Super vakwerk afgeleverd
Super vakwerk afgeleverd. Echt hele fijne gasten. Denken mee en werken hard!
Geen gegevens bekend over review-uitnodigingen
Super vakwerk afgeleverd. Echt hele fijne gasten. Denken mee en werken hard!
Vandaag een vervelende ervaring gehad met dit bedrijf. Tijdens werkzaamheden aan het dak van mijn buurvrouw is er veel vuil naar beneden gevallen waardoor mijn motor volledig vies is geworden. Mijn vader sprak een medewerker hier netjes op aan en er is een e-mail gestuurd over eventuele schade.
Even later stond er een boze medewerker aan de deur die via mijn 11-jarige zusje met mij wilde communiceren. Toen ik aangaf dat hij mij gewoon zelf kon bellen in plaats van via een kind, begon hij al schreeuwend aan de telefoon te praten.
Volgens hem was er “geen schade”, terwijl ik op dat moment nog op werk was en dat dus niet eens kon controleren. In plaats van mee te denken, probeerde hij de schuld bij mij neer te leggen omdat ik mijn motor niet had verplaatst (terwijl deze gewoon bij mijn eigen terrein stond).
Toen ik vroeg waarom er niet even was aangebeld of iets was afgedekt tijdens de werkzaamheden, kreeg ik als antwoord dat ik “maar had moeten zien dat ze bezig waren”.
Het gesprek eindigde uiteindelijk met de woorden: “hou je bek maar.”
Dit vind ik absoluut onprofessioneel gedrag voor een ondernemer.
Het dak van de buurvrouw zal misschien goed gemaakt zijn, maar ondertussen zit ik met de rommel op mijn motor. Opvallend genoeg had een scooter verderop precies hetzelfde vuil erop.
Dit bedrijf heeft bij mij het bitumen dak vernieuwd, en ik moet zeggen dat ze het uitstekend hebben gedaan, vakmanschap tot in detail. Zeer vriendelijke mensen die naar je luisteren en het geen punt vinden om iets extra's te doen, bij mij o.a. even een antenne aan de gevel gemonteerd. Mijn ervaring met dit bedrijf is zeer positief, een aanrader.