Vanvittig god service Det var så første gang men absolut ikke sidste gang jeg anvender dækoghjul. Nem at lave aftaler med og kommer til den aftalte tid. Kan kun anbefales
Lees wat reviewers zeggen
En redningsmand ud over det der er standard. Jeg stod brandt af en anden virksomhed, hvor jeg havde booket en aftale med. Stod udenfor den anden virksomhed som afviste mig og ikke ville hjælpe, med... Toon meer
Kan varmt anbefale dæk og hjul til alt fra service opgaver til dæk skift. Super kompetent betjening, skarpe priser og aftaler der overholdes som planlagt. Og så er Thomas er altid super behagelig... Toon meer
Bedrijfsgegevens
Geschreven door het bedrijf
Dæk & Hjul er et rullende dækværksted på Sjælland og i København, der kommer til dig hvor du er. SPAR TID OG PENGE - ring til Dæk & Hjul på 22 88 66 44. Salg af dæk og fælge.
Contactgegevens
Vanvittig god service
Vanvittig god service
Kan kun anbefales
Bedste service af Thomas
Bedste service af Thomas. 2 gange de seneste 2 måneder har vi ringet til Thomas fra Dæg og Hjul fordi vores dæk er sprunget, første gang kom han hjem på vores adresse og skiftede det, 2. gang var igår, Thomas ringede klokken 09 og informerede mig om at nu havde han skiftet mit dæk på min bil som stod på en ringvej, og jeg kunne bare hente bilen - jeg var blown away over hvor nemt han gør det for brugeren. Kan varmt anbefale ham. Topklasse service.
Dæk skifte hjemme
Dækskifte hjemme.
Ringede onsdag og fik en tid til dækskifte om fredagen.
Hurtigt og i top arbejde kan klart anbefales og prisen er ganske god. Vil klart bruges en anden gang.
En redningsmand!
En redningsmand ud over det der er standard.
Jeg stod brandt af en anden virksomhed, hvor jeg havde booket en aftale med. Stod udenfor den anden virksomhed som afviste mig og ikke ville hjælpe, med et deformt fordæk og Thomas afviste ikke en grædende kunde i nød og ville gerne hjælpe mig i nød. Så jeg kan varmt, varmt anbefale Thomas og hans service !
Super god service
Super god service: aldrig kører jeg igen på værksted for at skifte hjul. Thomas kommer forbi, gå til værks og leverer et super godt styk arbejde med et smil til en god pris.
At stå med et fladt bildæk er ikke…
At stå med et fladt bildæk er ikke sjovt, men fandt Dæk og Hjul på nettet. Det betyder meget at blive mødt af en venlig, hjælpsom person i telefonen. Det blev jeg, og har netop fået ordnet dækket, så bilen kan køre igen. Fedt koncept ikke at skulle aflevere bilen på værksted, men få den lavet med det samme, uden at skulle finde lånebil først! Vil klart anbefale Dæk og Hjul, og dem jeg ringer til en anden gang!
Super service og hurtig udrykning
Super service og hurtig udrykning.
Skrev søndag aften og bilen var lappet mandag morgen.
Grundigt udført arbejde efter alle kunstens regler.
Fantastisk service!
Fantastisk service!
Thomas mødte op på vores adresse til aftalt tid og jeg var hurtigt kørende igen.
Han var behagelig, hurtig, professionel og ikke mindst ærlig. Jeg kommer helt sikkert til at ringe efter ham igen, næste gang jeg står med et punkteret dæk!
Fantastisk service
Fantastisk service.
Hurtigt og professionelt hjulskifte på vores hjemmeadresse.
Kan helt klart anbefales.
Stod i Roskilde med et fladt dæk
Stod i Roskilde med et fladt dæk, og var absolut på den, da jeg havde møde 1 time efter.
Jeg tog chancen og ringede til Thomas, da jeg havde hørt om ham, og også set hans reklame, og fik en super oplevelse.
Beskeden jeg fik, var at jeg bare skulle finde en åben plads, hvor der kunne stå en stor Mercedes Sprinter.
Indenfor 20 min. stod Thomas og havde hjulet af, og var igang med at lappe.
Indenfor lige så kort tid, var jeg kørende, og nåede hvad jeg skulle.
Kan varmt anbefale hans service til alle. Virkelig cool. Samtidig også super venlig og rar. 😉
Hurtig, god og effektiv service
Hurtig og effektiv service. Intet at sætte en finger på!
God faglig vejledning
God faglig vejledning, ærlig og overholder aftaler - Kan absolut anbefales 👍
Kan varmt anbefale dæk og hjul til alt…
Kan varmt anbefale dæk og hjul til alt fra service opgaver til dæk skift.
Og så er Thomas er altid super behagelig og hjælpsom :-)
God Service til aftalt pris
God Service til aftalt pris
Har brugt daekoghjul lige fra klima service til rudeskift ,alle aftaler overholdt til punkt & prikke , kan klart anbefale at benytte Thomas.
Anders
Rigtig god og hurtig service
Rigtig god og hurtig service. Kan bestemt anbefales.
Altid patentlig
Har benyttet DækogHjul flere gang.
og er aldrig blevet skuffet.
Faglig meget dygtig.
Ærlig og mega fleksibel mekaniker
Ærlig og mega fleksibel mekaniker, der gerne kommer ud på din adresse. Altid sød og serviceminded med absolut fornuftige priser.
Kan kun anbefale Thomas :-)
Helt fantastisk og pålidelig service
Helt fantastisk og pålidelig service. Thomas er dygtig og man kan altid regne med ham, også i nød situationer. Kan virkelig anbefales!
Fremragende service og priser.
Ærlig mekaniker
Ærlig mekaniker - dem er der ikke mange af og så slipper man for værkstedstid.
Lees meer over geverifieerde reviews.