1. Lampenwinkel
  2. Lampenfabrikant

Over Creative Cables

Creative Cables: Creative and Accessible Lighting Solutions

Since 2013, Creative Cables has offered customizable lighting solutions, combining authentic Italian design and limitless creativity. With over 300 combinations of colored cables and 5000 components, it empowers customers and professionals to create unique, adaptable lamps for every space and style.

Discover how to bring light wherever you want, with our support at every step—from selection to realization.

4,6

Uitstekend

Vraagt klanten om een review

Heeft 73% van zijn negatieve reviews beantwoord

Reageert doorgaans pas na meer dan 1 maand

Late aflevering

Spullen komen uit Italie, duurt een eeuwigheid. Beloofde bezorgmoment wordt niet gehaald

11 februari 2026

Beste Eric,

Bedankt voor uw bericht!

Wij kijken graag samen naar de details van uw bestelling, maar helaas heeft u geen informatie achter gelaten bij uw review. Wij verzoeken u vriendelijk contact met ons op te nemen via het contact formulier op de website, indien gewenst.

Wellicht vinden wij zo de oorzaak van de vertraging, om samen een passende oplossing te vinden.

Creative-Cables

Klantenservice

Naast dat de lampen top zijn is de klantenservice geweldig! Ik had 3 cadeaubonnen waarvan de vervaldatum er aan zat te komen binnen 2 dagen. Toen ik de bonnen wou gebruiken kreeg ik een fout melding maar dat hebben ze binnen één dag weten op te lossen, na een fijn telefoongesprek en goede mail communicatie met heel veel begrip voor onze situatie, hebben ze het perfect opgelost, ook kregen we de tijd om onze aankopen te doen, ondanks dat we zelf lang hadden gewacht met het gebruik maken van bonnen, gaven ze ons het geduld en de tijd, wat ik ontzettend waardeer, nogmaals super bedankt en in het bijzonder super bedankt Fleur!

16 december 2025

Hallo D Spaans,

Hartelijk dank voor uw mooie review!

Wat fijn om te lezen dat u zo tevreden bent over de lampen én over de ondersteuning die u heeft ontvangen.

Nogmaals dank voor uw vertrouwen in Creative Cables en voor het nemen van de tijd om deze positieve feedback achter te laten.

Creative Cables Customer Support

De plafond kappen zijn van goede…

De plafond kappen zijn van goede kwaliteit en ze waren goedkoop.

14 januari 2025

Hallo W.,

Bedankt voor uw positieve review! Fijn om te horen dat u tevreden bent met de kwaliteit en de prijs van onze plafondkappen. We hopen u in de toekomst weer van dienst te mogen zijn!

Creative-Cables Customer Service

Beste service en advies voor goede…

Beste service en advies voor goede prijs.
Top product kwaliteit.
En snelle levering, wat wil je nog meer?!
Hartelijk dank!

14 januari 2025

Beste Roland,

Hartelijk dank voor uw geweldige review! We doen ons best om kwaliteit, deskundig advies en snelle levering te bieden, en het is fantastisch om te horen dat dit gewaardeerd wordt. We hopen u snel weer te helpen!

Creative-Cables Customer Service

Tevreden over levertijd en product maar…

Tevreden over levertijd en product maar schandalige bezorging door UPS. Na aanbellen doos in centrale hal gedropt en niet aan huis afgeleverd!

8 januari 2025

Beste PG,

Bedankt voor uw feedback! We zijn blij om te horen dat u tevreden bent over onze levertijd en het product.

Het spijt ons echter te horen dat de bezorging niet naar wens was. Helaas hebben wij geen controle over de service van externe bezorgdiensten, maar we begrijpen hoe vervelend dit kan zijn. We waarderen uw bericht en zullen uw feedback zeker in overweging nemen om onze service verder te verbeteren.

Desondanks de hinderingen, hopen wij u in de toekomst weer van dienst te mogen zijn.

goede en vlotte sevice

15 december 2024

Hallo Bart,

Bedankt voor uw positieve review! Fijn om te horen dat u tevreden bent met onze service. We helpen u graag weer in de toekomst!

Creative-Cables Customer Service

Prima en op tijd bezorgd

19 december 2024

Hallo Ingrid,

Bedankt voor uw review! We zijn blij dat uw bestelling op tijd is bezorgd en aan uw verwachtingen voldeed. Veel plezier met uw aankoop!

Fijne materialen

Zag mooi uit makkelijk te gebruiken en precies waar ik op hoopte om oude lamp leuke nieuwe leven in te blazen

25 november 2024

Hallo Geeke,

Bedankt voor uw positieve review! Geweldig om te horen dat de materialen aan uw verwachtingen voldeden en dat ze uw oude lamp een nieuw leven konden geven. Veel plezier met uw vernieuwde lamp!

Prima bedrijf

Gewoon netjes afgehandeld

15 november 2024

Beste Rob,

Bedankt voor uw review! Fijn om te horen dat alles netjes is afgehandeld. We waarderen uw vertrouwen in ons en helpen u graag in de toekomst weer!

Creative-Cables Customer Service

Reviews in alle talen tonen. (533 reviews)