Dako Verlichting Reviews 8

TrustScore 4 uit 5

4,2

1. Lampenwinkel

Informatie afkomstig van verschillende externe bronnen

Verlichting webwinkel Dako verlichting | Alles op het gebied van hanglampen, plafondlampen, binnenverlichting, buitenverlichting en tuinverlichting. Speciale aandacht voor de Philips Ledino en Ecomoods serie.

4,2

Goed

TrustScore 4 uit 5

Geen gegevens bekend over review-uitnodigingen

Helemaal top!

Begin april lampen besteld en betaald bij DAKO verlichting. Helaas ging het bedrijf failliet met als gevolg dat de lampen niet meer werden geleverd en dat ik ook naar mijn geld kon fluiten totdat het bedrijf werd overgenomen door Stephan Broeders.

Deze nieuwe eigenaar heeft echt alles in het werk gesteld om ons tegemoet te komen. Ondanks dat hij het niet verplicht was heeft hij onze bestelling / betaling gecheckt en heeft hij ons alsnog de bestelling geleverd.

Wat ons betreft dus helemaal geweldig en ook volgende keer, als we op zoek zijn naar verlichting, zullen we weer terecht komen bij DAKO verlichting.

11 juli 2013

Top Service na overname DAKO VERLICHTING door STEPHEN BROEDERS

Stephen Broeders heeft onlangs het failliete DAKO Verlichting overgenomen. Kort voor het faillissement van Dako hadden wij daar - na telefonisch contact met DAKO - een aardige bestelling geplaatst. Enkele dagen later kon men niet meer leveren en waren we onze met CC gedane betaling dus kwijt. TOT... Stephen Broeders DAKO overnam, ons belde dat hij er alles aan ging doen om de bestelling alsnog te leveren zonder dat wij hoefde bij te betalen! Inmiddels is alles KEURIG EN VOLGENS AFSPRAAK geleverd en werden we gebeld over kleurverschillen in de bestelde lampen en of dat de bedoeling was. STEPHEN SUCCES MET DAKO. Het is je gegund!
Henk Kroneberg

22 mei 2013

Nieuwe eigenaar DAKO-Verlichting komt zijn woord na!

In december hebben wij een lamp besteld bij de toenmalige eigenaar van deze webshop. In april 2013 bleek dat dit bedrijf niet meer aan haar financiele verplichtingen kon voldoen en dus ook niet onze bestelde lamp zou kunnen leveren. Ons geld zouden we dus kwijt zijn. Totdat dhr. Broeders van D-Sign Verlichting ons belde met de mededeling dat hij de failliete webshop ging overnemen en er zorg voor zou dragen dat onze lamp alsnog geleverd ging worden. Dit is hij volledig nagekomen! Gisteren is onze bestelde lamp geleverd en we zijn er erg blij mee. Uitstekend zoals Dhr. Broeders dit heeft opgepakt. Complimenten hiervoor.
Dus u kunt met een gerust hart uw bestelling weer gaan plaatsen bij DAKO of bij
D Sign verlichting!

20 mei 2013

Fantastische en zeer betrouwbare nieuwe eigenaar van Dako-verlichting!

Heel kort nadat ik mijn tuinverlichting had besteld én betaald had, kreeg ik het bericht dat vanwege financiële problemen de spullen niet meer geleverd zouden worden en ik mijn geld niet meer terug zou krijgen. Ondertussen is de webwinkel overgenomen en heeft een andere eigenaar. Deze beloofde aan de slag te gaan om te zorgen dat ik mijn spullen toch zou krijgen. En hij is deze afspraak nagekomen, want vandaag heb ik alsnog mijn verlichting mogen ontvangen! Ik vind het zeer bijzonder dat een nieuwe eigenaar voor eigen rekening de rommel van de vorige opknapt. Voor de nieuwe eigenaar is afspraak-afspraak! Een zeer betrouwbare web-winkel als je het mij vraagt. Ik weet iig waar ik mijn volgende bestelling plaats! Dako-nieuw: bedankt!

17 mei 2013

prima geregeld!

Nadat de vorige eigenaar van de webwinkel failliet is gegaan kon ik fluiten naar mijn geld én lamp. Vervelend en balen.
Tot mijn grote verbazing deed de nieuwe eigenaar mij een fantastisch aanbod, ik kreeg mijn bestelling alsnog! Wat een goede service, dat is wat mij betreft een gezond zakelijk inzicht en aandacht voor de klant. Mijn vertrouwen is hersteld en ik ben een erg tevreden klant.

14 mei 2013

Dako Verlichting - nieuwe start

We dachten dat door financiële problemen van oude eigenaar we nooit onze bestelde lampen zouden kunnen krijgen maar gelukkig heeft nieuwe eigenaar kon dat leveren
Onze complimenten daarvoor!

12 mei 2013