Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Altid yderst tilfreds med servicen, stabilitet af netværk. Deres kundeservice og udkørende medarbejdere er opmærksomme, hjælpsomme og dygtige. Jeg har haft løsning igennem Dansk Net i flere år og kun... Toon meer

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

I årevis har vi haft en elendig internetforbindelse med konstante udfald og genstart af routeren. Vores udbyder, Dansk Net, har hårdnakket fastholdt, at det ikke skyldes deres udstyr. Vi besluttede do... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Har haft DanskNet siden 2014 (8 år), og aldrig oplevet nedbrud eller sløv forbindelse. Ikke en eneste gang! Skal nu være i udland et par år, og derfor været i kontakt med kundeservice for første gang... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Efter akut strømafbrydelse i går formiddags virkede mit internet ikke. Jeg valgte at se tiden an, og da det i dag stadig ikke virkede, kontaktede jeg Dansk Net. Her blev jeg telefonisk guidet fantasti... Toon meer

Bedrijfsgegevens

1. Internetaanbieder
  2. Mobiele netwerkaanbieder

Informatie afkomstig van verschillende externe bronnen

Med bredbånd fra os er du sikret den bedste og hurtigste kundeservice. DanskNet sætter en stor ære i at levere de aftalte produkter til tiden - uden at gå på kompromis med kvaliteten. Vi bestræber os hele tiden på, at være den mest betænksomme og kundeorienterede bredbåndsudbyder.

4,3

2 sterren
1 ster

Heeft 100% van zijn negatieve reviews beantwoord

Har lige bestilt Dansk net

Har lige bestilt Dansk net til erstatning for mit You See bredbånd. Fantastisk let og meget fin service ved efterfølgende telefonisk henvendelse for at få bekræftet at alt var ok. Venter nu med spænding på at det bliver udført. ;-)
22. maj: udført på dagen, og uden et eneste problem. Alt perfekt, og kan kun anbefales, det vil jeg i hvert fald, og så får man endda også en præmie. :-D

16 april 2018

Hej Henning,

Tak for din flotte vurdering af DanskNet.

Vi glæder os til at levere en forbindelse til dig - forhåbentlig kan vi leve op til dine forventninger.

Vi ser frem til et godt samarbejde fremadrettet.

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Frygtelig fart og udstyr

Den hastighed, der blev lovet, blev leveret, men gav en router, der ikke understøtter denne hastighed og hastigheden var uudholdeligt lille, at selv siderne i browseren blev lastet i lang tid(~0.2-0.6 Mbit/sec). Når de blev bedt om at erstatte routeren svarede de, at hvis jeg ikke kunne lide det, måtte jeg selv købe en router. Når jeg forsøger at afbryde, svarede jeg, at jeg ikke kan gøre dette i de første 6 måneder. Nu græder jeg 200 kr hver måned for ingenting!

2 april 2018

Hej Yevhen,

Tak for din anmeldelse af DanskNet.

Det glæder mig, at vi har leveret den lovede hastighed - det er klart det vigtigste!
Routeren bør helt bestemt understøtte hastigheden - en kablet test bør derfor vise den fulde hastighed.

Udfordringer med WIFI kan opstå, hvis man bor i områder med mange trådløse enheder, som kan gå ind og "spænde ben" for hinanden.

For at forbedre oplevelsen af den trådløse forbindelse, har du, på din kundeportal, mulighed for at benytte en kanalscanner, som vil finde den mindst belastede trådløse kanal. På denne måde opnås den mest stabile forbindelse.

Da dit abonnement er i binding, har vi, jf. vores generelle abonnementsbetingelser, behandlet din opsigelse, således at abonnementet er opsagt til udgangen af bindingsperioden.

Jeg ønsker dig alt det bedste fremadrettet.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

jeg betaler 100 kr for en 100/100 m/bit…

jeg betaler 100 kr for en 100/100 m/bit i mit bolig selskab der har fået fiber i alle lejlighederne og hastigheden er top dollar. :) 5 stjerner herfra.

16 maart 2018

Hej Jimmy,

Tak for din vurdering af DanskNet.

Fantastisk at hastigheden lever op til forventningerne - skulle du ønske en højere hastighed på et tidspunkt, kan du altid kontakte vores kundeservice.

Vi ser frem til et godt samarbejde.

Dansknet leverer varen

Dansknet leverer varen. Har været erhvervskunde her i en årrække, i første omgang blot med en internetforbindelse.
Vi fik et behov for en mail-afsendelsesservice og forespurgte Dansknet, og vupti hiver de den bedste service ned fra hylden og serverer den i løbet af nul-komme-fem. Mail-afsendelsen er hurtigere, mindre begrænset og billigere end vi kunne finde hos nogen konkurrent. Nå ja - og så fik vi lige opgraderet hastigheden fra 30/10 til 100/30 til samme pris - nu jeg alligevel ringede. Og målingerne bekræfter at vi får leveret varen.
Planlagt nedetid annonceres behørigt og holdes om natten. Uplanlagt nedetid adresseres kvikt. Jeg har selvfølgelig ikke så stor en referenceramme, for Dansknet har kun været uplanlagt nede 2-3 gange på de 4 år vi har været kunde.
Tak til Dansknet.

15 maart 2018

Hej Stig,

Tak for din vurdering af DanskNet.

Det glæder mig, at vi kan være behjælpelige med mail-hosting såvel som en stabil 100/30 Mbit forbindelse.Vi forsøger altid at lægge planlagt arbejde om natten, så eventuelle afbrydelser berører så få kunder som muligt. Driftsforstyrrelser kan vi desværre ikke se os helt fri af, men vi handler så hurtigt som muligt, når de opstår.

Vi ser frem til mange flere gode år.

Helt fantastisk oplevelse

Helt fantastisk oplevelse indtil nu.
Har harft YouSee i mange år, men de kunne ikke levere mere end 50/10 Mbit på min adresse og de sagde at det var umuligt for andre at levere mere.
DanskNet kunne så levere 100/30Mbit som køre helt fantastisk.
Har snakket med dem et par gange for at finde frem til den båndbredte som mit kobbet kunne trække, og magen til flinke, kompetente og hjælpsomme mennesker har jeg da sjældent oplevet!

Stort cadeau til jer fra DanskNet, i har fået jer en meget glad og tilfreds kunde :D

10 maart 2018

Hej Carsten,

Tak for din flotte vurdering af DanskNet.

Der er ikke noget bedre, end når vi kan overraske positivt. Fantastisk at du nu har en 100/30 Mbit som kører helt perfekt. Det glæder mig, at du har fået en god og kompetent hjælp og rådgivning.

Vi ser frem til et godt samarbejde.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Jeg havde lige fået intetnet om mandagen om onsdagen var det så væk, jeg kontaktet derfor support, som ender med at sætte en montør på opgaven allerede næste dag. Det tog ham under en halv time at få fejlen fixet.
Sener ringer support til mig for at følge op på sagen, hvilket jeg syndes er super, ydre mere tjekket de også lige op på min hastighed som viste at jeg kunne få det hurtigere i samme abonnement pris.

Super service må jeg sige

8 maart 2018

Hej Niklas,

Tak for din vurdering af DanskNet.

Det glæder mig, at teknikeren kunne rette fejlen så hurtigt - og fantastisk at vi kunne skrue op for hastigheden i samme omgang.

Vi ser frem til et godt og langt samarbejde.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Skulle have hjælp til min @mail

Skulle have hjælp til min @mail, da jeg fik problemer på min nye pc. Ringede derfor og fik en aldeles strålende hjælp. Jeg fik mere hjælp, end hvad man kan forvente, og anbefaler DanskNet.dk til alle, da deres service niveau er det bedste af alle og mere end man kan forvente. :)

5 maart 2018

Hej Kirsten,

Tusind tak for din flotte anmeldelse af vores virksomhed.

Det glæder mig, at du har fået en service ud over det forventede - vi vil altid gerne gøre lige dét ekstra. Fantastisk at det lykkes!
Vi vil gerne takke mange gange for dine anbefalinger - det sætter vi rigtig stor pris på.

Vi ser frem til mange flere gode år!

Meget god service

Meget god service, yderst kompente folk. Der bliver taget god tid til at få løst de problemer man har, samt rigtig fin vejledning til selvhjælp.
Kan klart anbefale Dansk Net

24 februari 2018

Hej Klaus,

Tak for din fine vurdering af DanskNet.

Det glæder mig, at du har modtaget god og kompetent hjælp i forbindelse med dine udfordringer.

Vi takker mange gange for dit ønske om at anbefale DanskNet.

Extremely good internet provider

Extremely good internet provider, I am using their service the past year and a half and it’s awesome. As well as the customer service. Truly professionals who understand from their job !!!

23 februari 2018

Hi Marian,

Thank you for your kind review.

We find it truly fantastic that you've experienced professional service and that you're satisfied with the connection from us.

Best wishes,

Dansk Net har Superservice

Dansk Net har Superservice.
Hurtig levering, og behandling af problemer.

8 februari 2018

Hej Vagn,

Tak for din anmeldelse af DanskNet.

Vi er rigtig glade for, at du har oplevet en super service, en hurtig levering og en hurtig hjælp med forbigående problemer.

Vi ser frem til et fortsat godt samarbejde.

Beoordeeld met 4 van de 5 sterren

4 stjerner som burde være 5 stjerner

4 stjerner som burde være 5 stjerner, da teknikkerne yder en formidabel service. Dansk Net taber en stjerne på at det ikke er muligt at få rettet fejl weekender, sen aften og helligdage, hvilket resultere i manglende net når man har fri.

5 februari 2018

Hej kunde,

Tak for din anmeldelse af vores virksomhed.

Vi er rigtig glade for, at du har oplevet en formidabel service fra vores teknikere.

Vores åbningstid er fra 08.00-20.00 i hverdagene, og på denne måde bør langt de fleste kunne komme i kontakt med os efter arbejde.

Skulle der komme generelle driftsforstyrrelser i et område, vil vi naturligvis se på det - også i weekenderne.

Jeg håber, at du er glad for din forbindelse fra os.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Intet net i 4 dage, trods betalt regning.

Update: Efter en god dialog med Charlotte fra kundeservice, har jeg ændret min vurdering fra 1 til 5 stjerner.

Jeg har nu sidder uden net siden i mandags, og grundet en fejl hos deres underleverandør kan jeg ikke få et svar på hvornår fejlen er rettet. Da det høre under force majeure må jeg bare blive ved med at betale for en service jeg ikke får. Snakkede med medarbejder M**** som nok ikke er klar over hvad kundeservice er, han virkede i hvert fald ikke som om han havde i sinde at hjælpe mig andet end at sige der ikke var noget de kunne gøre. De har heller ikke mulighed for at komme med status opdateringer, da det som tidligere skrevet er en fejl hos deres underleverandør.

1 februari 2018

Hej Jason,

Jeg er glad for, at vi fandt frem til en fælles forståelse, og at jeres forbindelse nu igen fungerer upåklageligt.

Alletiders service!

Alletiders service! Ringede fordi jeg havde problemer med at sætte min nye router op (købt privat), og de hjalp mig på trods af at de ikke normalt yder service på produkter 'udefra'. Tusind tak for hjælpen!

19 januari 2018

Hej Tanja,

Tak for din flotte anmeldelse.

Det er glædeligt, at vi kunne hjælpe med opsætningen af din router, selvom det ikke er udstyr leveret fra os.

Vi ser frem til et langt og godt samarbejde.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Hurtig hjælp og super service

11 januari 2018

Hej Robert

Tak for din vurdering af DanskNet.

Fantastisk at vi har ydet en hurtig hjælp samt en super service - det er lige præcis sådan, det skal være.

Det fungere bare !

Det fungere bare og havde lidt start problemer men dette blev der hurtigt taget hånd om og fixet.

10 januari 2018

Hej Martin

Tak for din vurdering af vores virksomhed.

Det glæder mig at der er styr på det hele - trods startvanskeligheder.

VI ser frem til et godt samarbejde fremadrettet.

Super pålideligt selskab

Super pålideligt selskab.
De kontaktede mig fordi de kunne se min internet hastighed ikke var optimal, kørte nogle test og fandt en løsning inden for en time.
Kundeservicen er kompetent og vendlig.
Ud fra mine erfaringer indtil videre kan jeg klart anbefale DanskNet!

9 januari 2018

Hej Helena.

Tak for din vurdering af DanskNet.

Det glæder mig, at vi kunne optimere din internetforbindelse samt, at vi har ydet en venlig og kompetent kundeservice.

Tak for dine anbefalinger - vi ser frem til et godt og langt samarbejde.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Charlotte from the Dansknet customer …

Charlotte from the Dansknet customer service was extremely helpful and got me out of a pickle. 10/10 would recommend again.

8 januari 2018

Hi Alexandru.

Thank you so much for the kind review.

Even though we hate to see you go - we really appreciate your recommendation.

Glad I could help you with the issue.

Kind regards

Super god oplevelse med Dansknet

Super god oplevelse med Dansknet.
Jeg har været kunde hos dem i snart 4 år, og bliver desværre ifm. flytning nødt til at skifte selskab. De er billige og leverer en god stabil internetforbindelse, hvorfor jeg gerne vil anbefale dem til min omgangskreds.

2 januari 2018

Hej Michelle.

Tak for din flotte vurdering af vores virksomhed.

Vi er kede af, at du ikke længere skal være kunde hos os - men tak for fire gode år.
Det glæder os, at vi har leveret et produkt som er en anbefaling værdig.

Du er altid meget velkommen tilbage hos os, hvis forholdene tillader det.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Vores oplevelser er super kundeservice …

Vores oplevelser er super kundeservice og et internet som bare fungerer.

27 december 2017

Hej Vera

Tak for jeres vurdering af DanskNet.

Internet er noget, som bare skal fungere - fantastisk at vores kundeservice samtidig har ydet en god service.
Så er alt jo i den skønneste orden.

Jeg ønsker jer et rigtig godt nytår.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

super god service meget tålmodige …

super god service meget tålmodige medarbejdere når der er problemer
med nettet

27 december 2017

Hej Keld.

Tak for din vurdering af DanskNet.

Fantastisk at du har modtaget en god service, samt at der blev fundet en løsning på dine udfordringer.

Charlotte, DanskNet

Lees meer over geverifieerde reviews.