η παραγγελία ηρθε γρηγορα απο την PAREX κ ξερετε γιατι; γιατί δεν την ειχα πληρώσει όπως την προηγουμενη φορά που έκανε να έρθει πάνω από ενα μήνα. Δε λέω... στις αντικαταβολές τα φέρνετε σπίτι γρήγορ... Toon meer
Lees wat reviewers zeggen
Δεν ξέρω απο ποτέ έχει ξεκινήσει αυτό το σύστημα, αλλά πλέον οι διανομείς σε παίρνουν να κατέβεις εσύ από το σπίτι σου να παραλάβεις . Και οκ , πολλές φορές το προτείνω και από μόνη μου για να μην κα... Toon meer
Περίμενα χτες το κουριερ κατόπιν τηλεφωνικής επικοινωνίας.. ήρθε σήμερα. Φοβήθηκα ότι θα επέστρεφε τα πακέτα αφού στο παρελθόν έλαβα ψευδή μήνυμα ότι δεν μπορούσε να παραδοθεί το πακέτο ενώ εγώ ήμουν... Toon meer
Bedrijfsgegevens
Geschreven door het bedrijf
Courier Center is a modern and flexible courier company focused on delivering reliable, high-quality services tailored to the needs of every customer. With years of experience in the courier industry, we continuously invest in technology, innovation and new delivery solutions, always following the latest market trends. Our goal is to make every delivery simpler, more efficient and more convenient. Customer satisfaction is at the heart of everything we do. With transparency, responsibility and a forward-thinking approach, Courier Center is committed to creating new possibilities and bringing the future of delivery closer to you.
Contactgegevens
46 Leoforos Kifissou, 12241, Egaleo, Athens, Griekenland
- 2107512000
- info@courier.gr
- www.courier.gr
Geen recente geschiedenis van het vragen naar reviews
Heeft nog niet op negatieve reviews gereageerd
Zo gebruikt dit bedrijf Trustpilot
Ontdek hoe ze hun reviews verzamelen, beoordelen en modereren.
Πολύ γρήγορη εξυπηρέτηση
Πολύ γρήγορη εξυπηρέτηση! Το δέμα έφτασε στην ώρα του και σε άριστη κατάσταση. Επίσης, ο διανομέας ήταν ευγενέστατος και πολύ εξυπηρετικός. Θα τους ξαναπροτιμήσω σίγουρα!
Ο κούριερ ήταν παραπάνω από…
Ο κούριερ ήταν παραπάνω από εξυπηρετικός. Παρόλο που δεν ήμουν παρούσα στην προκαθορισμενη διεύθυνση για την παραλαβή, δέχτηκε να με εξυπηρετήσει παραδίδοντας το δέμα μου εκεί που του υπέδειξα.
Τον ευχαριστώ πολύ.
Ο κούριερ που μου έφερε το δέμα ήταν…
Ο κούριερ που μου έφερε το δέμα ήταν ευγενέστατος 😁😁😁
Τα 5 αστέρια αφορούν καθαρά τον κούριερ…
Τα 5 αστέρια αφορούν καθαρά τον κούριερ σαν πρόσωπο, που έφερε δέμα στο Περιστέρι στις 11/9 και το παιδί όχι μόνο με πήρε τηλέφωνο, αλλά είχε την ευγένεια να κάνει 2 άλλες παραδόσεις και ξανά περάσει γιατί ήταν αντικαταβολή και είχα ξεχάσει να βγάλω χρήματα. Σαν εταιρεία δεν ειχα στο παρελθόν θετική εμπειρία δυστυχώς.
Η ευελιξία η ευγένεια και η εξυπηρέτηση…
Η ευελιξία η ευγένεια και η εξυπηρέτηση του συγκεκριμένου courier.
Delivery notice
I would like to receive a delivery notice with smaller delivery time window that 8 hours and also a notice before delivery.. something like a 15’ or 30 minutes. I was literally at the bathroom when the courier rung the bell
Το καλώ προϊόν που μου έφεραν
Τα walkie talkies που μου έφεραν ήταν σε άριστη κατάσταση και δουλεύουν απλά δεν είχαν μπαταρίες στο προϊόν τους
Quick delivery and at a reasonable time.
Όλα καλά
Όλα καλά και τέλεια μία σημείωση μόνο αυτό με την ώρα παράδοσης λίγο πιο συγκεκριμένα η ώρα παράδοσης, δεν γίνεται να είσαι εγκλωβισμένος 8 ώρες!!!!
Ο οδηγός άψογος
Ο οδηγός άψογος, ευγενικός, χαμογελαστός, εξυπηρετικός, με διάθεση να σε βοηθήσει.
ΕΙΣΑΣΤΕ ΑΨΟΓΟΙ....ΜΠΡΑΒΟ ΣΑΣ.
Άμεση παράδοση και πολύ ευγενικός ο…
Άμεση παράδοση και πολύ ευγενικός ο διανομεας
απογοητευτική παράδοση
Έλαβα μήνυμα την προηγούμενη ημέρα για παράδοση του δέματος πως θα το λάμβανα από τις 9:30-17:30, δεν έλαβα ποτέ κλήση, δεν χτύπησε το κουδούνι, έχασα μια μέρα δουλειάς για να περιμένω το δέμα και μετά τις 17:30 έλαβα email λέγοντας πως έγινε μια αποτυχημένη παράδοσης, γεγονός που είναι ψευδές. Σήμερα 9/9 έγινε η παράδοση ενώ βρισκόμουν στη δουλειά μου, έλαβα μια κλήση και πολύ λίγα λεπτά αργότερα που κάλεσα πίσω δεν έλαβα απάντηση. Ευτυχώς είχα άτομο στη διεύθυνση παράδοσης ειδάλλως δεν θα μάθαινα ποτέ τι έγινε με το δέμα μου. Αν μπορούσα να βάλω 0 αστέρια θα έβαζα.
Πολύ καλή εξυπηρέτηση και ευγενικό…
Πολύ καλή εξυπηρέτηση και ευγενικό προσωπικό!
Η εξυπηρετηση
Παρά πολύ ευχαριστημένη από τον…
Παρά πολύ ευχαριστημένη από τον υπάλληλο που έκανε την παράδοση την Δευτέρα 9 Σεπτεμβρίου στο Χαϊδάρι, Μουσχου 35.
Άψογη εξυπηρέτηση
Καλή σας μέρα, είμαι πολύ ευχαριστημένη από την γρήγορη εξυπηρέτηση, καθώς και την καθημερινή ενημέρωσή σας για την αποστολή και παράδοση του προϊόντος μου.
Σας ευχαριστώ πολύ.
Dit is Trustpilot
Lees meer over Trustpilots reviewproces.
Hier vind je 8 tips voor het schrijven van een goede review.