Precies wat hieronder staat
Precies wat hieronder staat. Toen het niet snel lukte om een bekend reparatiebedrijf aan de lijn te krijgen ben ik verder gaan zoeken en kwam ik op deze website terecht (Hetzelfde als cvketel-experts en cvketel-nu). Aan de lijn vroeg ik nog naar een prijs indicatie en het bedrag 180 euro werd genoemd.
Een paar uur later kwamen twee monteurs langs. Ik vertelde de situatie (ontstekingsstoring) en ze demonteerden de cv, haalden de ontstekingspin eruit en vertelden dat deze aan vervanging toe is. Ze zeiden dat ze even een nieuwe uit de magazijn gingen halen. Ruim een uur later kwamen ze terug en monteerden de nieuwe ontsteker, stofzuigden wat en spoelden een onderdeeltje schoon.
Toen de factuur van 750 euro. Met pin dan toch maar betaald. Eenmaal weg precies dezelfde storing… Weer gebeld en ze zeiden dat ze bij een klant waren en me zouden terugbellen, aangezien dit wel binnen de garantie valt zeiden ze.
Niet teruggebeld en ik dus twee uur later weer bellen. Ze moesten met de baas overleggen en ze zouden erop terug komen.
Pas toen verder ging zoeken zag ik deze reacties. Ondertussen met mn jong gezin in de kou..
Als iemand juridische stappen wil ondernemen help ik zeer graag. Mail me naar elreyholandecito “apenstaartje” gmail.com (alias adres vanwege privacy, anders geformuleerd omdat emailadressen niet zijn toegestaan)