Dejongverduurzaamt

Beste Allemaal, Recentelijk is Peter de Jong de eigenaar een nieuw bedrijf begonnen zonder toestemming van de curator terwijl wij nog wachten op ons geld, pas op voor het bedrijf Groendrecht! Het z... Toon meer

Ik heb het verslag van de curator gelezen wat jullie ook allemaal kunnen inzien via rechtspraak.nl. Een paar interessante details: - 1 dag na het faillissement is de hele voorraad uit de loods g... Toon meer

1. Airconditioningwinkel
  2. Airconditioning aannemer
  3. Airconditioningsystemen leverancier
  4. Zonne-energie aannemer
  5. Leverancier van apparatuur voor zonne-energie

Wij zijn een totaal verduurzaam bedrijf. Wij zijn in 2007 gestart met het verduurzamen van woningen en hebben vaak samen met partners gewerkt. Helaas is dit niet altijd goed bevallen nu hebben we 6 maanden geleden besloten dit zijn eigen montage teams te gaan doen voor zowel zonnepanelen als de airco's. We geven vrijblijvende advies aan huis met ons adviseurs team komen we door bijna heel Nederland. door alles in eigen hand te houden zijn we goed op weg om zoveel mogelijk tevreden klanten te maken die dan weer ons visite kaartje zijn.

Belooft alles,komt niets na.

Belooft alles, maar komt het niet na. De Jong is een boef. Wist in april waarschijnlijk al dat hij failliet zou gaan. Lekker tijd rekken. Nu waarschijnlijk onder een andere naam verder gegaan.

20 april 2023

Mismanagement

- 1 dag na het faillissement is de hele voorraad uit de loods gestolen (80 zonnepanelen en omvormers), rara wie heeft dat gedaan?
- Ze hebben 28K op de bankrekening en een schuld van 460K bij crediteuren en 40K bij Youlend en 15K bij de fiscus
-Er staat nog 6K op hun Mollie account dus als er mensen zijn die iets via Mollie hebben betaald kunnen ze dat nog terughalen met een stornering!
-Peter de Jong werkt niet mee, de boekhouding wordt niet gedaan en overhandigt aan de curator, dit is dan onbehoorlijk bestuur als dat zo blijft
-1 miljoen omzet in 2022, hoeveel dan in 2023 en waar is dat allemaal naar toe?
-Iemand hieronder verwijst naar het bedrijf Groendrecht (vertel ons meer?), misschien goed om hier eens te checken of de gestolen zonnepanelen hier opduiken... (wat voor functie heeft Peter de Jong hier?)

28 september 2023

slecht materiaal, valt van plafond af en geen communicatie

nog geen jaar geleden een bodem isolatie laten maken bij de jong verduurzaamt, op de dag ging het al mis, want de airco mannen kwamen het maken, boorde nog een gat in mn waterleiding en kon het niet oplossen. na een paar maanden, valt gewoon heel de isolatie van het plafond in de kruipruimte af. dus 0 isolatie. ik heb het laatste half jaar meerdere malen geprobeerd te bellen, een aantal mails gestuurd en ik heb nog nooit een antwoord gehad. Mensen, je bent gewoon je geld kwijt, je krijgt meuk geleverd en de mensen die het maken, die kunnen het niet capabel genoeg om het te maken. dat zaken fout gaan.... dat kan, maar neem wel je verantwoordelijkheid en los het op. dat zou fijn zijn!

22 september 2023

Beste Allemaal,

Beste Allemaal,

Recentelijk is Peter de Jong de eigenaar een nieuw bedrijf begonnen zonder toestemming van de curator terwijl wij nog wachten op ons geld, pas op voor het bedrijf Groendrecht! Het zijn dezelfde personen die ons allemaal hebben weten te belazeren! Succes allen met onze aanbetalingen terughalen!

16 augustus 2023

Beste allemaal

Beste allemaal, helaas ook geen contact te krijgen va de Jong! Nog steeds geen zonnepanelen en geen airco geleverd met een aanbetaling van €8000. Hoe kunnen we met zijn allen onze recht halen? Met zijn allen aanmelden bij de curator? Heel veel succes allemaal

16 september 2023

Fluiten naar je centen….

December vorig jaar hybride waterpomp gekocht. Levering en montage zou plaatsvinden februari / maart 2023. Probeer sinds eind maart begin april een keer planning of iets van informatie te krijgen, maar wordt, naar nu blijkt, vakkundig aan het lijntje gehouden. Eigenlijk dus opgelicht , bestolen van € 10.000,-. Mailtjes worden niet of nauwelijks beantwoord, op terugbelverzoeken wordt (sinds december al) niet gereageerd. Beloftes als “we zullen het uitzoeken en komen er morgen op terug worden niet nagekomen en als er al een afspraak gemaakt kan worden, wat ook heel lang geduurd heeft, zonder berichtgeving vooraf, gewoon niet komen opdagen. Na lange onbeantwoorde mailslinger afgelopen zaterdag maar bedacht eens bij de winkel langs te gaan. Die was gesloten. Na wat gegoogle op zaterdagmiddag erachter gekomen dat ze sinds 29 augustus failliet zijn verklaard. , tenminste De Jong Verduurzaamt BV Dordrecht. Hierover geen enkel bericht gehad, en ook op de site en op de winkel was dit niet zichtbaar. Geld ws verdwenen in andere schimmige bv’tjes.

….Moet gezegd; bestelde zonnepanelen en Vloerisolatie zijn wel keurig geleverd en geïnstalleerd….

9 september 2023

Slechte service

Ik moet eerlijk bekennen dat ik heel tevreden was over de Jong verduurzaamt....tot nu....voor mijn vakantie ging het al mis, er zou iemand komen omdat mijn buitenunit van de airco behoorlijk lekt. Niemand geweest...veel excuses...uiteindelijk iemand geweest die de situatie kwam beoordelen en om te bekijken wat nodig was voor de reparatie. De reparatie gepland na mijn vakantie op 28 augustus....wederom niemand geweest. Er wordt niet gereageerd op mails en de telefoon wordt niet opgenomen. Het weekend een bezoek gebracht aan de winkel....gesloten....Internet geraadpleegd en jawel het bedrijf is failliet....uitgesproken op 30 augustus. Nu ben ik benieuwd is er een bedrijf die dit overneemt? Komt er een doorstart? waar moet ik nu aankloppen met mijn probleem, het is tenslotte nog garantie werk.

28 augustus 2023

oplichting

in februari een airco aanbetaald. is nooit geplaatst, na vele opvolgingen heb ik een creditfactuur ontvangen maar het geld nog steeds niet op de rekening gekregen. zij reageren nergens meer op. dit is oplichting of er is sprake van een faillisement aanstaande

1 september 2023

Zonnepanelen laten plaatsen

Zonnepanelen laten plaatsen, tegelijkertijd nieuwe meterkast laten plaatsen en via netbeheerder 3-fase stroom aan laten leggen.
Na een eerste moeizame installatie, tijdelijk op 0-fase, waarbij de monteurs niet alles bij zich hadden, wat afgesproken was, moesten ze terugkomen, afspraak was in de ochtend, maar pas nadat er contact was opgenomen met de servicemanager kwamen er pas 's middags monteurs. De heren hadden hun eigen planning gemaakt.
Nu heeft de netbeheerder 3-fasen geinstalleerd. Afgelopen vrijdag zou men langskomen, dus een vrije dag genomen. Toen er rond de middag nog niemand was gekomen, maar eens gebeld, maar zowel de servicemanager en het bedrijf zelf namen de telefoon niet aan. Vanmorgen weer geprobeerd, het bedrijf is NIET bereikbaar. Op de website staat dat men vakantie heeft tot 13 augustus.

Slechte Service!!

Zoals jullie kunnen zien, Dejongverduurzaamt heeft contact met ons opgenomen, er zou snel een concrete oplossing komen.
Dat betekent: maandag, eind van de dag contact. Dinsdag wordt er weer contact met u opgenomen.
Dinsdag eind van de dag: kunt u voor ons foto's van de situatie maken? DAn kan de elektricien de boel beoordelen.
Donderdag zelf maar weer even gebeld, ja we komen met een oplossing.
Vrijdag een mail gestuurd met een ultimatum: Vrijdag 1 september moet alles netjes, professioneel afgerond zijn, anders gaan we naar onze rechtsbijstand.

Maandag erop: beste mensen, donderdagmiddag komen we alles oplossen!!
Nou je raadt het al... Donderdagmiddag is voorbij, niemand is geweest en niemand is telefonisch bereikbaar.... vanaf 15:00 uur gebeld, en vanaf dat moment al de mededeling dat ze gesloten zijn.... ze zijn open tot 17:00 uur! Heel bijzonder.

Doe nooit, maar dan ook nooit zaken met deze mensen!

21 augustus 2023

Beste heer van Dijk,
Graag kom ik met u in contact kunt u mij een E-mail sturen op service@dejongverduurzaamt.com dan kan ik het direct oppakken.

Helemaal goed

Helemaal goed! Prachtig en precies wat we ervan verwacht hadden.

13 augustus 2023

Dank voor u mooie review Groet De Jong Verduurzaamt

Dit is een malafide bedrijf.

Dit is een malafide bedrijf.
Er is voor 4600 euro schade aan mijn huis gemaakt. Het bedrijf is niet bereikbaar, zelfs met aangetekende brieven wordt niets mee gedaan.
Ik heb een rechtzaak aangespannnen en gewonnen maar er is geen geld te halen, meerdere mensen willen geld zien inclusief de belastingdienst.
Ga niet in zee met deze oplichters.
Dit heeft mij veel energie en stress gekost.

1 juni 2023

Antwoord van Dejongverduurzaamt

Geachte heer Kattestaart, Jammer dat we het zo moeten oplossen. Wij hadden alles bij u thuis netjes willen opleveren. U wilde een aanpassing en we mochten zelfs niet meer bij u langs komen om de laatste aanpassing te doen. Had het liever opgelost

Spijt

Alles werkt prima. Maar de afwerking laat op zich wachten. Zet er geen foto's bij ,want ik wil niet erg negatief overkomen. Ik geef als advies eerst alles laten plaatsen en als u tevreden bent dan pas betalen. Wij zitten nu vanaf november. 2022 na vele gesprekken nog steeds te wachten op een goede afwerking. Zelfs de grote baas Peter Paul is hier geweest en nog wordt je niet serieus genomen.

15 november 2022

Nooit met dit bedrijf in zee gaan

Nooit met dit bedrijf in zee gaan. Aanbetaling gedaan voor mijn kunststof voordeur, daarna is er nooit wat geleverd of gedaan. Ondertussen moet ik via rechtsbijstand proberen mijn aanbetaling terug te krijgen. Ben al meer dan een jaar mee bezig.

Edit:
Leuk en aardig hieronder reageren als bedrijf maar dan niet reageren op de mail die ik stuur naar dat adres.

Edit na faillissement:
Voor de mensen die misschien aanbetaling kwijt zijn door het faillissement kijk even op de offerte welke KVK erop staat. Bij mij staat namelijk die van adviesbureau de jong verduurzaamt en die is niet failliet. En schakel ook zo snel mogelijk je rechtsbijstand in heb ik gedaan.

30 september 2022

Antwoord van Dejongverduurzaamt

Beste heer Bakker, kunt u misschien het mail contact met ons delen want ik kan u in ons systeem niet vinden mail even met service@dejongverduurzaamt.com dan kunnen we naar een oplossing zoeken

lelijk gemonteerd en bijbetalen.

Problemen met de montage en moest opeens meer betalen anders werd het niet netjes.
Airco is nu al kapot na 4 weken.
Helaas reageren ze al een langere tijd niet.

3 juli 2023

Antwoord van Dejongverduurzaamt

Beste heer, Bij producten die niet juist werken graag een mail naar service@dejongverduurzaamt.com en binnen 48 uur is er reactie. Groet De Jong Verduurzaamt

Via dit bedrijf zonnepanelen laten…

Via dit bedrijf zonnepanelen laten plaatsen, wat een groot drama!
Wat in een middag geplaatst zou worden heeft 2 dagen geduurd en het resultaat was uiterst bedroevend. Kabelwerk zeer amateuristisch aangelegd, zonnepanelen die schots en scheef lagen, een adviseur die ons na een aantal vragen geblokkeerd had op Whatsapp, verkeerd waren aangesloten, schade aan spullen gemaakt, onderdelen die vanaf het dak vlogen tijdens de werkzaamheden en totaal geen enkele uitleg hoe de bijbehorende app werkt. Het bedrijf die de panelen zou leggen ( Deno service) heeft zeer onprofessioneel personeel, telefoon wordt als het niet uitkomt beantwoord, alles via 06 nummer, Whatsapp wordt niet gelezen. Na een boze email naar het bedrijf is de directeur langsgekomen en die heeft talloze beloftes gedaan, hij zou het allemaal laten herstellen en er zelf bij zijn. De directeur van het bedrijf die met hun samenwerken, Deno service, zou ook langskomen, er zou een garantiecertificaat verstrekt worden.
Niks van dit alles!
De panelen zijn min of meer recht gelegd maar nog steeds ziet het er niet uit.
Ik heb ze ruim de tijd gegeven ( plaatsing laatste week 2022, herstel(?!?) begin 2023) om het een en ander te herstellen en het certificaat op te sturen maar dit bedrijf reageert nergens meer op.
Ik zou ontzettend oppassen met dit bedrijf, de volgende stap is nu dus een officiële klacht indienen bij het garantiefonds.
Wees gewaarschuwd!

28 december 2022

Antwoord van Dejongverduurzaamt

Beste heer en mevrouw van Rijthoven, Zo als weet hebben we de samenwerking gestopt met onze partner Deno service en hebben we nu alles netjes gemaakt met onze eigen legploeg. Alles is naar mijn weten nu opgelost en naar u tevredenheid. Dank voor u reactie. Gr De Jong Verduurzaamt