2,3

Slecht

Geen gegevens bekend over review-uitnodigingen

Vreemd bedrijf.

Vreemd bedrijf. Loopt langs elkaar met communicatie van de winkel en uitvoering.
Bedrijfsleider uiterst onvriendelijk.
Rekent voor dingen die niet zijn uitgevoerd. Komt ook niet met redelijke oplossingen.

De externe monteurs wel vriendelijk en werken netjes.

Maar van de winkel, en bedrijfsleider moet je het niet hebben.

2 februari 2026

Slechtste bedrijf ooit! Gouden tip. Ga niet met dit bedrijf in zee.

Het is dat je minimaal 1 ster moet geven om een review te schrijven, maar dit bedrijf verdiend nog niet eens 1 ster.

Slechtste bedrijf én werknemers ooit. Alleen maar asociale mensen die hier werken.

Helaas een zogenoemd “anti fingerprint” keuken (die helaas alleen in de showroom een anti fingerprint coating heeft) en een vloer (die grotendeels beschadigd geleverd is) bij dit bedrijf afgenomen. Verliep op het begin al ontzettend rommelig.
Keuken die wordt ingetekend op een manier die niet eens mogelijk is en waar wij als consument zelf achter moeten komen. Nadien aanpassingen gedaan, maar Cre8Kitchen/afbouwinstijl trokken zich terug en bleven qua prijs voet bij stuk houden, terwijl we heel veel moesten inleveren van de keuken. Meerdere gesprekken verder, maar we konden helaas niet meer terug.
Keuken is goed gemonteerd door Florank. Hij is de ENIGE binnen dit bedrijf die zijn afspraken nakomt en kundig te werk gaat.
Op de dag dat de vloer gelegd zou worden was de vloerenlegger van Cre8kitchen/afbouwinstijl ziek en er werd moeizaam vervanging geregeld. Ook wij als consument moesten hier ons continue mee bemoeien, omdat er anders niks van terecht zou komen. Uiteindelijk is dit gelukt, maar konden ze de vloer deels leggen, omdat er niet voldoende voorraad bleek te zijn. Dit waren absoluut niet de afspraken! We hadden duidelijke datums zwart op wit, maar zelfs dan maakt het hen niet uit. (De plinten moesten wij deels zelf leggen, omdat cre8kitchen/afbouwinstijl) dit niet meer kwam doen) Ook het contact van het personeel naar de consument via whatsapp is erg onprofessioneel en niet oké.

Kortom. Klanttevredenheid, service en goede producten staan NIET in hun woordenboek. Asociale werknemers wel!

GOUDEN TIP: ga niet met dit bedrijf in zee en voorkom al deze ellende.

Dit bedrijf bewijst wel weer hoe belangrijk een rechtsbijstandverzekering is.

2 mei 2025

Beste monteur????

De beste monteur heeft keuken geïnstalleerd!
Na diverse keren reclameren blijft plank verzakken, andere partij ingeschakeld, blijkt de ophanging ondersteboven te hangen.

Arme mensen die niet deze 'beste' monteur hebben

3 februari 2025

Alles volgens afspraak verlopen. Zijn alleen maar dik tevreden

Hallo, wij ook een keuken besteld bij Cre8. We kwamen voor vernieuwing van de oude keuken maar Lars wist ons ervan te overtuigen dat hij ook een ontwerp kon maken. Geweldige ervaring, werkelijk top. Binnen 2 maand stond de keuken er al, ook dankzij Florian de top monteur. Nu een jaar verder nog steeds erg tevreden en geen mankementen. Top bedrijf.

23 oktober 2024

Slechte service

Slechte service, slechte kwaliteit.
Al 14 maanden toezeggingen, maar nog steeds geen verbetering.
Ga niet met de,e partij in zee!!!

1 juli 2024

Bij problemen geen garantie

Als het op garantie aan komt, heb je bij dit bedrijf pech. 21 april 2024 gemeld dat onze vriezer kapot was. Geïnstalleerd in juli 2023. 7 juni pas reactie, maar daar zat al overduidelijk de aanname in dat wij de schade zelf veroorzaakt hebben. 18 juni: "de gaten vallen er ook niet van zelf in".
19 juni gaan onze eigen foto's naar de fabrikant, want Marco komt zelf niet kijken. Dus na bijna 2 maanden gaat Marco eindelijk wat doen, foto's versturen via e-mail...

Zelf contact opgenomen met de fabrikant. Binnen een week kwam er iemand kijken en constateerde dat de schade absoluut NIET door ons veroorzaakt kon zijn.

Intussen is het 4 juli, zitten we nog steeds met een kapotte vriezer als Marco dit stuurt: "Er zal door liebherr een nieuwe vriezer worden geleverd, die op dezelfde wijze zal worden geïnstalleerd als de vorige, deze zullen dezelfde montage hebben, dus ik ga ervan uit dat de kastdeur gewoon goed teruggeplaatst kan worden. Mocht dat niet zo zijn kun je ons daar niet voor aansprakelijk stellen, aan gezien liebherr (een derde partij) deze komt verwisselen……….. Echter mocht dat ergens misgaan zal ik niet moeilijk doen, en een nieuw front onder coulance kunnen leveren, hou echter wel rekening met 6 tot 8 weken levertijd voor een nieuw front."

Dus het bedrijf (Marco) laat ons maanden zitten met een kapotte vriezer en vindt zichzelf dan nog 'coulant' ook. Er is een nieuwer type geïnstalleerd, dus gewoon terug plaatsen van de kastdeur, bleek geen optie te zijn. Maar liever deze review dan weer een vraag stellen en maanden moeten wachten omdat meneer zijn mening klaar heeft.

Afbouw in Stijl is gelieerd aan Cre8kitchen.

Helaas wisten wij niet dat dit bedrijf bij vragen over garantie zo doet. We delen onze ervaring nu hier en met familie, vrienden, kennissen, collega's en mensen waarvan we horen dat ze op zoek zijn naar een keuken of badkamer.

16 juli 2024

Slecht zeer slecht

Slecht , slecht !! Ga niet met deze mensen in zee, je krijgt veel ende /problemen en het gaat ook veel geld kosten, Ik praat uit ervaring....

21 december 2023

Na 9 maanden nog een half afgemaakte keuken

Jan.2022 keuken besteld en in mei 2022 keuken geplaatst: echter aanrechtblad verkeerd opgemeten, geen plank met inbouwverlichting aan muur; verkeerde vaatwasser; deur koelkast ontbreekt, verkeerde plinten In juni 2022: alle onderdelen moesten opnieuw besteld worden. Vervolgens in sept 2022: alle onderdelen bleken verkeerd besteld te zijn en moesten opnieuw besteld worden. In feb 2023 (!!!!) na 9 maanden nog steeds een half afgemaakte keuken

18 februari 2023

Kwaliteit, prijs en service is top!

Wij hebben een zeer goede ervaring gehad bij de aanschaf van een keuken. Ismet stond klaar voor alle vragen waaronder ook de technische vragen. Meedenkend en zonder enig probleem is de offerte een aantal keer aangepast totdat wij helemaal tevreden waren. Keuken is van topkwaliteit en dat voor een eerlijke prijs. In de showroom hebben ze mobiele wanden en keukenopstellingen waardoor je een realistisch idee krijgt van ruimte. Dit was erg handig om te bepalen of een schiereiland praktisch was of niet in de desbetreffende woning. Met andere woorden: kwaliteit, prijs en service is top!

3 mei 2021

Is dit jouw bedrijf?