Crazylabels BV Reviews

TrustScore 5 uit 5

4,9

Gewoon goed. Iets langere levertijd, maar logisch vanwege Black Friday. Goede prijs/kortingsdeal. Kwam goed verpakt aan. Gewoon zoals het hoort als je online besteld. Met een persoonlijke boodschap... Toon meer

Overzichtelijk aanbod, even twijfel of alleen per Paypal betaald kon worden wat mij bijna deed afhaken, maar verder in het bestelproces viel toch Ideal te kiezen. Updates over het verloop van het best... Toon meer

Uitstekende service. Ik heb Verkeerde labels besteld, gebeld met de servicedesk en de aardige medewerker heeft me kosteloos de juiste labels gestuurd. Dit is service verlenen, mogen andere... Toon meer

1. E-commerceservice
  2. Labelprinter
  3. Prints en uithangbordenwinkel
  4. Verpakkingsbedrijf
  5. Verpakkingswinkel

Of je nou een beginnende ondernemer bent, een huisartsenpost beheert of webshop hebt, Crazylabels staat voor je klaar. Wij kennen ons product en staan achter ons product. Daarom durven we jou een 100% tevredenheidsgarantie af te geven. Een goede kwaliteit en de beste service wil nog niet zeggen dat je de hoofdprijs moet betalen. Bij ons bestel je compatible verzendlabels tegen een scherpe prijs. Zeg eerlijk, je wilt toch geen dief van je eigen portemonnee zijn?

Uitstekend

TrustScore 5 uit 5

Alle reviews

4 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Hi F. Feddema,

Bedankt voor de review, en fijn dat de bestelling snel geleverd is.

Liselotte

Verzending is niet snel..

Verzending is niet snel... Als je het snel wil hebben

3 mei 2021

Hi John,

Bedankt voor de order en de review. Ik heb je order even nagekeken. De order is woensdag om 21.30 uur geplaatst en donderdag met de vervoerder meegegaan. Normaal wordt de order vrijdag geleverd. Ik zie dat de DPD helaas een dag vertraagd heeft en vandaag (maandag) geleverd heeft.

Dit gebeurd zelden en is helaas bij jouw zending gebeurd. Ik hoop dat we je volgende order weer supersnel kunnen leveren, zoals je van ons mag verwachten.

Tot de volgende keer!

Liselotte

Eens moet de eerste keer zijn zegt men…

Eens moet de eerste keer zijn zegt men en dat was bij mij ook het geval toen ik opzoek ging naar Labels voor mijn Labelwriter 450 van Dymo...een bijzonder leuke printer maar op achterzijde is een codering waar de labels op reageren en dacht ik ga het gewoon proberen bij Crazy Labels nou die zijn echt Crazy te gek goede kwaliteit en kan nu in verschillende kleuren printen .. Een en al lof voor Crazy Label want 5 sterren is eigenlijk te weinig en zouden er 10 moeten zijn kwaliteit service en hun mooie prijzen zijn echt Crazy geweldige Labels

30 april 2021

Hi Martiem,

Hier doen we het voor en worden we blij van. We zien je graag de volgende keer terug bij Crazylabels voor weer een te crazy service.

Dave

Vlotte service !

Vlotte service !! Geweldig

17 april 2021

Beste Mohamed,

Bedankt voor je mooie review. We zien je graag de volgende keer terug bij Crazylabels.

Beste Pascal,

Bedankt voor je review. We zijn blij dat je tevreden bent en zien je graag de volgende keer terug bij Crazylabels :-)

14 april 2021

Beste Irma,

Fijn dat je pakket snel geleverd is. We zien je graag de volgende terug bij Crazylabels.

Liselotte

Snel en gemakkelijk besteld.

Snel en gemakkelijk besteld.
Snel bezorgd met een persoonlijk berichtje, heel erg leuk!
Bedankt en tot de volgende keer.....

P.S. ook nog een kortingsbon voor de volgende aankoop.
TOP!!!

12 april 2021

Hi Debby,

Jij bedankt voor de leuke review en bestelling. We zijn blij dat je tevreden bent en zien je graag, met de kortingscode, de volgende keer terug bij Crazylabels.

Keurig geholpen

ik had nog een vraag over de labels en ben keurig geholpen via de chat.
gelijk besteld en netjes verzonden

11 april 2021

Antwoord van Crazylabels BV

Bedankt voor je mooie review, en fijn dat ik je heb kunnen helpen via de chat.

Totaalplaatje klopt helemaal!

Mooi aanbod op de overzichtelijke website, snelle levering, goed verpakt... het hele plaatje klopt! Hier kom ik absoluut terug.

10 april 2021

Beste Naomi,

Bedankt voor je leuke review! Daar doen we het voor.

Liselotte

Snelle levering leuk contact met crazy…

Snelle levering leuk contact met crazy labels, bestel er volgende keer zeker weer.

10 april 2021

Beste Willem,

Bedankt voor de mooie review! Fijn dat je dit zo bij ons ervaren hebt. Een goede service vinden wij erg belangrijk.

top !

top , alles prima geregeld !

5 april 2021

Antwoord van Crazylabels BV

Goed om te lezen! Bedankt voor je review en tot de volgende keer.

super

zeer goede winkel, ik kreeg heel snel wat ik wilde

30 maart 2021

Hi Pawel,

Bedankt voor je positieve review. We zijn blij dat je tevreden bent en zien je graag de volgende keer terug bij Crazylabels.