Vi hyrede DJ Decain til Personaleforeningens julefrokost.
Det med at få sat gang i dansegulvet er langt sværere end det har været, men her lykkedes det til fulde :-)
DeCain // Lys - Lyd - DJ
Denemarken
Wow!! Er et fattigt ord efter den fest Kasper leverede til vores livs største dag, vores bryllup!! En så vild stemning du skabte til vores fest, vi kunne ikke være mere tilfredse. Kæmpe anbefaling her fra!!

Antwoord van DeCain
Decain havde jeg fornøjelsen af at spille til min 40 års fødselsdag som var en tyroler fest. Han fik bare folk på dansegulvet og i god stemning vh Thomas

Antwoord van DeCain
Vi havde hyret Kasper som DJ til vores bryllup, og han stod for en svær opgave at skulle gøre et bryllupspar med to helt forskellige musiksmag glade, trods udfordringen, mesterede han det bedre end vi overhovedet kunne have forestillet os. Han kom mens vi var i kirken og stillede op, så alt var klar og han ikke forstyrrede med opstillingen på noget tidspunkt under reception eller middag da der var trang plads. Han fyrede op for en fantastisk fest! Kæmpe anbefaling herfra, han formåede at hive alt fra 25 til 65+ på dansegulvet 🥳

Antwoord van DeCain
Musikken var utrolig godt valgt til gæsterne. Havde en fantastisk aften. Bedste anbefaling herfra

Antwoord van DeCain
Vi havde Kasper ude og spille til vores bryllup i går, og det var simpelthen en fantastisk oplevelse.
Mega god dj som bare har styr på det hele. Lys, lyd og røgmaskine.
Han var super god til at fornemme vores gæster og stemningen, og vi havde en fantastisk fest.
En kæmpe anbefaling her fra 🤩🥳

Antwoord van DeCain
Kasper spillet til vores kobberbryllup og gjorde det fantastisk godt - han var super nemt at kommunikere med og alt forgik smertefrit.

Antwoord van DeCain
Super dj! Fangede stemningen og tilpassede musikken.
God og hurtig kommunikation før dagen

Antwoord van DeCain
DeCain havde hele tiden en fornemmelse af hvilken slags musik der skulle spilles - han er bare go´

Antwoord van DeCain
Vi kan give DJ DeCain vores varmeste anbefalinger!
Han spillede til vores bryllup. Han kom og satte op uden postyr. Kontakten inden festen var hurtig og nem. Udstyret var fedt og der var gode lyseffekter, som virkelig gjorde en forskel på dansegulvet.
Han gik op i at vide hvilken slags musik vi ønskede at høre til festen og ramte totalt plet med det der blev spillet. Et perfekt sammenspil mellem nyt og gammelt musik. Der kom gang i dansegulvet og festen fuldstændig som ønsket.
Derudover var prisen som vi fik tilbudt også rimelig.

Antwoord van DeCain
Decain / Kasper leverede bare varen!
Fuldendte vores fantastiske bryllupsfest.
Wauw! Og hans samarbejdspartnere PALU. Fantastisk! Hvilket gæsterne også sagde hele aftenen. 🪩🕺🎶
Skal vi holde fest igen - ja, så tøver vi ikke med hvor vi ringer hen.
Tak Kasper, Peter og Niklas.
Klasse DJ!!
Kasper leverede simpelthen bare varen. 🥳
Vi afholder hvert år byfest og har haft mange dj’s, bands osv. Men men men, det her show var for fedt🥳🤩
Mega godt musik til alle aldre, fedt lysshow og fantastisk person.
Kasper bliver booket til næste år. Det er helt sikkert😎
Så hvis du vil have en fest, så giv Kasper et ring!
Stærkt🥳🤩😎
Kasper spillede til min 30 års fødselsdag i marts måned, og det blev en kæmpe fest takket være ham. Der var flere gange under festen, hvor ALLE! Ikke de fleste, men ALLE var med på dansegulvet.
Kasper kom og stillede op under middagen, og var dygtig til at tilpasse stemningen og langsomt geare op til dansegulv.
Åben for ønsker og holdte gang i festen hele vejen.
Alt fungerede og der var styr på alt, helt fra booking til festen sluttede.
Kasper har alle mine bedste anbefalinger.
God fest 🥳

Antwoord van DeCain
DeCain spillede til min hustrus og mit bryllup, og jeg kan med tryghed i stemmen anbefale Kasper til andres store aftener og fester.
Han formåede at gøre sit DJ-arbejde corona-sikkert, mødte op i god tid, var omskiftelig, når folk ville have deres musik på, sørgede for en meget varieret og rammende musikaften, og så er han bare et gennemført rart, nede-på-jorden menneske at kommunikere med op til arrangementet.
Hvis du vil vælge en DJ, der formår at være både personlig og professionel på én og samme tid, synes jeg, du burde vælge ham. Vi var utroligt lykkelige over vores valg!
Super stemnings spreder! Der var lidt til mormor og morfar, og basarmen blev os luftet 😍 svært publikum men det klarer han fint!
Super dygtig DJ - så skal du bruge en DJ i Nordjylland, så tøv ikke med at tage fat i DeCain! Jeg har hørt ham til adskillige fester og bryllupper!
Han spiller musik alle kan li' ung som gamle! - og med flot setup af lys og lyd!

Antwoord van DeCain
Lees meer over geverifieerde reviews.