Fantastisk service og MEGET venlig betjening. Jeg kontaktede dem torsdag og de kom ud dagen efter og servicerede 3 cykler. De var yderst professionelle og cyklerne blevet ordnet hurtigt og o... Toon meer
Lees wat reviewers zeggen
Top anbefaling til Cykeltanken - hvis jeg kunne give mere end 5 stjerner, så havde jeg gjort det. Vi har både fået lavet service på vores ladcykel på vores hjemmeadresse til UG. Og senest igår s... Toon meer
Altid kompetent, hurtig og imødekommende service! Jeg er vild med konceptet om, jeg ikke behøver slæbe cyklen hen til en cykelsmed med, hvad det koster af tid og besvær for derefter at skul... Toon meer
Jeg har brugt Cykeltanken gennem de sidste mange år, og har altid fået vanvittig kompetent og professionel service. Priserne er mere end rimelige, og jeg er vild med konceptet med at jeg ikke skal tr... Toon meer
Bedrijfsgegevens
Informatie afkomstig van verschillende externe bronnen
Cykeltanken er det rullende cykelværksted, vi kører ud til dig, et aftalt sted, eller til din arbejdsplads og ordner straks din cykel på stedet.
Contactgegevens
Geen gegevens bekend over review-uitnodigingen
Zo gebruikt dit bedrijf Trustpilot
Ontdek hoe ze hun reviews verzamelen, beoordelen en modereren.
Det eneste rigtige!
Det eneste rigtige!
Super hurtig og god service. Der koster det samme som at gå til normal cykelhandler. Det gør jeg aldrig igen. Kun cykeltanken fra nu af. De varmeste anbefalinger herfra.
best service and best communication
best service and best communication, polite conversation even when disagreeing. Did small additional things without charging extra.
Super service og rimelige priser.
Fantastisk hurtig og professionel service
Fantastisk hurtig og professionel service til fair pris, så jeg kan kun anbefale dem til alle.
Fantastisk og gennemført service
Fantastisk og gennemført service! Cykeltanken kom til min arbejdsplads og fiksede cyklen på stedet. Nemt og hurtigt. Største anbefaling herfra!
Fedt koncept, ærlig og kompetent service
Er meget begejstret for konceptet hvor de kører ud til kunden i eksempelvis arbejdstiden og fixer cykel imens du alligevel ikke skal bruge den. Det fungerer bare 100%
Serviceniveauet er tårnhøjt! (i en ellers broget branche) Uddannede cykelsmede som fremstår kompetente og ærlige. Kan kun anbefales!
God og professionel service og behandling
Jeg har skiftet job og har altid været vant til at være i nærheden af en cykelhandler så hvad gør man når man ikke vil mangle sin cykel ? Så jeg fandt Cykeltanken og hvilken positiv oplevelse. Super god service. Jeg blev ringet op da jeg havde skrevet til dem. Der blev lavet en aftale og der blev ringet da de holdt på pladsen indenfor aftalt tid. Professionel betjening og til en absolut rimelig pris. Min cykel vil fremover få både en forårs og efterårseftersyn hos Cykeltanken. Dejligt med positive oplevelser.
Mvh Ellen Laut
Bedste anbefalinger
Jeg har brugt Cykeltanken gennem flere år nu. God service, gode priser og en cykel der spiller 100% når de har været på besøg.
Bedste anbefalinger herfra.
Perfekt og hurtig service
Perfekt og hurtig service. Jeg havde akut brug for hjælp til at få skiftet dæk på min ladcykel og ringede til Cykeltanken. De kunne ordne den samme dag, og ville ringe i forvejen, og som sagt så gjort: Et par timer senere samme dag blev min cykel fikset af en flink og meget høflig og hjælpsom ung fyr. Jeg var enormt lettet og glad, da jeg ikke havde kunnet overskue at komme afsted til en cykelmekaniker og få min cykel ordnet, som jeg er meget afhængig af ift at bringe og hente mit lille barn fra institution. Anbefaler varmt Cykeltanken og vil klart benytte deres service en anden gang.
Enormt god service
Vanvittig god, hurtig og personlige service. Skulle have et lille eftersyn, det blev løst på 20 minutter, og nu spiller alt max. Stor anbefaling af Cykeltanken herfra, jeg bruger dem i hvert fald næste gang min cykel mangler hjælp.
Hurtigt, venligt og fornuftig pris!
Jeg ringede med ordene "der er noget galt med min cykel, og mit umiddelbare bud er at det gearene, men jeg aner det ikke. Jeg er på arbejde, men min mand er hjemme"
1 time og 45 min efter, er min cykel klaret, for 300 kr inkl alt.
Kæden er også blevet smurt og strammet op "nu de alligevel var i gang", uden beregning.
Og her gik jeg og troede at jeg skulle betale det hvide ud af øjnene, for at få nogen til at redde min cykel, i nedlukningstiden..
Det er ikke sidste gang jeg bruger dem!
Super god service !
Jeg kan varmt anbefale cykeltanken, de yder virkelig god service! :D - Det er bestemt ikke sidste gang at jeg benytter mig af dem.
Hurtigt og nemt kørende igen ^^
Kontaktede dem om morgenen, og fik cyklen ordnet samme eftermiddag uden at jeg skulle bruge tid på transport. Køreklar uden problemer og til en god pris endda :)
Fik skiftet kæden
Fik skiftet kæden. Som at få en ny cykel. Hurtigt effektivt og billigt. Højeste anbefalinger.
Super service
Super service! Nemt, hurtigt og slet ikke sidste gang at jeg benytter Cykeltanken. Særligt tak til Mikkel for at være så imødekommende
Genialt koncept
Genialt koncept - serviceminded og professionel!
Kan klart anbefales..
Ekstrem hurtig og meget professionel service
Cykeltanken dukkede op 15 min. efter jeg ringede for at bestille tid. Fik en meget venlig og professionel service, og cyklen var efterset og færdigbehandlet på 15 min. Vidste ikke det kunne være så nemt at få repareret cykel, og jeg synes prisen er yderst rimelig. Jeg vil fremover altid benytte Cykeltanken.
Super
Super, super service!
Jeg ringede til Cykeltanken kl.09 om morgen ca. to timer efter bankede de på min dør og så gik de ellers straks i gang med at udfører eftersyn og slange + dækskifte på min cykel.
Alt i alt super service, fornuftige priser, god faglig rådgivning som kan forstås og så er det simpelhent så fantastisk at de kan komme hjem til en og fikse cyklen 🤩 kan stærkt anbefale Cykeltanken!
Spændende koncept som jeg fik testet i…
Spændende koncept som jeg fik testet i dag.
De kom til den aftalte tid, udførte reparation og gennemgang af cyklen. Prisen var bestemt konkurrencedygtig.
Kan anbefales
Iden med det hele er godt
Iden med det hele er godt, i en travl hverdag..
Dog, oplevede jeg ikke de levede op til deres ry eller fine anmeldelser herinde.
Dit is Trustpilot
Lees meer over Trustpilots reviewproces.
Hier vind je 8 tips voor het schrijven van een goede review.