Altid yderst tilfreds med servicen, stabilitet af netværk. Deres kundeservice og udkørende medarbejdere er opmærksomme, hjælpsomme og dygtige. Jeg har haft løsning igennem Dansk Net i flere år og kun... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
I årevis har vi haft en elendig internetforbindelse med konstante udfald og genstart af routeren. Vores udbyder, Dansk Net, har hårdnakket fastholdt, at det ikke skyldes deres udstyr. Vi besluttede do... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Har haft DanskNet siden 2014 (8 år), og aldrig oplevet nedbrud eller sløv forbindelse. Ikke en eneste gang! Skal nu være i udland et par år, og derfor været i kontakt med kundeservice for første gang... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Efter akut strømafbrydelse i går formiddags virkede mit internet ikke. Jeg valgte at se tiden an, og da det i dag stadig ikke virkede, kontaktede jeg Dansk Net. Her blev jeg telefonisk guidet fantasti... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Med bredbånd fra os er du sikret den bedste og hurtigste kundeservice. DanskNet sætter en stor ære i at levere de aftalte produkter til tiden - uden at gå på kompromis med kvaliteten. Vi bestræber os hele tiden på, at være den mest betænksomme og kundeorienterede bredbåndsudbyder.
Springstrup 7, 4300, Holbæk, Denemarken
Heeft 100% van zijn negatieve reviews beantwoord
Nettet er helt ustyrlig dårligt, piv langsomt selvom de lover guld og grønne skove.
De går på weekend og fredag eftermiddag lukker nettet ned, ingen forbindelse i en hel blok. Ingen kommunikation i weekender.
Ringe kundeservice og sløjt internet.
Skandale-udbyder

Antwoord van DanskNet
Mit modem gik i stykker og i skal ha at det blev løst hurtigt men!
Jeg har aldrig i mit liv set en så dårlig undskyldning for modem som jeg nu har fået modemet skal 10 cm ud fra væggen for at stikkene kan sidde i og løsningen er en bøjle jeg har aldrig set noget så åndssvagt! Så dumt! Jeg er glad for jer som udbyder men som jeg sagde til jeres ellers meget flinke medarbejder jeg flytter simpelthen udbyder hvis det ikke blir løst
Så jeg siger nejtak til den nye og får simpelthen en af de gamle tilsendt men jeg tænker der er et eller andet galt med jeres dømmekraft hvis det er en så dårlig løsning i siger ja til

Antwoord van DanskNet
Jeg har desværre måtte sige opsige mit abonnement hos DanskNet, da jeg har fået et godt tilbud på fiber. Det skal dog siges at jeg aldrig har haft så stabil en forbindelse som hos dem. Jeg tror vi har haft udfald 1 gang på næsten 6år, og vi streamer og spiller meget. De har selv opgraderet min forbindelse uden jeg spurgte. Kun ros herfra.

Antwoord van DanskNet
Virkelig dårlig service. VI har haft så mange problemer med vores net og har dagligt udfald vi har vores egen overvågning på som hedder ptrg network monitor. som melder ved hvert gang vi er smidt af nettet.
Vi har kontaktet dansk net utallige gange nu de melder blot tilbage at det ikke kan være der udstyr der fejler noget selvom de ikke engang har forsøgt at sende en ny router.
Det er næsten umuligt at drive vores virksomhed på adressen pga dårligt net. og i vil intet gøre anbefaler på ingen måde at bruge dansk net. vi glæder os blot til fiber bliver lagt ind men det bliver ikke med dansk net som leverandør,

Antwoord van DanskNet
Hold jer væk hvis i leder efter en udbyder med et moderne betalingssystem.
På trods af gentagne driftsnedbrud siden jeg som kunde i 2005 blev rykket over fra det der i sin tid hed frederiksberg-net, dog med forventning om at betale fuld månedspris alligevel, er kæden nu for sidste gang faldet af for denne samling amatører.
Deres betalingsløsning trækker ikke på kortet, og rykkergebyr bliver derefter puttet på.
Hvis du gerne vil have en udbyder hvor du skal afsætte tid til at få det fikset igen og igen, så værsågod.
Der findes Lykkeligvis nu en masse billigere og bedre løsninger, med større respekt for deres kunder end hvad du kan regne med fra dansknet.

Antwoord van DanskNet
Særdeles dårlig behandling efter opsigelse, bliver ved med at opkræve penge for ydelser som jeg ikke har fået og så rykkergebyrer for penge jeg ikke skylder og ikke bliver oplyst om.
Når man så ringer til dem bliver man mødt med udpræget arrogant holdning og ligegyldighed med mig som kunde :(
Anbefaling: find et andet seriøst selskab.

Antwoord van DanskNet
Efter 1 måned med dårligt net og kontakt med support, fik jeg til sidst at vide, at jeg skulle købe min egen router.
Dette har jeg ikke noget imod, men er ærgerligt at dette ikke er meldt ud fra starten, når medarbejderne forklare at det står i jeres system.
Da det ikke er muligt at kommentere, så må jeg svare jeres kommentar her. Det er muligt at det er boligselskabet der skal forklare at jeg skal bruge min egen router, men det kunne jeres support afdeling også have forklaret. Derudover syntes jeg det er for dårligt hvis det er jeres holdning, at i intet ansvar har for det, når der i jeres system står om det er nødvendigt med egen router på adressen eller ej.

Antwoord van DanskNet
Jeg oplevede en kundeservice ud over det sædvanlige: venlig, imødekommende og hjælpsom.

Antwoord van DanskNet
Det er simpelthen alt for ustabildt. Vi har nærmest problemer med det hver dag... DET ER SKU IKKE GODT NOK
Jeg kan varmt ‘ikke-anbefale’ jer... Vores net har aldrig virket, og først vil i sende en ny router og en installatør gratis, men dagen efter skal jeg betale over 2500kr for det... Jeg har forsøgt at få opsagt vores aftale, da det aldrig har virket, men kan stadig få lov til at betale 6 mdr. for det... Det synes jeg er noget så grotesk... Helt hul i hovedet kundeservice politik i holder jer!!!

Kontaktede Dansk Net 15:30 og var online 15:55. Fremragende og hurtig service

Antwoord van DanskNet
Har haft DanskNet igennem lang tid og har været yderst tilfreds med deres produkt og specielt deres kundeservice.
Jeg har ikke mulighed for fiber uden at skulle smide 30K til gravning, så mine valgmuligheder har reelt været internet over kabelTV (ejet af YouSee) eller en form for DSL-linje.
Jeg har en del specielle krav til internetforbindelsen, så som reverse DNS o.l., hvilket ingen i lang tid har kunnet tilbyde på kabeltv, så DSL-linjen var eneste tilbageværende mulighed og DanskNet var meget hurtige til at godtage mine specielle krav og få det op at køre. Det var meget tydeligt at kundesupporten rent faktisk vidste hvad de forskellige services var og hvordan de skulle konfigureres, så alt bare spillede fra dag 1.
Linjens kvalitet kunne have været bedre, men det problem skyldes udelukkende dårligt kobber ind i bygningen her.
Eneste grund til at jeg ikke længere er kunde er at der nu endelig er en anden udbyder, der har fundet ud af at opfylde de samme krav på KabelTV-nettet, hvilket kun har taget 2-3 år og jeg ret sikker på at grunden til at DanskNet ikke allerede har tilbudt det samme er at YouSee/TDC er utroligt svære at danse med omkring kabelTV-nettet.
Jeg vil helt klart anbefale DanskNet til venner og bekendte i fremtiden.

Virkelig dårlig service
De hæver 295 kr fra kontoen,
For at internet bredbånd, som de ik har modtaget.
Og faktisk har jeg sendt bredbånd tilbage dagen føre opsigelsen med postnord.
Meget meget dårlig service
Jeg anbefaler ikke dansk net
Jeg har været kunde hos dem 5 år.
Jeg anbefale nye kunder til Fullrate.
Har tidligere været en meget tilfreds kunde, men kom i økonomiske vanskeligheder og lidt gæld til DanskNet. Har efterfølgende været i kontakt pr email og fik løst problemet og glæder mig over den gode service og forståelse
er nu tilbage som kunde og glæder mig over deres fremragende kundekontakt og rigtig gode service.
Tak DanskNet.

Antwoord van DanskNet
Har været kunde hos DanskNet i mange år nu.
Har så sent som i dag været i kontakt med dem, og problem løst på under en halv time - Tak DN for jeres gode service og stabil forbindelse.
Jeg skifter IKKE udbyder, så længe DN holder den gode standard :)
VH Brian

Antwoord van DanskNet
Jeg har været kunde hos DanskNet i et par år nu, og i starten var alt perfekt. De har altid haft god kundeservice og været klar til at hjælpe. Men her på det sidste har jeg oplevet mange problemer med internettet, og grundet den meget korte (og dårligt placerede åbningstider for mit vedkommende) har jeg ikke kunne få det løst, da det oftest er om aftenen problemerne opstår.
Jeg er meget mellem 3 og 4 stjerner, men grundet deres virkelig gode kundeservice trods åbningstiden, må det blive 4 stjerner.

Antwoord van DanskNet
It has been now 4 years with them, the chance to change to another company with a different technology way faster for almost the same money, and yet I am staying. Reasons? It is quite simple.
Another company support: You are #7 in the queue, please wait
DanskNet: There are 2 people in front of you. If you want, press 1 and we will call you back -you will keep your turn.
Me to another company support: Hi, my customer number is 333333333 and my issue, etc. etc.
Me to DanskNet (real conversation): Hi, my customer number is...
DanskNet support: (stops me)... no need Andrés, we know who you are.
And that is nothing. Minimum downtime, all pre-warned through email, SMS, with enough time, etc. Bandwidth maxed out, sometimes wondering how isn't the protocol taking more...
Problem with the router because I updated the firmware? We think the best option is to send you another -newer- router.
Not enough speed? We can offer only up to 30 in theory, but your address accepts 36, we can give you that for a small price increase -that's flexibility!
Are you getting 1 Gbps? Not yet, but if you really need it you can get it with company 2 and company 3...
Can't recommend them enough. Best provider I have ever been with. Period.

Antwoord van DanskNet
Jeg havde brug for hjælp til at sætte min nye e-mail op på telefonen, og det hjalp den venlige medarbejder mig med på ingen tid. Tak for god service.

Antwoord van DanskNet
Deres service vil jeg betegne som hjerteblod. De sælger ikke bare internet - men løsninger. De er imødekommende, vender tilbage på henvendelser og ikke mindst er de hjælpsomme. Kunne ikke drømme om, at skifte til andre udbydere.

Antwoord van DanskNet
Hurtig nem opsætning. Kundeservice der til at komme i kontakt med uden at skulle sidde i kø.

Antwoord van DanskNet
Lees meer over geverifieerde reviews.