Bedrijf heeft geantwoord
Havde bestilt en bunke forskellige vvs artikler, en af dem havde et dårligt gevind. Indenfor 24 timer har de skrevet de sender en ny, ikke meget ballede. Yderligere, super kundeservice til informat... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Det der kunne gå galt til nu er gået perfekt. Første kontakt enedes vi om, at jeg fremsendte et foto af fyrets tekniske overside, der var frostberørt på 2 komponenter. Fotoet blev sendt om aftenen... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Hos DBVVS lever vi af at sælge kvalitetsprodukter og er mere end bare Danmarks billigste VVS-butik. Vi har over 20 års erfaring med VVS-salg og specialiserer os inden for alt i opvarmning, herunder pilleovne, pillefyr, radiatorer m.m. Vores fokus er på lave priser, kvalitetsprodukter, hurtig levering og personlig kundeservice/support. Når vi kalder os VVS-eksperter, er det fordi vores rådgivning bygger på solid erfaring og praktisk indsigt. Vores team består af kompetente fagfolk med mange års erfaring fra branchen – både fra salg, rådgivning og installation. Hos DBVVS mener vi, at faglighed og god service ikke behøver at koste ekstra. Derfor tilbyder vi gratis rådgivning til alle vores kunder – også før du handler. Vi deler hellere ud af vores erfaring og hjælper dig til det rigtige valg, end at du ender med det forkerte produkt. Det er en del af vores DNA som eksperter i VVS, at vi altid giver ærlig og brugbar rådgivning. DBVVS står også klar med råd og vejledning om alt i VVS, selvfølgelig helt uforpligtende.
Svendborg Landevej 42, 5874, Hesselager, Denemarken
Heeft 30% van zijn negatieve reviews beantwoord
Lynhurtig levering af en velegnet og uundværlig reservedel, men ville gerne have haft mulighed for betydelig lavere fragt og så en lidt længere leveringstid. Dejligt at opleve at der kan leveres så hurtigt men i mange situationer ville en dags eller to dages leveringstid til en trediedel af denne dyre fragtpris være mere rimelig.

Rigtig god hjemmeside
Rigtig god betjening,hvis vi har spørgsmål.

Antwoord van DBVVS ApS
Er gode til at sende det rigtige vare venglist hilsen Kirsten Hansen

Antwoord van DBVVS ApS
Hurtigt og go service og fint hjælp til instruktion tak👍

Antwoord van DBVVS ApS
Let at finde de kuglehaner jeg skulle bruge, til en absolut fin pris + hurtig levering.

Antwoord van DBVVS ApS
Hurtig levering og Eminent super service og hjælp da jeg havde bestilt en forkert vare.

Antwoord van DBVVS ApS
Jeg havde i første omgang givet én stjerne, da min ordre ikke var modtaget efter knap en uge. Det viser sig at være en ‘leveringsfejl’ og de vil sende ordren igen hurtigst muligt. Hvad jeg er virkelig imponeret over, er responstiden! Det er bare super god stil. I fortjener klart en ny anmeldelse og den kom så her.

Antwoord van DBVVS ApS
Yderligere, super kundeservice til information om produkter, og man faktisk få lov til at tale med en rigtig person.

Antwoord van DBVVS ApS
Man kan følge transporten og stå klar, når chaufføren er her. I øvrigt en meget venlig og smilende chauffør.

Antwoord van DBVVS ApS
Det her er totalt iorden bestilte træpille fyr med vv cbh med el kl 14 tirsdag ja kom så her kl 12 onsdag det kan vist ikke gå hurtigere

Antwoord van DBVVS ApS
Det gik hurtigt fra jeg købte til den kommer det var hurtigt mange tak for det

Antwoord van DBVVS ApS
Lees meer over geverifieerde reviews.