Super tevreden over mijn bestelling bij Dartshopper! De Target Omni is een perfect system als je eindeloos wil gooien zonder te willen rekenen. Ook zijn de Swiss Storm Points Silver en de Mandalori... Toon meer
Het is een overzichtelijke site, bestellen gaat makkelijk. Contact opnemen is iets lastiger. Op mails krijg je geen reactie. Dat sturen ze ook direct als je een mail heb gestuurd. Telefonisch zijn ze... Toon meer
Snelle levering, netjes verpakt en een bezorger die "rustig" wacht tot de deur open gedaan wordt Dat is bij diverse bezorgdiensten wel anders. . Enig minpuntje was de track and trace zonder tijdstip.... Toon meer
Mooie website duidelijk hoe je moet bestellen. Enige minpunt dat vervoer wel wat netter mag laatst dartbord besteld punten van.doos helemaal stuk. dartbord geen beschadigingen
Dartshopper.com is the number one dartshop in the world. With our large variety of products and our outstanding service we guarantee to offer you quality. In our wide product range you can find anything that is related to playing darts. From steel tip to soft tip darts, from dart boards, dart board backboards, dart mats, cabinets and scoreboards to dart clothing, shafts, flights, wallets, accessories and a lot more! We always make sure that all new collections and novelties from the renowned brands such as Winmau, Target, Unicorn, Bull's and XQmax are available on our website when put on the market. We deliver worldwide! We deliver our dart items worldwide and we deliver fast. Curious about our delivery times to your country? Visit our webshop!
Habraken 1205, 5507 TB, Veldhoven, Nederland
Vraagt klanten om een review
Goeie service en producten zijn uitstekend. Zeker tevreden van we aankoop.

Antwoord van Dartshopper
Alles was in voorraad wat op site ook verteld was op andere sites is dat wel eens anders alsook een snelle levering
Duidelijke site, wordt goed op de hoogte gehouden, artikelen kwamen mooi optijd en de artikelen zagen er ook nog top uit.
Ik heb drie weken geleden voor het eerst de GOAT Air Black NO6 Dart Flights besteld. Helaas waren de flights na slechts een paar keer gooien al kapot. Als compensatie kreeg ik destijds een cadeaubon, wat ik op zich netjes vond, maar dit kwam niet overheen op het aankoopbedrag.
Met de cadeaubon heb ik vervolgens dezelfde flights opnieuw besteld. Vandaag zijn ze binnengekomen, maar helaas is ook nu alweer één van de flights na een paar keer gooien volledig kapot gegaan.
Jammer, want de flights zien er goed uit en vliegen prettig, maar mijn ervaring is dat de kwaliteit en duurzaamheid te wensen overlaten. Ik zal ze in ieder geval niet meer aanraden.
Dartshopper altijd snel en goed, nooit problemen mee gehad

Antwoord van Dartshopper
3 weken geleden bestelling gedaan en tot op de dag van vandaag niet geleverd. Vervolgens na veel mail/bel contact kreeg ik een mail dat ze me niet verder helpen. Een bedrag van €107,- weg door dartshopper! Zeer slecht bedrijf
Wat ik nodig heb hebben ze en de service en levering zijn top.

Antwoord van Dartshopper
Goede service snelle reactie met bestellen kortom top