med dokumentation.
Det fremstår useriøst, uprofessionelt og grænsende til svindel.
Kan på ingen måde anbefales

25 november 2025
Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

DE SNYDER OG BEDRAGER HELT VILDT OG JA…

DE SNYDER OG BEDRAGER HELT VILDT OG JA NÆRMESTE ÅBENLYST, HVORFOR BLIVER DE IKKE STOPPET..........
DE ER SÅ FLABED AT SENDE EN DIREKTE TIL INCASSO UDEN MAN HAR MODTAGET BETALINGSPÅMINDELSE, RYKKER 1+2 SAMT INKASSO VARSEL VÆRKEN MED POST ELLER MAIL. SÅ PÅSTÅR DE AT DE HAR SENDT ALLE BREVENE TIL MIG OG DA DE IKKE HAR FÅET FAKTURA MM RETUR SIGER DE AT SÅ MÅ JEG JO HAVDE MODTAGET BREVENE. MEN DET HAR JEG IKKE OG DE KAN HELLER IKKE DOKUMENTERE FOR FORSENDELSEN AF BREVENE, DET ER SINDSYGT OG TOTAL BONDEFANGERIG OG KAN LÆSE HERINDE AT JEG IKKE ER DEN ENESTE SOM OPLEVER FULDSTÆNDIG SAMME PROCEDURE FRA DEM . TÆNKER OM DE HAR EN AFTALE MED COLLECTIA SOM JO ER INCASSO FIRMAET DE ARBEJDER SAMMEN MED ???? JA DER ER MANGE MÅDER AT TJENE SINE PENGE PÅ MEN DENNE HER ER SIMPELTHEN IKKE I ORDEN.
FÅ DET FIRMA LUKKET NU TAK ..............

28 januari 2026
Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Min kæreste parkeret min bil hos hendes…

Min kæreste parkeret min bil hos hendes veninde og registreret parkering i deres app og hun har billede dokumentation på dette. Bøde bliver ikke lagt i forruden ej heller sendt i e boks. Der kommer et rykker gebyr en måned efter hvorefter de afviser klagen på bøden. Vi har billede dokumentation på den er registreret? Er i helt væk? Det kan ikke tolkes på andre måder end åbenlys tyveri.

1 december 2025
Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Fået en parkeringsbøde og betalt den af…

Fået en parkeringsbøde og betalt den af en eller andne grund mener de at der er 100 kr. i gæld.
Har aldrig nogensinde fået en påmindelse eller brev eller andet.

Først nu kommer der et inkasso fra Collectia på 1250 kr., for de 100 kr. uden jeg nogensinde har fået noget som helst info.
Sindsygt vores politikere ikke får lukket de lovsløse firmaer.

22 januari 2026
Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Dårlig service endnu dårligere app til…

Dårlig service endnu dårligere app til bestilling af gæsteparkeringer og et notiflikations system som dårligt kan bruges 3 pakerings bøde på 3 måneder pga. deres app ikke giver notiflikationer halvedelen af gangende

22 januari 2026

Går den, så går den…

Jeg fik ud af det blå en rykker for forkert parkering i Vejle. Jeg klagede over mangel på en tidligere henvendelse og bevisførelse. Svaret er at min klage ikke kan imødekommes og afgiften står ved magt. Nu sender jeg sagen til Transportministeriet. Der bør strammes op på området.

3 november 2025

Uretfærdig afgift

Parkerede ved Grøntorvets friplejehjem for 4 uger siden og gik ind i aulaen og registrerede min parkering - personalet kan bekræfte at jeg gjorde det.
Da jeg skulle køre, lå der en afgift for manglende registrering! Vagtens tid var korrekt, men computeren der skulle registrere indtastningen har åbenbart været bagud i tid. Der var mange nedbrud den dag, så måske en følge deraf.
Ekstra surt at de fastholder afgiften, når p i øvrigt er gratis og jeg kommer der stort set en gang hver eneste uge!

23 december 2025
Review zonder uitnodiging

Lees meer over geverifieerde reviews.