CrazePlay Casino Reviews

1,6

Houd rekening met het volgende

Zeer slecht

Geen gegevens bekend over review-uitnodigingen

Alle reviews

4 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Wij controleren reviews

Diefstal en onterecht handeling Crazeplay

Ik geef ze niet eens 1 ster. Ik heb een verzoek bij ze gedaan om mij mijn gewonnen bedrag van €1500 uit te betalen sinds 25 mei jl. tot nu toe zeggen ze dat ze aan het onderzoeken zijn en hebben ze mij nog niet uitbetaald. Puur omdat ik €20 had gestort en ik 125% bonus van ze heb ontvangen. Dan heb je een wagering van 45x om voor ze te winnen voordat het geld cash bedrag wordt. Ik heb alle regels van ze voldaan, ik wacht nog op het bedrag. Ik heb ook bewijs waar ze na verrificatie akkoord geven voor uitbetaling, daarna het geld uit pending verwijderd. Ik heb dit al bij AFM vermeld, maar ook nog geen reactie. Ik wil general manager spreken, maar medewerkers zeggen dat het niet kan. Moet wachten op bericht per mail, maar enige wat ik krijg is aanbieding van bonus om weer te spelen. Inmiddels hebben ze mijn €20 van deposit op mijn account gezet en de 1480 is nog steeds in onderzoek en ingehouden. Ze willen mij niet betalen. Ik heb het geld terecht verdiend. Als iemand mij kunt helpen om dit verder te escaleren hoor ik het graag.

25 mei 2026

Super achterlijk bedrijf

Super achterlijk bedrijf, €3,7K gewonnen komen ze daarna met de max bet die je mag gebruiken is €4, een wagger van €12K op €4 spelen is nieuw voor mij. Bedrag hebben ze ingenomen, geen uitbetaling. Speel hier niet!!!

6 juni 2025

OPLICHTING!! NIET DOEN!

Ze lokken je met een bonus en na een eenmalige storting, gaan alle stortingen naar een bonuspot, die je vervolgens vermenigvuldigd door 44 x het hele bedrag in te zetten, zo lang je dat niet doet, krijg je je geld niet. Een simpel voorbeeld: als je 400 inlegt, moet je ruim 40.000 euro hebben gespeeld voordat je iets krijgt. Inclusoef je 400 euro inleg!
Bij navraag houden je aan het lijntje tot je zelf een keer stopt met benaderen. Ik kreeg het argument dat er iemand naar ging kijken en dat antwoord krijg ik nu elke keer. Ik heb screenshots als bewijs van mails en chats. MENSEN NIET DOEN, PURE OPLICHTERS!! IT IS A SCAM!

13 september 2024

Ik had 500 euro gewonnen in dit…

Ik had 500 euro gewonnen in dit casinoen krijg na een week bericht dat mijn account gesloten is.
Ze hebben mijn saldo naar 0 gezet vanwege de terugboeking van mijn stortingen staat er. Zelfs het geld dat ik zelf gestort heb is weg. Wat een oplichterij dit casino. Hoezo terugboeking heb 3x 50 euro gestort.

30 oktober 2023

Is niet eens één ster waard

Is niet eens één ster waard, deze goksite is 3x niks een keer 500,- gewonnen maar door terms en conditions werd het bedrag gewoon afgepakt zonder terug te storten als speeltegoed of op mn bankrekening gestort te hebben is het geld gewoon verdwenen.

25 juni 2022

Grootste oplichters speel hier nooit…

Grootste oplichters speel hier nooit meer 8maandan lang ben ik opgelicht door deze site wanneer ik iets won pakte ze het net zo hard terug je wordt er elke keer uit gegooid wanneer je live spelletjes in wil gaan en dan hebben ze afschuwelijke bonussen die je nooit behaald je mag niet eens live games spelen en heel veel gokkasten spelletjes niet heb je een bonus bedrag ga je in live game gooien ze je er uit zo veel goede dingen gemist dikke oplichters speel alsjeblieft niet hier door hun zit ik in financeele problemen omdat ik alles heb gemist wat goed was niks kunnen winnen in deze 8,9 maanden !

8 juni 2022

AFZETTERS PUR SANG!!!

Niet storten als je je geld niet wilt verliezen!
Dat is namelijk het énige wat men daar kan.
Storten en wegwezen!
Alle games zijn zó afgesteld dat je eerst een kleine winst maakt; daarna ALLEEN VERLIES!!
Hoe dit casino nog klanten houdt is mij een raadsel, ik heb veel geprobeerd, veel gestort , maar alleen verloren.
Als je al wat vrijspeelt komen ze ook nog met een kutreglement; je mag maar 10 x je bonusbedrag cashen?!
U BENT GEWAARSCHUWD DUS.

24 mei 2022

Je kan storten wat je wil

Je kan storten wat je wil, maar een winst uitbetaling lijkt onmogelijk! Spelaanbod is goed. Daarom 2 sterren. Speel er nu 1, 5 jaar op en wel geteld 1 keer 100 euro uitbetaald. Ik speel op verschillende casino's en dit niet meegemaakt. Ik speel hier never nooit meer.

22 januari 2022

Oplichters!!!

Een storting gedaan van 25 euro met 15 euro bonus! Moest een wagering doen van 40 x dus 1600 euro! Heb dat dus uiteindelijk weggespeeld en doorgespeeld en 1400 uitbetaling gedaan! Krijg ik zonet een email van hun! Hello

Please be informed that your withdrawal request has been declined due to a breach on our Terms and Conditions:

"Any deposit match bonus promotions triggered with deposits of 50 EUR and below (or the equivalent in any other currency) will be subject to a max cap win of x 10 the amount of the original deposit."

Ongelooflijk dit! In geen enkele casino meegemaakt! Eerst een wagering van 1600 euro! En achteraf krijg je dus maar 10 keer je deposit van 25 euro uitbetaald. Wat een oplichterij!! Cashback 250 euro kan ik uitbetalen,thats it! de rest is foetsie!!

13 januari 2022

Storten gaat best,uitbetalen?!?!

Eerst veel gestort, bonus vrijspelen is een mission impossible, veel te vaak inzetten. Nu eindelijk een kleine winst. Wil uitbetaling.maar......dan moet ik eerst nogmaals alles verifiëren,dus ID,ADRES, ETCETERA,En dat had ik al gedaan.... afwachten of ik mijn "winst"uitbetaald ga krijgen dus.

29 december 2021
Reviews in alle talen tonen. (80 reviews)

Is dit jouw bedrijf?

Gratis account aanmaken