Dediamondpainter Reviews

TrustScore 4 uit 5

3,9

Ten opzichte van andere firma's,goede getrouwe weergave van aangeboden painting na voltooiing.Geen gedoe,gewoon goed op alle gebieden.Gewoon een plezier om met deze firma samen te werken,doe zo voort... Toon meer

Ik had per ongeluk iets verkeerd gedaan bij een bestelling. Na mailcontact kreeg ik keurig mijn geld retour gestort en de mogelijkheid om opnieuw op de website te kijken om eventueel een nieuwe beste... Toon meer

Ik heb redelijk lang op mijn bestelling moeten wachten, terwijl er op de website stond: vandaag bestellen, morgen in huis. Toen ik mijn bestelling ontving begreep ik waarom deze zo lang op zich h... Toon meer

Ik had grotere zakjes met steentjes verwacht. Besteld bij Diamond Painter, omdat bij mijn gebruikelijke leverancier slechts "kleine zakjes van 200 steentjes" levert à €0,07 per zakje. De zakjes bij Di... Toon meer

1. Hobbywinkel
  2. Handwerk
  3. Schilderij

Diamond painting bestel je natuurlijk bij De Diamond Painter! GRATIS verzending ,laagste prijsgarantie en breed assortiment. De Diamond Painter maakt uw eigen foto tot een diamond painting. De meeste accessoires, hoge klanttevredenheid, gratis retouren...

Goed

TrustScore 4 uit 5

Heeft nog niet op negatieve reviews gereageerd

Alle reviews

2 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Mooi

Goed materiaal soms moet je wel even geduld hebben voordat je je bestelling heb maar dat heb je ook mooi materiaal in huis

2 juli 2023

Antwoord van Dediamondpainter

Hartelijk dank voor je commentaar!

Beste,

Beste,
Ik mijn pakket kerstkaarten zitten kaarten waar de kraaltjes niet blijven op kleven en twee kaarten die er niet in thuis horen, dus ook geen kraaltjes. Spijtig
Grtjes,
Christiane

3 juli 2023

Bonjour,

Je vous invite à contacter le service clients, et leurs expliquer votre situation. Il vous répondront en moins de 24 heures et régleront rapidement votre problème

Ik heb mijn pakket nooit ontvangen en…

Ik heb mijn pakket nooit ontvangen en van gls geven ze ook niet thuis. Zijn het kwijt. Ze zeggen dat ze het op het aangeven adres hebben afgeleverd. Maar daar is het nooit aangekomen

2 juli 2023

Hallo,

Het spijt me om dit te lezen, het is abnormaal.
Ik nodig je uit om een e-mail te sturen naar de klantenservice op onze site, en zij zullen je probleem snel oplossen.

Alles kwam netjes in de brievenbus en…

Alles kwam netjes in de brievenbus en zag er goed uit. Geen beschadigen.

3 juni 2023

Antwoord van Dediamondpainter

Bedankt dat je de tijd hebt genomen om een reactie achter te laten met zo'n hoge waardering! Het is geweldig om te weten dat je werk gewaardeerd wordt!

De kaarten

De kaarten, doeken, steentjes en bijbehoren zijn steeds tip top in orde
Ik vind het alleen jammer dat het zolang onderweg is (Laatste keer 3 weken. Het is toegekomen toen m'n ziekte verlof alweer voor bij was Jammer)

3 juni 2023

Hallo,
Allereerst hartelijk dank voor de tijd die je hebt genomen om een beoordeling achter te laten, en we zijn blij dat je de kwaliteit van onze producten goed vindt! Wat betreft de levering, het spijt me dat te horen, maar helaas zijn sommige pakketten inderdaad te laat, en we nemen hier goede nota van zodat we dit kunnen verbeteren.

Nooit mijn pakketje ontvangen maar wel…

Nooit mijn pakketje ontvangen maar wel al voor betaald 😡

Hallo,

Het spijt me te lezen dat je een probleem hebt. Ik nodig je uit om een e-mail te sturen naar de klantenservice. Je krijgt binnen 24 uur antwoord en zij zullen je probleem zo snel mogelijk oplossen.

Het duurde erg lang tot ik mijn…

Het duurde erg lang tot ik mijn bestelling kreeg

1 juni 2023

Hallo,

Het spijt me om te lezen dat het een tijdje heeft geduurd voordat je pakket aankwam. Helaas kunnen pakketten soms vertraging oplopen door logistieke redenen.

Painting is geweldig

De paintings zijn mooi van kleur, levering is prima, maar duurt wat lang. Altijd genoeg steentjes!
Ik ben heel tevreden

Antwoord van Dediamondpainter

Bedankt voor je commentaar, het is fijn om te weten dat je tevreden bent!

Slechte service, niet te bereiken. Geen levering op tijd. Slechte communicatie!

Wij wachten al een tijdje op ons pakket. Dochter van 10 zelf betaald. moet toch niet zo moeilijk zijn om een simpel pakketje te versturen. Graag geld terug per direct. Jullie zijn niet per telefoon te bereiken.

3 augustus 2023

Hallo,

Het spijt me echt dat je een probleem hebt gehad met ons bedrijf. Ik nodig je uit om een e-mail te sturen naar onze klantenservice. Je ontvangt binnen 24 uur een antwoord en zij zullen je probleem zo snel mogelijk oplossen.

Ik ben er net aan begonnen maar de…

Ik ben er net aan begonnen maar de verpakking zag er goed uit en de bestelling was op tijd!

Antwoord van Dediamondpainter

Het is een genoegen om een reactie van een tevreden klant te lezen! Heel erg bedankt!

Prima levering

Prima levering, je kunt goed je bestelling volgen. Keurig ingepakt alles compleet. Prima!!

1 juni 2023

Antwoord van Dediamondpainter

Hartelijk dank voor het achterlaten van uw beoordeling! Klanttevredenheid is onze topprioriteit en we zijn blij dat u tevreden bent!

Veel te moeilijk

De painting is voor iemand met NAH veel te moeilijk De symbolen die naar kleur steentjes verwijzen en cijfers die naar een andere kleurcijfers verwijzen
Wij hebben de painting weggegooid

31 mei 2023

Hallo,

Het spijt me dat de tabel te moeilijk was om te maken. Er zijn andere eenvoudigere tabellen als je het ooit nog eens wilt proberen.

Vriendelijke groeten

Bestellingen komen via China

Iemand die de spullen in China bestelt!
Vervolgens kan je 2 weken wachten.
Als ik dit geweten had, zou ik nooit besteld hebben.

31 mei 2023

Hallo,

Het spijt me te horen dat je niet tevreden bent over de herkomst van onze producten.

Maar bedankt dat je de tijd hebt genomen om een reactie achter te laten.

Met vriendelijke groet

Eerste ervaring

De foto's waren ondanks de kleine afmetingen toch goed gelukt. Snelle levering en voldoende 'diamantjes', TOP

1 mei 2023

Hallo,

We zijn blij dat u tevreden bent!
Bedankt voor je berichtje en je beoordeling!