CyberZoo AB Reviews

TrustScore 4 uit 5

Lees wat reviewers zeggen

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Riktigt bra! Har beställt från dom i flera år och aldrig haft några problem. Bra priser och smidiga leveranser, alla beställningar har varit välpackade och kommit utan problem, inklusive akvarium. Rek... Toon meer

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Blev otroligt dålig bemött av deras kundservice. Hade beställt ett antal varor men fick inte vad jag köpt. Först fick jag svar att dom tyckte det var konstigt då man ”scannar” sina varor 3 gånger inna... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Hahahaha är alltid lika kul att beställa lysrör och akvarie prylar från er då det är helt omöjligt att få upp förpackningarna utan sax och motorsåg :D 1/2 kg med varor och 3 kg packmaterial och tejp... Toon meer

Bedrijfsgegevens

4 sterren
3 sterren
2 sterren
1 ster

Geen recente geschiedenis van het vragen naar reviews

Heeft 60% van zijn negatieve reviews beantwoord

Zo gebruikt dit bedrijf Trustpilot

Ontdek hoe ze hun reviews verzamelen, beoordelen en modereren.

Alle reviews

24 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Beoordeeld met 2 van de 5 sterren

Kommer in i butik ser inte en kotte

Kommer in i butik ser inte en kotte. Ställer mig vid kassan och väntar. En av personalen kommer ut från lagret tittandes i mobilen. Verkar inte jätteintresserad av att vara tillmötesgående. Vad om lite tips om vad som skulle behövas till mitt projekt. Frågade sedan om personen hade tid att hjälpa mig leta fram sakerna som skulle handlas. Det märktes klart och tydligt att personen i fråga gjorde detta motsträvigt. Första och sista gången man handlar här….

18 september 2025

Antwoord van CyberZoo AB

Jag blir uppriktigt ledsen att läsa om din upplevelse. Det här är inte den känsla någon kund ska få hos oss. Ansvaret är helt mitt som ägare, och här har jag misslyckats.

Troligen mötte du en lagerpersonal som var på väg att plocka en vara och därför hade plocklistan i mobilen – men det är absolut ingen ursäkt.

Jag kommer se över våra rutiner så att all personal är helt införstådd med vad som krävs när de rör sig mellan avdelningarna. Hos oss ska du som kund ALLTID gå före allt annat (det borde vara självklart).

Kan jag på något sätt hjälpa dig med det du inte fick rätt hjälp med i butiken så finns jag här för dig personligen. Jag förstår om du fått nog av oss efter ditt besök, men om du ändå vill ge oss en chans till når du mig på ted@cyberzoo.se

Tack igen för din ärliga feedback – vi förtjänade den.
//Ted på CyberZoo

Good range of products

Good range of products, ship well and on time

4 september 2025

Antwoord van CyberZoo AB

Tack så mycket för din fina feedback! Vi är väldigt glada att du uppskattar vårt sortiment och att leveranserna fungerar som de ska. Hör gärna av dig om du har önskemål på fler produkter – vi utvecklar ständigt vårt utbud.

Mvh Team CyberZoo

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Snabb leverans. Beställde lördag vid kvällstid framme på 2xdagar.

2 september 2025

Hej Daniel,
stort tack för ditt fina omdöme! Toppen att din beställning kom fram så snabbt och smidigt. Vi lägger mycket tid på att ha ett bra flöde för leveranser, så det betyder mycket att du delar med dig av din upplevelse.

//Ted - CyberZoo

Dåligt fraktsätt.

Leverans med Post Nord fungerade inte skulle till en postbox i Väröbacka där jag befinner mig. Postboxen full så godset skickades till ombud på hemorten där jag inte befinner mig. Fick åka 16 mil och hämta. Skandal.

2 september 2025

Antwoord van CyberZoo AB

Hej Ivan! Vet inte vad som hänt där, men jag ser att paketet inte verkar uthämtat ännu? Givetvis hjälper vi dig lösa detta. Vi är alltid hjälpsamma, men du måste ge oss en chans att lösa problemet genom att faktiskt kontakta oss. Om du drar iväg ett mejl till oss på support@cyberzoo.se så LOVAR jag att vi hittar en lösning. Mvh Ted på CyberZoo

Beoordeeld met 2 van de 5 sterren

Dyrast

Snabba leveranser, som de flesta nätföretag nu för tiden men tyvärr har cyberzoo's priser blivit högst bland de flesta näthandlare. Handlar därför inte från dem längre.

5 juni 2025

Proffsigt

Jag köpte mina första pilgiftsgrodor i butiken. Mycket proffsigt och hjälpsamt bemötande av kunnig personal. Det kändes tryggt hela resan.

23 mei 2025

Amazing customer service

I am really happy this store exists. They have a huge offer of products and I don´t think I have ever experienced such good customer service as here. They are knowladable about their products and you can see that they are passionate about what they do.

16 mei 2025
Beoordeeld met 4 van de 5 sterren

Man måste skicka företagspaket för att…

Det framgick inte av hemsidan men det gick bra att kontakta kundservice och få en returfraktsedel.

13 januari 2025

Tjena Max!
Vi har åtta olika ombud som returer kan hamna hos, så det är tyvärr inte möjligt för oss att åka mellan dessa för att hämta returer. Vi hjälper dig självklart att returnera med en returfraktsedel via oss, som oftast blir betydligt billigare än om du lämnar in paket själv. //Ted på CyberZoo

Absolut bästa!

Oslagbara! Sedan 2022 har detta varit min enda butik för akvarietillbehör. Deras breda sortiment, särskilt av Seachem och Fluval, i kombination med snabba leveranser och produkter av högsta kvalitet med långa "bäst före datum" gör dem till mitt självklaraste val.

Men det som verkligen sticker ut är deras exceptionella kundservice. De är otroligt kunniga och besvarar alla frågor med professionell och hjälpsam inställning samt alltid med kundens bästa i fokus. Inget "försäljningstjat" här inte!

Min Fluval Prism 2.0 lampa som jag har haft i nästan två år började dra in vatten, då frågade jag kundservice om det var "normalt" eftersom lampan fungerade fortfarande. Svaret jag fick var direkt, "nej, det är inte normalt, du har 2 års garanti på lampan så vi skickar hem en fraktsedel". Snacka om bra service, andra hade säkert försökt sälja på mig en ny!

Hos Cyberzoo har jag köpt en 450 liters Juwel Rio med tillhörande akvariebänk och även en Fluval Fx6 samt massa andra tillbehör och medel. Det var snabb leverans direkt hem till dörren. Inga konstigheter och de packar allt så noggrant och fint. Är mer än supernöjd!

Jag kan varmt rekommendera denna butik till alla akvarieentusiaster! 🌟

9 januari 2025

Kundservice i världsklass!

Min sambo fick något fel på sin Fluval FX6. Hittade inte kvittot och räknade med att möjligt få ett svar i vilken del vi behövde köpa. Men efter att jag skickat mejl med video på problemet så hörde cyberzoo av sig väldigt snabbt med att de skickar en ny motor till Fluval Fx6 på Garanti. Helt otroligt!! Det är därför man handlar på Cyberzoo för att dem är bäst när saker går sönder.

10 december 2024
Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

La en beställning på ett akvarium med…

La en beställning på ett akvarium med tillbehör en söndag kväll ,fick inte hem varorna förrän veckan därpå först måndag. Över 7 dagar tog det att få hem varorna. Servicen kanske är bra men leverans tiden är ur usel.

25 augustus 2024

Utmärkt!

Enkel hemsida att navigera på, fantastiskt bra kundservice över telefon, både trevliga och mycket kompetenta. Leveransen tog endast 2 dagar upp till Lappland! Välpackade produkter och också kvalitetsprodukter :)

27 augustus 2024
Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Det är helt omänskligt att låta minst 2…

Det är helt omänskligt att låta minst 2 marsvin få vara inne i en så liten bur det liknar mer en transport bur

27 juli 2024

Hej Gorg,
Eftersom vi inte säljer marsvin så får jag anta att detta gäller våra kollegor på ett annat företag.
Skulle uppskatta om du ville rätta till så att ditt omdöme hamnar rätt.
Tack på förhand. Mvh Ted Hansen, VD på CyberZoo

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Här ska jag handla igen!

Väldigt mycket produkter för reptiler, som de flesta andra zoobutiker inte har. Bra priser. Jättesnabb leverans också. Här ska jag handla igen!

24 april 2024

Dit is Trustpilot