2,2

Slecht

TrustScore 2 uit 5

Precies wat hieronder staat

Precies wat hieronder staat. Toen het niet snel lukte om een bekend reparatiebedrijf aan de lijn te krijgen ben ik verder gaan zoeken en kwam ik op deze website terecht (Hetzelfde als cvketel-experts en cvketel-nu). Aan de lijn vroeg ik nog naar een prijs indicatie en het bedrag 180 euro werd genoemd.
Een paar uur later kwamen twee monteurs langs. Ik vertelde de situatie (ontstekingsstoring) en ze demonteerden de cv, haalden de ontstekingspin eruit en vertelden dat deze aan vervanging toe is. Ze zeiden dat ze even een nieuwe uit de magazijn gingen halen. Ruim een uur later kwamen ze terug en monteerden de nieuwe ontsteker, stofzuigden wat en spoelden een onderdeeltje schoon.
Toen de factuur van 750 euro. Met pin dan toch maar betaald. Eenmaal weg precies dezelfde storing… Weer gebeld en ze zeiden dat ze bij een klant waren en me zouden terugbellen, aangezien dit wel binnen de garantie valt zeiden ze.
Niet teruggebeld en ik dus twee uur later weer bellen. Ze moesten met de baas overleggen en ze zouden erop terug komen.
Pas toen verder ging zoeken zag ik deze reacties. Ondertussen met mn jong gezin in de kou..

Als iemand juridische stappen wil ondernemen help ik zeer graag. Mail me naar elreyholandecito “apenstaartje” gmail.com (alias adres vanwege privacy, anders geformuleerd omdat emailadressen niet zijn toegestaan)

23 januari 2025

Pas op oplichters!!

Pas op dit zijn oplichters!!!

Wij kregen 19 januari een storing op onze cv ketel!! Cv ketel direct is gekomen en hebben een diagnose gemaakt. En konden volgens hun de cv ketel niet maken!! En moesten onderdeel bestellen. En zouden dit woensdag of donderdag komen maken. En dinsdag zouden ze contact opnemen met ons over wanneer. Na dinsdag om 6 uur zelf contact met ze opgenomen te hebben werd er gezegd dat hun contact op zouden nemen met de monteur over het hoe en wat en wanneer de planning was om het te komen maken. Woensdag nog maar eens gebeld naae cvketel - direct. En ook hier kregen wij weer te horen dat ze contact op zouden nemen met de monteur waarop ik een beetje boos werd en gezegd heb dat dit gister ook al zo was en dat ik onder tussen al 3 dagen zonder warm water en verwarming zit. Met kinderen in huis.. hebben die zondag trouwens ook 211 euro moeten betalen voor het komen en diagnose moeten stellen voor wat er was. Donderdag hebben wij zelf maar een andere cv monteur gebeld en raad eens binnen 5 min hadden wij weer warm water en verwarming! Dus pas op voor deze oplichters!!

19 januari 2025

Schande

Schande! Zouden de ketel komen maken. Hebben wat ontlucht en schoongemaakt en vroegen vervolgens 465 (!!) euro. Betaald met pinapparaat.
Storing was meteen weer terug. We hebben ze keer op keer gebeld. 'We bellen terug' wordt er gezegd. Helemaal niet!! Opdoeken dit 'bedrijf'

14 januari 2025

Oplichters, Firma List en Bedrog

deze heren komen binnen op een manier van we gaan dit wel even fixen, en gooien er een aantal one-liners uit. in ons geval was de ketel aan een onderhoudsbeurt toe en een nieuw expansievat. wat prima mogelijk is aangezien de druk al geruime tijd binnen een aantal dagen zakt.

de heren geven aan na ongeveer 1,5 uur klaar te zijn. prima, vervolgens somt de meneer het volgende op.

35 euro voorrijkosten, niet schrikbarend en prima.
de servicebeurt van de ketel 275 euro, belachelijk wat een prijs.
het nieuwe expansievat installeren 260 euro, niet normaal het is buiten alle proporties.
daarnaast nog wat kleine dingetjes, het resulteerd in een factuur van 793,59. voor 1,5 uur omklooien aan mijn ketel.

je moet eerst betalen, ze hebben je e-mail en de factuur wordt digitaal verzonden. maar tot op dit moment heb ik nog niet een factuur gezien.

na de werkzaamheden krijg ik het vermoeden dat mijn ketel niet doet wat deze zou moeten doen, dus neem ik een kijkje op de zolder.

wat ik daar aan tref is toch wel schrikbarend, er staat een emmer vol met water wat uit de ketel is gekomen. het oude expansievat ligt in de hoek, de ketel staat in storing met 0,4 bar op de klok.

nu beginnen mijn handen toch te jeuken, eerst meneer gebeld, die alle mogelijke smoezen verzint, van tot het werkt goed tot meneer u dreigende toon zegt mij dat ik dit gesprek ga beeindigen u hoort van mij.

natuurlijk hoor ik niets meer van meneer, want dit is hoe meneer geld aftroggelt van mensen die wel hard en eerlijk werken voor hun geld.

ik heb er voor gekozen de cv ketel zelf nader te inspecteren om te kijken wat het probleem kan zijn. het volgende ontdek ik, ze hebben de hele ketel uit elkaar gehad en bij het in elkaar zetten hebben ze de draden van de druksensor geklemd tussen de stalen delen. wat zorgt voor een sluiting op de massa van het toestel.

een cv ketel wil niet meer gevuld worden als de druksensor niet werkt want dit is een ingebouwde beveiliging. ik heb zelf de ketel weer uitelkaar gedraaid en de draden gesoldeerd en losgemaakt. de druksensor werkt weer en ik kan het systeem op druk zetten.

maar deze heren zijn een belediging voor het geschoolde vak personeel. zulke lui moeten uit dit vakgebied geweerd worden. mooie praatjes binnen 24 uur opgelost. nee binnen 24 uur grotere problemen veroorzaakt dat is wat deze mensen doen.

ik heb er voor gekozen een advocaat in te schakelen, mensen die dezelfde ervaringen hebben raad ik aan dit ook te doen. en anders misschien aan te sluiten.

deze mensen moeten gewoon de verantwoordelijkheid dragen voor wat ze mensen aan doen.

15 januari 2025

Oplichting door CVKetel-Direct.nl

Op maandag 30 december 2024 heb ik CVKetel-Direct.nl ingeschakeld vanwege een storing aan mijn cv-ketel. Twee monteurs kwamen diezelfde dag langs en concludeerden dat de ventilator vervangen moest worden. Omdat deze niet op voorraad was, werd mij verzekerd dat de nieuwe ventilator op vrijdag 3 januari 2025 tussen 8.00 en 10.00 uur zou worden geïnstalleerd.

Voor deze service betaalde ik direct een totaalbedrag van € 468,84 (inclusief btw), bestaande uit:

1. Voorrijkosten: € 35,00 (excl. btw)
2. CV-ketel diagnose + spoeddienst binnen 24 uur: € 199,95 (excl. btw)
3. Nefit Topline ventilator incl. montage (de helft als voorschot): € 270,00 (excl. btw)

Op vrijdag 3 januari zat ik om 8.00 uur klaar, maar om 10.00 uur was er niemand verschenen. Na telefonisch contact kreeg ik te horen dat er een fout was gemaakt in de planning, maar dat de ventilator alsnog dezelfde dag tussen 12.00 en 15.00 uur zou worden geplaatst. Tot mijn frustratie verscheen ook toen niemand.

Ik heb meerdere keren gebeld met CVKetel-Direct.nl, eerst werd er nog opgenomen daarna werd ik weggedrukt. Ik heb toen zeker tien keer achter elkaar gebeld zodat ze ook geen inkomende telefoon konden aannemen. Uiteindelijk kreeg ik iemand aan de lijn en te horen dat de ventilator “niet meer te krijgen zou zijn” en dat er ook niemand meer langs zou komen. Men bood excuses aan en beloofde dat het betaalde bedrag zou worden teruggestort of dat er tot een andere oplossing zou worden gekomen.

Verdachte details en nieuw inzicht:
Tijdens deze situatie ontving ik een factuur die was uitgeschreven op naam van CV Experts in plaats van CVKetel-Direct.nl. Opvallend genoeg bevatte de factuur geen KvK- of btw-nummer. Dit maakt het vrijwel onmogelijk om te achterhalen wie er verantwoordelijk is. Hierdoor ben ik ervan overtuigd dat dezelfde personen achter zowel CVKetel-Direct.nl als CV Experts zitten.

Daarnaast blijkt achteraf dat de website veel kenmerken heeft van een malafide organisatie:
• De website is recent geregistreerd.
• Er ontbreekt bedrijfsinformatie.
• Het e-mailadres bestaat niet en bounced.
• Links naar social media werken niet.

Het lijkt erop dat ze mensen in nood, zoals tijdens koude winterdagen, op een eenvoudige manier oplichten door zich voor te doen als een betrouwbaar installatiebedrijf.

Gevolgen van de situatie:
• Sinds de belofte om mijn geld terug te storten heb ik niets meer van hen vernomen.
• Ik heb zelf een ventilator moeten bestellen en laten installeren, wat extra kosten en tijd met zich meebracht.
• Tot mijn verbazing bleek dat de ventilator niet eens de oorzaak van het probleem was.
• Door hun nalatigheid en valse beloftes heb ik zeven dagen zonder verwarming gezeten in de winter, wat een bijzonder moeilijke situatie was.

NIET BELLEN! en zeker NIET BETALEN!

3 januari 2025

Kijk uit, oplichters!

Kwamen twee jongens langs met alleen basis kennis over cv-ketels. Vroegen 600 eu voor 1 uur en hebben niks gerepareerd. Stelde vervolgens ook nog voor om voor 370 eu een rapport te schrijven voor de opstalverzekering vanwege een lekkage die er niet was.
Simpelweg oplichters!

3 januari 2025

Oplichters!!

Niet bellen!! Oplichting!!
Beloven eerst de prijs te zeggen en dan pas aan het werk te gaan. Sturen geen factuur naar je door en gaan pas uit je huis als je betaald heb. €840,95 voor 1 uur werk waarvan ze voornamelijk gekeken hebben, 1 filter schoongemaakt en provisorisch met onze eigen tuinslangmateriaal het vulkraantje gemaakt hebben. Conclusie: ze weten niet waarom de CV ketel niet werkt (geen warm water en kachels werken niet, 6A storing nefit) we kunnen beter een nieuwe CV ketel nemen ipv het te laten onderzoeken en te maken. 840,95 euro lichter en nog geen steek verder. Ook de communicatie is sindsdien slecht en vrees dat we nooit een factuur krijgen.

Update: een "echte" monteur is langsgeweest, kostte in totaal 277 euro, het was een simpel iets wat vervangen moest worden.

Ik zoek mensen die nog meer door dit bedrijf is opgelicht, stuur me alsjeblieft een bericht via face book: Daisy van Gellekom - Houtekamer

28 december 2024
Toon reviews in alle talen. (8 reviews)

Is dit jouw bedrijf?

Gratis account aanmaken