Lees wat reviewers zeggen

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

DanHegn installerede en smedejernsport med automatik hos os. De leverede god rådgivning og godt arbejde til en rigtig fin pris. Min kone og jeg er SÅ glade for slutresultatet.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

I december 2009 leverede Dan Hegn os en nydelig smedejernslåge. April 2012 reklamerede vi over at galvaniseringen slog igennem den sorte maling. Efter af vi havde e-mailet fotos og talt om diss... Toon meer

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Dårligste service jeg nogensinde har været udsat for og mest amatøragtige håndværk jeg har set. Nikolaj monterede en port hvor stolper stod skævt og porten begyndte hurtigt at hænge fordi det hele var... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Danhegn har leveret smedejernshegn og låge. Fik top vejledning til valg. Oplevede ingen pres, det hele foregik i en uhøjtidelig og god atmosfære. Levering og montering som lovet - var yderst fleksib... Toon meer

Bedrijfsgegevens

3 sterren
2 sterren
1 ster

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Jeg har bestilt og fået en dobbelt port…

Jeg har bestilt og fået en dobbelt port af danhegn. Den så fon ud med mindre skader som de lovede at lave efter montering. Desværre får en vognmand ramt lågerne og laver skader i malingen. Da det bliver en forsikrings sag, skal danhegn blot sende mig en pris på nye låger, det gør de og henter hurtigt lågerne igen. Da jeg får dem retur kan jeg se der blot er plet malet, da hakkerne stadig er der efter pulver lakeringen er slået af. Jeg fik en lovning på nye låger eller helt ny behandlet låger. Det sendte så en reparation som var dårligt udført. Det indrømmer Nikolaj også og lover derefter at der var bestilt nye låger til mig. Jeg har nu efter adskillige gange kontrakter dem og rykket. De lover de vender tilbage eller der kommer ny låge . Jeg har ventet snart et år siden skaden skete, og der er ikke fremdrift i sagen. Jeg er meget utilfreds med service og behandling af kunderne . Kan ikke anbefaledes. Varerne de bestiller, kan fåes hos mange andre leverandører som jeg fremadrettet vil bruge da danhegn ikke er til st stole på.

Svar efter danhegn har returneret svar.

Det var meget skidt at dette overhovedet skete men det var ingen problem for danhegn og lave dette til et beløb på ca 15.000kr. For disse penge formåede de hos en professionel maler at plet male lågerne som holde 4 uger, trods de selv afgav tilbud på dette som vi godkendte. Den så kaldte service opgave som var lønnet 15.000kr anses ikke herfra som en tjeneste/service, men bestilt og betalt arbejde. Da danhegn giver 10 år på overflade valgte vi selvfølgeligt dem til at udbedre så den var som ny. Dog tænker jeg ikke denne overflade som er plet malet holder 10 år.

22 juni 2020

Antwoord van Danhegn

Svar på Jannick Dyrners klage.

Jannick Dyrner har købt og betalt en smedejerns port fra DanHegn, en port som han var meget tilfreds med! efterfølgende fik han et par dygtige gartner til at smide et læs sten over porten, så malingen fik nogle skrammer, vi sendte porten til en professionel maler, men dette var ikke godt nok til Hr. Jannick Dyrner, som mente at maleren var en klaphat, men hvis Jannick ikke er tilfreds med den hjælp DanHegn og maleren kan yde så har Jannick været mere end velkommen til at finde en anden professionel leverandør til at løse opgaven. vi er kede af den dårlige anmeldelse da Jannick gav udtryk for at at han havde haft en god oplevelse med DanHegn. Desværre fik DanHegn en dårlig anmeldelse fordi vi på tog os en service opgave som intet har med DanHegn at gøre.

Ekstrem dårlig service

Ekstrem dårlig service

Danhegn har udskiftetet låger og port omkring vores kolonihaveforening.
Samarbejdet med Danhegn var OK lige indtil regningen var betalt. Herefter blev samarbejdet meget svært.
Det var nu næsten umuligt at komme i kontakt med Danhegn. Hvis vi ringede til kontoret med synligt
nummer blev telefonen aldrig besvaret. Når vi ringede med skjult nummer blev telefonen altid besvaret.
Et par gange lykkedes det at få udbedret nogle fejl ved at ringe direkte til montørerne. Deres ansættelse I
Danhegn ophørte kort tid efter.
Ved den sidste rettelse af Danhegns arbejde ringede vi ugentligt til Danhegn gennem 2 år. Først da vi
begyndte at ringe flere gange dagligt lykkedes det at få en aftale om udbedringen af arbejdet.
Desværre var arbejdet også denne gang af så ringe kvalitet at vi til sidst valgte selv udbedre arbejdet.Vi
blev desuden mødt af en meget ubehagelig montør der truede med at stoppe arbejdet når nogen henvendte
sig til ham.
Konklusionen må være aldrig at handle med Danhegn.
Kolonihaveforeningen Fremtiden på Østerbro.

15 februari 2019
Beoordeeld met 4 van de 5 sterren

God service og et flot resultat

Jeg har fået monteret en dobbeltport med automatik samt en havelåge efter specialmål. Smadder god service, fint arbejde og et rigtigt flot resultat! Selvom monteringen blev forsinket af et par omgange grundet sygdom og lignende, var kommunikationen i top.

Jeg vil klart anbefale Danhegn 👍🏻

16 augustus 2018
Beoordeeld met 2 van de 5 sterren

Vi har af to omgange købt hegn hos …

Vi har af to omgange købt hegn hos Jernhegn.dk som godt nok er søsterselskab eller lignende. Vi fik egentlig en okay behandling ved bestillingen, og fik også som aftalt leveret den del som Jernhegn.dk havde på lager-dog mod betaling for fragt på 800KR. Resten skulle leveres senest 8 uger efter, og vi havde bestilt håndværkere til opsætning fredag i den ottende uge. Eftersom vi ikke hørte fra JH.Dk ringede vi for at høre nyt om leverancen. De ville først modtage omtalte leverance om torsdagen og kunne derfor ikke levere som aftalt. Derfor kører vi selv afsted fra Viborg til Slagelse for at hente hegnet. Det står klart som aftalt, og min mand vil betale med det samme. Svaret på det var, at vi bare kunne betale via homebanking. Dagen efter afhentning bliver vi ringet op af indehaver med det spørgsmål om hvorfor vi ikke havde betalt den omtalte fredag. UNDSKYLD MIG- det var godt nok uforskammet, de kunne jo bare have taget imod pengene da min mand var på stedet for at hente de varer som JERNHEGN.DK ikke kunne levere som lovet, og måske lige trække vejret og vente til mandag inden der skulle rykkes for pengene..
Ærgerligt med kun to stjerner fra os pga. dårlig stil, især når deres varer faktisk er ganske gode.
En ting er sikker: VI HANDLER IKKE MED DET FIRMA IGEN.
PUNKTUM.

15 december 2017

Hej Lena,

Tak for din anmeldelse på DanHegn som du ikke har handlet med.

Du har handlet med JernHegn som ifølge ordrebekræftelsen, har garanteret levering af produkterne i uge 44/45. Vi ringer til dig i uge 44 og fortæller dig vi vil komme med varen lørdag i uge 44. Dette er ikke godt nok for dig, da du skal bruge varen fredag i uge 44. Du vælger selv at afhente varen hos JernHegn i Dalmose og du er oplyst via ordrebekræftelse og pr. telefon om vores betalingsbetingelser. Så det kan ikke komme som nogle overraskelse for dig at vores dankort terminaler er monteret i vores biler, og at det derfor ikke er muligt at modtage betaling på kontoret. Du har altså derfor misforstået dette allerede inden din ankomst. Vi har så stor tillid til vores kunder at vi udleverer varer til dig for ca. kr. 15.000,- uden nogle former for garanti af betaling af den faktura i får med hjem. Dette er ud over den vi selv aftaler med jer, som er at i straks og omgående vil overføre beløbet, ved hjemkomst, hvilket vel kun er rimeligt når varen er afhentet. Da vi tjekker vores konto næste dag kan vi se til vores store overraskelse, at aftalen ikke er overholdt og tillader os derefter at ringe jer op for at høre om der er sket en fejl med betalingen, med det resultat at vi får at vide at vi er meget aggressive med vores betalingsbetingelser? Det er med stor forundring at vi modtager denne anmeldelse for dig, da du to gange har handlet med os og derfor må kende til betalingsbetingelserne. At du ikke vil handle med os længere vil vi sætte stor pris på da det er svært, at handle med kunder der ikke overholder de aftaler som de selv har indgået.

Ydermere forstår vi ikke at det kan undre dig at det koster kr. 800,- at få leveret en varer fra Dalmose (Sjælland) til Viborg (Jylland).

Med Venlig Hilsen
JernHegn. ApS.

God service hos DanHegn.

Har handlet en speciel designet smedejernsport hos DanHegn med stor fornøjelse. De var hurtige til at komme og måle op og med efterfølgende god service på levering og montering.
I alt en rigtig god oplevelse og vil derfor anbefale DanHegn til andre købere.

4 september 2017

Varm anbefaling til DanHegn

Har købt mit nye hegn og låge hos DanHegn og har kun oplevet rigtig god service fra start. Har senere hen ringet ang. spørgsmål om håndtag på min hegnslåge, hvor jeg fik hurtig god hjælp. Service er i top. Det er virkeligt god kvalitet og til en super konkurrencedygtig pris.
Jeg kan kun varmt anbefale DanHegn.

4 september 2017
Beoordeeld met 2 van de 5 sterren

kommer ikke når der er reklamationer

kommer ikke når der er reklamationer, er serviceminded indtil de får deres penge

15 juli 2017

Hej Hans-Jørgen Storm,

Hos DanHegn stiller vi uforstående overfor denne anmeldelse da vi ved med 100% sikkerhed at DanHegn aldrig har leveret denne vare.

Hans-Jørgen storm har henvendt sig over en reklamation som DanHegn har udbedret trods varen er købt i JernHegn ApS.

Vi håber kunden er tilfreds trods den manglende reaktion på trustpilot efter reklamationen er udbedret.

Mvh. DanHegn.
Sten Olsen.

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Fejl installation af dobbelt smedejerns port …

Købte i 2015 en dobbelt smedejerns port til vores indkørsel, efter vi i 2011 havde købt selv samme smedejerns hegn hos Danhegn.

Porten kostede ca. 35.000 inkl. montering som også blev udført af Danhegn og deres faste montøre.

Efter ca. 1 år virkede den ene motor ikke på porten, og derfor kontakter jeg Danhegn for at bede dem kigge på porten.

De komme aldrig og kigger på porten - så vi ringer igen - og igen - og igen - tror vi ringer ca. 8-10 gange og mailer dem også...

Efter LANGTID kommer de og kigger på vores port - og siger at det er motoren som er defekt - og at det koster ca. 5.000 at udbedre.

Da der ikke er gået et år endnu, tænker jeg det må skulle udbedres på garantien - hvilket de ikke kommenterer på...

Nu har jeg rykket dem løbende siden sommeren 2015 for at få udbedret porten / motoren - men intet er sket :-(

Nu gider jeg så ikke mere - og derfor har jeg kontaktet en Aut. elektriker, som har kigget på porten - han siger så at det INTET har med motoren at gøre - årsagen til fejlen er en fejl installation, og at fejlen er skyld i at styringen er gået i stykker under drift.

Altså fejlen skylde udelukkende Danhegns montører....

De har altså forsøgt at få yderligere 5.000 ud af os, trods fejlen er deres egen....

Det syntes jeg er MEGA USMAGELIGT....

JEG KAN DERFOR IKKE ANBEFALE DANHEGN SOM LEVERANDØR...

Der findes så mange andre professionelle firmaer - hvorfor så vælge dem ?

9 juli 2017
Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Nyt hegn eller låge, overlad dette trygt til Danhegn

Vi kan kun anbefale Dan hegn, hvis hegnet eller lågen skal skiftes, efter vort første besøg i Dalmose, følte vi os 112 % trygge for en god handel, hvor pris og kvalitet hænger sammen, og hvor et ord er noget som holdes til punkt og .....og resultatet slutter vort haveprojekt af på en flot og indbydende måde med en specieldesignet havelåge

27 januari 2016

Reparation af smedejernshegn

Da TDC ved firmaet MSE, skulle udbedre en lednings skade ud for vores ejendom, væltede en mini gravemaskine ind i vort smedejernshegn, og beskadiget dette.
I den anledning kontaktede jeg 8. februar 2014 telefonisk jer, for at høre om I ville påtage jer reparationen. Samme dag sendte jeg fotos af skaderne til jer.
Det er Carsten Petersen (91366762) fra MSE jeg har kontakt med, og som har kontakter jer, for at udføre arbejdet.
Jeg undre mig over at Carsten Petersen til stadighed har skulle kontakte Danhegn, og I ikke af jer selv vender tilbage, omkring opgaven, evnt. til mig!
Jeg kan forstå på Carsten Petersen i dag 27/2, at han i dag har fået oplyst (i den ikke alt for høflige tone) at Danhegn ikke kan/vil påtage sig opgaven. Det er da helt i orden at I ikke kan det, men hvorfor skal der gå så lang tid, før Danhegn finder ud af dette?
Jeg kan læse på Danhegn hjemmeside at:
- Vi udfører alt fra store projekter til vedligehold af private hegn
- Kun fantasien sætter grænser
- Vi servicere gerne alle former for smedejern produkter
Vi I være venlige at fortælle mig årsagen til at Danhegn ikke kan udføre denne opgave?
Svaret på mine spørgsmål var:
Vi har desværre ikke tid.
God weekend.
Mvh.
Danhegn.
Sten Olsen
Det er da ikke et svar! Hegnet er nu udbedret ved en professionel leverandør.
Jeg kan ikke anbefale dette ikke professionelle firma.

4 maart 2014
Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Smedejern på SPECIALMÅL - En dygtig leverandør og god service.

Tog chancen og kontaktede Danhegn for en opgave der ikke just var almindelig idet vi skulle bruge et par store smedejernsportaler, noget som et par af de mindre hegnsudbydere ikke kunne hjælpe os med, fik kontakt med Sten Olsen fra Danhegn som straks greb opgaven, hjalp med tegninger, ideer og forslag. Der gik 4 kun 4 uge fra tanke til levering af noget smukt og solidt kram var monteret. Skal man bruge god service og høj kvalitet så er danhegn efter min mening absolut værd at handle med.

8 november 2013
Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

God Service, søde ansatte og hurtig levering.

Jeg bestilte 80 meter raftehegn med tilhørende galvaniserede stolper incl. montage.
Fik hurtigt svar fra Sten Olsen med tid for levering og montering.
Meget professionel og yderst kompatibel betjening.

Jeg giver 5 stjerner for en rigtigt god oplevelse.

8 november 2013

Ekstrem dårlig kvalitet

Vi fik monteret et hegn fra Danhegn for nogen år siden, men siden er det rustet mange steder og malingen falder af overalt. Dette på trods af at produktet skulle være galvaniseret og ikke skulle kunne ruste.

Derudover virker fjernbetjeningen kun periodisk og Danhegn har ikke kunne udbedre problemet.

Vi kan ikke anbefale at bruge dette firma...

15 oktober 2013

Service i topklasse

I december 2009 leverede Dan Hegn os en nydelig smedejernslåge.
Efter af vi havde e-mailet fotos og talt om disse i telefonen med Steen, sagde
han - I får en ny og efter nogen tid blev en ny låge leveret og monteret kvit og frit.
Det er virkelig fin service, firmaet Dan Hegn kunne, hvis man ville, holde sig til garantien som er max 2 år.

5 februari 2013

Lækkert hegn

DanHegn har netop været og sætte vores nye hegn op. Det er virkeligt lækkert og til en super konkurrencedygtig pris.

Levering og montering gik præcis som man kunne forvente. Hegnet er umiddelbart i en rigtig god kvalitet.
Vi var først inde i deres show room. Det er faktisk meget fint, at man lige kan se varerne an, inden man bestiller.

Jeg kan kun anbefale danhegn.

16 oktober 2011
Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Min kone ringede og aftalte at vi kunne få et tilbud

Min kone ringede og aftalte at vi kunne få et tilbud, og det var vigtigt at det var før lørdag den 11 juni 2011 som var skærings dato på om man kunne få hurtig levering før industri ferien eller efter .
Vi sendte mailen torsdagen 9 juni med foto af vores indkørsel med mål, og forventede at få et tilbud men vi hørte aldrig fra dem

15 juni 2011

Antwoord van Danhegn

Denne bruger af denne service er i mine øjne noget nær bindegal, og vil anbefale de køber deres vare alle andre steder end hos Danhegn.

Der er noget der hedder Pinse og der kan godt være travlt i en forretning der behandler deres kunder seriøst og ordentligt.

Vi bestræber os for at få alle tilbud ud inden for en uge, men hvis det er meget specielt bruger vi den tid det tager for at sende et ordentligt tilbud.

Vi har forøvrigt aldrig modtaget denne noget underlige persons mail og vil også meget gerne være fri.

Mvh.
Danhegn.
Sten Olsen

Beoordeeld met 2 van de 5 sterren

God oplevelse til at starte med, dårlig til sidst

I november 2010 har jeg fået monteret en smedejerns havelåge med el-lås, værdi knap 23.000 kr. Hele forløbet med tilbud med tilhørende rådgivning, bestilling samt montering var pletfrit. Jeg var meget imponeret over det flotte arbejde der blev udført. Desværre har det hurtig vist sig at den smarte el-lås jeg fik monteret ikke virkede efter hensigten. Den virkede nogle gange, andre gange låste den ikke automatisk som den skulle. Fejlen virkede tilfældigt, uforudsigeligt, men sagen var, at låsen fungerede ikke hver gang. Oftest fungerede den ikke. Siden december 2010 har jeg adskillige gange (mindst 3-4 gange) ringet til DanHegn og beskrevet mit problem. Hver gang var de meget flinke og hver gang har de lovet at de vil sende en mand der vil "kikke på det". Desværre var det bare tomme løfter. Der kom ingen og jeg blev aldrig kontaktet. Efter flere forgæves telefonsamtaler har jeg givet op og har bedt en af mine venner om hjælp. Han kikkede på det, justere nogle skruer og så var problemet løst. Og jeg venter stadigvæk forgæves på at DanHegn vil stå til sit ansvar. Det startede godt, desværre endte det med en ret dårlig oplevelse. Ærgerligt.

4 april 2011
Review zonder uitnodiging

Lees meer over geverifieerde reviews.