Dagknaller Reviews

3,7

Zeer tevreden over Dagknaller, meerdere keren wat besteld en mijn bestellingen snel ontvangen en volgens de specificaties. Eén keer aanspraak moeten maken op de garantie, via e-mail zeer correct en sn... Toon meer

Sturen inferieure Chinese oortjes in plaats van de afgesproken Anker oortjes... Alle mensen hebben de "Mpow" oortjes gehad. Pure oplichting. Op de pakbon staat zelfs duidelijk: ANKER SOUNDCORE. Up... Toon meer

2-Pack - Soundcore - Life P2 TWS Bluetooth hoofdtelefoon besteld maar kreeg deze slechte mpow mbits s maar die blijken defect te zijn, krijg melding please charging terwijl die de 3u aan de... Toon meer

1. Kinderspeelgoedwinkel
  2. Elektrische apparatuur winkel
  3. Spellenwinkel

Alles koop je voor een koopje!

Gemiddeld

Alle reviews

0 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Onjuist en tweedehands product geleverd

Oordopjes besteld van het merk Anker. Totaal ander, goedkoper merk geleverd gekregen (MPOW). Volgens mij ook nog eens een tweedehands en/of geopend product aangezien de verpakkingen open geweest zijn en slecht terug ingepakt. Klantenservice slecht bereikbaar. Heb nog geen oplossing aangeboden gekregen.

23-01: Op basis van onderstaande reactie mijn review aangepast. Bedankt voor de oplossing. Kleine tip: ik heb nog steeds geen e-mail communicatie gehad. Misschien alle orders in de toekomst een e-mail sturen? Als ik niet op Trustpilot had geschreven of jullie Facebook had bekeken had ik het nooit geweten.
23-01 2: Ondertussen ook een nette e-mail gekregen. Het heeft iets meer tijd gekost dan misschien mensen verwachten maar zeer netjes afgehandeld.

Antwoord van Dagknaller

Door een fout in ons systeem is er voor de Dagknaller van 16 feb jl een verkeerd artikel geleverd. Helaas kunnen wij het daadwerkelijke artikel niet leveren.

Het aankoopbedrag zal zo spoedig mogelijk worden teruggestort en mocht u ondertussen het foutieve artikel reeds geleverd hebben gekregen, kunt u dit in uw bezit houden.

Teleurstelling.

Teleurstelling.

Ander product geleverd dan waar ze mee hebben geadverteerd. En niet in een individueel geval, maar massaal.

Edit: zie zojuist dat Dagknaller een reactie heeft geplaatst. Mochten ze het op die manier oplossen, pas ik mijn review in positieve zin aan. Even afwachten nog.

Edit2: prima opgelost.

Onze excuses voor het ongemak.

Oordopjes ander goedkoper merk geleverd

Oordopjes besteld van het merk Anker. Op factuur staat 2-Pack Soundcore Life P2 TWS Bluetooth hoofdtelefoon PX7 waterbescherming, maar bij het openen van de order blijken er twee verpakkingen van een ander merk in te zitten uit een veel lagere prijsklasse (MPOW MBITS S). Andere reacties geven zelfs aan dat deze defect zijn. Niet te vergelijken. Op moment van schrijven nog geen reactie op mijn mail.

Inmiddels goed opgelost. Jammer van het foutief adverteren, maar dat is dan niet anders.

Onze excuses voor het ongemak.

Levert gewoon een ander merk dan besteld...

Mooie '2-pack' oordopjes besteld met een dagdeal. Krijg ik (en velen met mij, ik denk iedereen) een compleet ander en veel goedkoper merk toegestuurd. De klantenservice is abuis, en 'weet niet wat er gebeurd is'. Er is op het moment geen oplossing voor ons.

Bewerking na reactie bedrijf:
Nette oplossing, ik begrijp dat ze zelf ook de dupe zijn tussen de leverancier en de klant. Ik begrijp echter niet waarom nadat de eerste klanten hebben geklaagd, nog bestellingen uit de deur zijn gegaan en vanuit het bedrijf zelf pas communicatie is gekomen na klachten. Eigenlijk 4 sterren hiervoor, maar een extra ster omdat het product niet retour hoeft.

Onjuiste producten geleverd

Oortjes van Anker (Soundcore Life P2) besteld via deze site. De veel goedkopere MPOW MBITS S geleverd gekregen. Hoogstwaarschijnlijk defect, want het ene oortje ging niet aan en de andere vroeg na max 5 minuten al om opnieuw opgeladen te worden.

EDIT:
Dagknaller heeft geld teruggeboekt en mag het product (kwalitatief slecht) houden. Extra ster voor deze service.

Onze excuses voor het ongemak.

Slechtere oordopjes geleverd dan besteld

Voor het eerst bij Dagknaller besteld en een ander, slechter product geleverd dan besteld. Naar wat ik gelezen heb hetzelfde probleem bij veel andere mensen. Riekt naar oplichting.

Update 28/2: terugbetaling ontvangen, probleem is netjes opgelost. Helaas dus niet de bestelde oordopjes kunnen ontvangen. Beoordeling aangepast.

2-Pack - Soundcore - Life P2

maar die blijken defect te zijn, krijg melding please charging

terwijl die de 3u aan de lader is geweest.

inmiddels netjes opgelost. geleverde spullen mogen we houden en het geld krijgen we terug gestort

21 februari 2023

Onze excuses voor het ongemak.

slechte ervaring mee weinig communicatie

slechte ervaring mee.
Adverteren met andere dingen dan ze werkelijk opsturen.
Enige reactie blijft uit.

Update:
Hebben het nu netjes opgelost.

Inferieure draadloze oordopjes…

Bij dagknaller draadloze oordopjes besteld van het merk Anker (Soundcore). Uiteindelijk een gebruikt en geretourneerd product van een heel ander (inferieur) merk ontvangen. Met mij vele andere klanten. Vervolgens nul communicatie vanuit het bedrijf, ook geen reactie op e-mail. Dit mag natuurlijk nooit gebeuren.
Edit: nog altijd geen reactie gehad op e-mail, maar de hieronder aangeboden oplossing door dagknaller is meer dan adequaat. Review bijgesteld.

21 februari 2023

Goed

Betrouwbare webshop met elke dag een andere actie. De ene dag keer een scherpere aanbieding dan de andere dag. Levering is goed en snel.

5 mei 2022

Goede webshop met goede service en prijzen.

Meerder keren wat besteld. Keurig geleverd. En wow, wat een prijzen vaak. Weet soms niet hoe ze het doen, maar dat maakt niet uit. Ook 1 keer na bestelling wilde ik het toch niet om een reden. Even gemaild. Dit werd netjes geannuleerd en volgende dag het geld weer terug op de rekening. Ik ga hier vast nog vele keren bestellen!

30 december 2020

Geweldige aanbiedingen

Ieder dag krijg ik een mail van Dagknaller . Ik heb er al zoveel besteld :) dan ga ik vergelijken met andere site's en dan zie ik dat Dagknaller altijd een geweldige aanbieding heeft . Vandaag besteld = morgen in huis :) altijd goed verpakt ook . Ik ben superfan .

6 december 2020

Defecte Ventilator gekregen

Ze hebben me een ventilator opgestuurd die niet goed werkt, Ik heb toen gemailt en ze zeiden dat ik een video moest maken. Dat dus gedaan en vervolgens zeggen ze dat ze het probleem niet zien terwijl het overduidelijk niet goed werkt. Hier bestel ik dus nooit meer

17 augustus 2020

handdoeken

handdoeken besteld.
Supersnelle bezorging, perfecte kwaliteit!

30 juli 2020